Evernote-pienoisohjelman asentaminen iPhoneen, iPadiin ja iPod touchiin

Evernote-pienoisohjelman asentaminen iPhoneen, iPadiin ja iPod touchiin

Evernote-pienoisohjelman asentaminen iPhoneen, iPadiin ja iPod touchiin

iOS Evernote -pienoisohjelma iPhonessa

Evernote-pienoisohjelmalla voit katsella ja luoda muistiinpanoja Haku-näytöstä tarvitsemasta käynnistä Evernote-sovellusta tai avata puhelimen lukitusta. Evernote-pienoisohjelmalla voit lisätä uusia muistiinpanoja, luoda muistutuksia, skannata asiakirjoja ja hakea muistiinpanoja tililtäsi nopeasti.

Kaksi näkymää

Pienennetty tila: Oletuksena Evernote-pienoisohjelma näkyy pienennetyssä tilassa, jolloin siinä näkyy vain yksi aiheeseen liittyvä muistiinpano, perustuen äskettäin ja useiten käyttämiisi muistiinpanoihin.

iOS Evernote-pienoisohjelma pienennetyssä tilassa

Laajennettu tila: Laajennetussa tilassa näytetään enintään kolme suositeltua muistiinpanoa (perustuen äskettäin ja useiten katsomiisi) ja tarjotaan usein käytettyjä toimintoja:

• Luo uusi muistiinpano
  • Lisää uusi skannaus tai valokuva
  • Lisää muistutus
  • Etsi muistiinpanoja

Voit vaihtaa pienennetyn ja laajennetun tilan välissä napauttamalla Näytä vähemmän tai Näytä enemmän.

Ota Evernote-pienoisohjelma käyttöön

Saat Evernote-pienoisohjelman, kun asennat Evernoten iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin (versiont 7.5+). Koska tämä pienoisohjelma ei ole automaattisesti käytössä, toimi seuraavasti, jos haluat lisätä sen laitteen hakunäyttöön:

Evernote-pienoisohjelman lisääminen Haku-näyttöön:

1. Selaa Haku-näytön alalaitaan ja napauta Muokkaa
  2. Napauta vihreää plus-painiketta (+) Evernoten vierestä

Ota iOS:n Evernote-pienoisohjelma käyttöön hakunäytön asetuksista

VINKKI: Oletuksena Evernote-pienoisohjelma lisätään näytön alalaitaan. Voit siirtää sitä korkeammalle napauttamalla ja vetämällä Evernoten vieressä olevaa kolmea viivaa.

Voit näyttää tai piilottaa Evernote-pienoisohjelmassa näkyvät muistiinpanot. Muistiinpanojen näyttäminen ja piilottaminen Evernote-pienoisohjelmassa:

1. Avaa Evernote
  2. Avaa Tili-välilehti ja napauta Asetukset > Laajennukset
  3. Ota käyttöön tai poista käytöstä Näytä muistiinpanot pienoisohjelmassa

Evernote 3D Touchin parannukset

iOS Evernote-pienoisohjelma 3D Touch -pikatoiminnoin

Jos laitteesi tukee 3D Touch -ominaisuutta, paina Evernote-sovelluksen kuvaketta voimakkaasti avataksesi pikatoimintavalikon. Voit nopeasti luoda uuden muistiinpanon, ottaa kuvan, määrittää muistutuksen, aloittaa haun tai jakaa linkin Evernoteen App Storessa.

Avainsanat:

• pikamuistiinpano
  • evernote-vimpain
  • lukitusnäyttö
  • lukittu näyttö
  • ilmoitus
  • ilmoituskeskus
  • tänään-näkymä
  • vimpain
  • Tänään-näyttö
  • iOS-pienoissovellus