Evernote Verkkoleikkurin pika-aloitusopas

< Edellinen / Seuraava >

Evernote Verkkoleikkurin pika-aloitusopas

Evernote Verkkoleikkuri on yksinkertainen laajennus Internet-selaimeesi, jolla voit tallentaa koko sivun artikkeleita, kuvia, valitsemasi tekstin, tärkeitä sähköposteja ja mitä tahansa sinua kiinnostavia Internet-sivuja.

Tallenna kaikki Evernoteen ja säilytä se ikuisesti.

Saatavuus: Chrome, Safari, Internet Explorer (IE) 7+, Firefox, Opera ja Microsoft Edge (Windows 10 tai uudempi)

Tallenna ensimmäinen verkkoleikkeesi 3 vaiheella:

Step 1Käynnistä Verkkoleikkuri ja aloita leikkeleminen

Käynnistä Verkkoleikkuri napsauttamalla selaimen elefanttikuvaketta.

Valitse leikkeen tyyppi - koko sivu tai sivun osia, kuten uutisartikkeleita tai tutkimustekstejä. Säästä aikaa ja lue leikattu sisältö ollessasi poissa verkossa, kuten matkalla töihin.

Vaihe 1: Käynnistä Verkkoleikkuri

Step 2Merkitse avaintiedot

Kaappaa Internet-sivujen näyttökuvia ja valitse sitten Merkitse-työkalu korostaaksesi tekstiä ja lisätäksesi visuaalisia merkintöjä, kuten nuolia, korostamaan tiettyjä elementtejä.

Vaihe 2: Merkitse leike

Step 3Jaa muiden kanssa

Napsauta jakopainiketta jakaaksesi ideoita ja keskustellaksesi niistä muiden kanssa. Leikkaa suunnitteluideoita jaettavaksi tiimisi kanssa tai julkaise tapahtuman tiedot tiimin sivulla.

Vaihe 3: Jaa leike

Hanki Evernote Web Clipper