Pika-aloitus

Penultimate tarjoaa kokemuksen kynän ja paperin käytöstä ja yhdistää ne Evernoten tehokkuuteen, joustavuuteen ja käytettävyyteen. Tee muistiinpanoja, laadi luonnoksia tai jaa muiden kanssa mullistavat ideasi sormella tai piirtokynällä – toimistossa, matkoilla ja kotisohvalla.

Penultimaten esittelykuva

Saatavilla iPad-laitteille, joissa on iOS 8.0

Mitä Penultimatella voi tehdä?

Tallenna käsinkirjoitettuja muistiinpanoja

Penultimaten avulla voit käyttää iPadissa kynää ja paperia. Kirjoita muistiinpanoja, tee luonnoksia, merkkaa kuvia ja tee haluamiasi hakuja sovelluksesta tai Evernote-palvelusta.

Jaa käsinkirjoitettuja muistiinpanoja muiden kanssa

Lähetä sähköpostissa käsinkirjoitettuja muistiinpanoja ja piirroksia julkisina linkkeinä (URL-osoitteina) tai PDF-tiedostoina työtovereillesi.

Lataa Penultimate iPadille iTunes Storesta. Se on ilmainen!

Tilaa ja synkronoi Evernoten kanssa

Kun luot Evernote-tilin, saat käyttöösi kaikki Penultimaten hyödyt, mukaan lukien käsinkirjoitetun tekstin hakukelpoisuuden sekä täyden Evernote-synkronoinnin. Kun Penultimate-muistiinpanot on tallennettu Penultimateen, kaikki Penultimate-muistiinpanosi ovat käytettävissä ja haettavissa kaikilla laitteilla, joihin olet asentanut Evernoten.

Voit myös käyttää Penultimatea ilman Evernote-tiliä. Tällöin kaikki Penultimate-muistiinpanosi ovat kuitenkin käytettävissä vain paikallisesti iPadillasi, eivät muilla laitteilla.

Luo tili nyt

Luo ensimmäinen Penultimate-muistiinpanosi 3 vaiheella:

Step 1Valitse muistikirja.

Ensimmäisellä näytöllä näet kaikki Penultimate-muistikirjasi (näkyvät ympyröinä). Napauta Penultimate-ympyrää (oletusmuistikirjaa), johon tallennetaan ensimmäinen Penultimate-muistiinpanosi.

Voit luoda uuden muistikirjan napauttamalla uutta muistikirjaa (plussalla merkittyä muistikirjaa) muistikirjasivun yläosassa.

Penultimate-painikkeen lähikuva

Huomaa: Evernote Business -asiakkaat voivat halutessaan luoda henkilökohtaisia muistikirjoja tai Business-muistikirjoja.

Step 2Luo uusi muistiinpano.

Kun haluat lisätä uuden muistiinpanon Penultimate-muistikirjaan, napauta uuden muistiinpanon painiketta (plussalla merkittyä viivapaperia) näytön alaosassa.

Huomaa: kun luot ensimmäistä Penultimate-muistiinpanoasi, sinua pyydetään määrittämään haluamasi ranteen asento.

Uusi muistiinpano -painike

Valitse paperityyppi ja ala kirjoittamaan

Valitse paperivaihtoehtovalikosta malli, jota haluat käyttää muistiinpanosi taustana. Voit käyttää jotakin perusmalleistamme, kuten viiva- tai ruutupaperia tai tyhjää paperia, tai valita mallin Penultimate Paper Shop -paperikaupasta.

Aloita kirjoittaminen

Huomautus: Evernote Plus ja Premium -tilaukset sisältävät mahdollisuuden ladata kaikki paperivalikoimat maksutta.

Kirjoita tai piirrä jotain muistiinpanoon sormellasi. Voit selata alaspäin sivunvaihtoviivan ohi seuraavalle sivulle painamalla ja vetämällä kahta sormea pari kertaa ylöspäin näytön ylälaitaa kohden.