Lisää vihjeitä

Leikkaa sähköposteja Gmailista tai Outlookista

Leikkaa Gmailistä

Saatavilla Chromeen, Safariin ja Operaan

Mukautettuja leikkeitä Gmailistä

Käynnistä Verkkoleikkuri Gmailistä ja napsauta Sähköposti tallentaaksesi puhtaan, pelkistetyn version Gmai-viestistä (ja valituista säikeistä) suoraan Evernote-tilillesi.

Leikkaa Microsoft Outlookista

Saatavilla Evernote for Windows Desktop 5.6+ -versioihin

Mukautettuja leikkeitä Outlookista

Napsauta Outlookin työkalupalkissa Uusi leike leikataksesi sähköposteja, yhteistietoja ja kalenteren tapahtumia suoraan Evernote-tilillesi.

Lisätietoja Outlookin laajennuksesta

Lisää verkkoleikkeisiin ilmoitushälytyksiä

Saatavilla Google Chromeen, Safariin ja Operaan

Lisää muistutuksia

Leikkaa tapahtuman tiedot tai matkavahvistukset sähköposti- tai sovelluksen sisäisin muistutuksin muistaaksesi tärkeät määräajat.

Etsi Verkkoleikkurilla luotuja muistiinpanoja

Löydä Verkkoleikkurilla luotuja muistiinpanoja

Evernotessa voit käyttää hakusuodatinta ja näyttää vain Verkkoleikkurilla luodut muistiinpanot. Voit avata Verkkoleikkurilla luotujen muistiinpanojen luettelon kirjoittamalla hakuriville "source:web.clip".

Huomautus: Avataksesi Verkkoleikkurilla luotujen muistiinpanojen luettelon Macissä napsauta hakuriviä ja kirjoita "web clips" tai valitse Lisää hakuvaihtoehto > Lähde > Verkkosivu.

Tutki Verkkoleikkeisiin liittyviä muistiinpanoja

Saatavilla Google Chromeen, Safariin ja Operaan

Evernote Web Clipper on enemmän kuin työkalu uusien muistiinpanojen kaappaamiseen. Se auttaa sinua myös muistamaan muita tietoja, jotka olet tallentanut Evernote-tilillesi. Kun olet ottanut verkkoleikkeen, näet vahvistusikkunassa aiheeseen liittyviä muistiinpanoja Evernote-tililtäsi sekä muistiinpanoja, jotka olet aiemmin tallentanut samalta verkkosivustolta.

Etsi liittyviä muistiinpanoja

Evernote pyrkii uuden verkkoleikkeen sisällön perusteella ehdottamaan tilitäsi muita muistiinpanoja, jotka saattavat inspiroida sinua. Voit avata nämä muistiinpanot Evernotessa Verkkoleikkurin vahvistuspaneelista.

Näytä liittyviä muistiinpanoja hakukonetuloksista

Saatavilla Google Chromeen, Safariin, Firefoxiin ja Operaan

Voit esittää liittyviä muistiinpanoja Evernote-tililtäsi aina kun suoritat verkkohaun yleisillä hakukoneilla, kuten Google, Bing tai Yahoo, ottamalla liittyvien tulosten vaihtoehdon käyttöön Verkkoleikkurin asetuksista.

Liittyvät tulokset

Voit ottaa liittyvien tulosten ominaisuuden käyttöön käynnistämällä Verkkoleikkurin, napsauttamalla Asetukset, valitsemalla "Liittyvät tulokset" -hakuruudun ja napsauttamalla Valmis. Voit myös ottaa vaihtoehdon käyttöön tai poistaa sen käytöstä selaimen Laajennus- tai Lisäosa-asetuksista.