Kutsu tiimi liittymään

Kappaleen alaotsikko

LANSEERAA TIIMILLE

Kutsu ihmiset liittymään tiimisi Evernote Business -tilille

Mitä enemmän ihmisiä lisäät yirtyksesi Evernote Business -tilille, sitä helpompi tiimin on löytää vastaavien projektien parissa työskentelevät työtoverit ja sitä useammalla tavalla voit tehdä yhteistöitä muiden kanssa.

Uusien käyttäjien lisääminen automaattisesti

Evernote tekee usean käyttäjän lisäämisen yritystilille helpoksi hyödyntämällä sähköpostitoimialueita. Kun olet määrittänyt yrityksesi sähköpostitoimialueen, kaikki yrityksen Evernote Business -tilille kyseiseltä sähköpostitoimialueelta liittyvät lisätään automaattisesti kyseisen tilin käyttäjiksi ilman, että valvojan täytyy hyväksyä heidät yksitellen.

Hyväksy käyttäjiä automaattisesti

Napsauta hallintakonsolin sivuvalikosta Lisää käyttäjiä. Anna yrityksesi sähköpostitoimialue, esim. @omayritys.com, ruutuun Yrityksen sähköpostitoimialue, napsauta Lisää-painiketta ja napsauta Vahvista pyydettäessä.

Huomaa: Jos valitsit yrityksesi Evernote Business -tilin veloitustavaksi kuukausittaiset luottokorttimaksut, korttiasi veloitetaan joka kerta, kun uusi käyttäjä liittyy yrityksen Evernote Business -tilille.

Ihmisten kutsuminen yksitellen sähköpostitse

Jos et halua, että tiimisi jäsenet liittyvät Evernote Business -tilillesi automaattisesti, voit kutsua heidät yksitellen hallintakonsolista.

Lisää käyttäjiä

1. Valitse sivuvalikosta Lisää käyttäjiä

2. Anna henkilön yrityssähköpostiosoite tai pilkulla erotettu lista yrityssähköpostiosoitteista

3. Napsauta Kutsu, kun olet valmis lähettämään kutsut

Tiimisi jäsenet saavat sähköpostikutsun, joka sisältää ohjeet siitä, miten he voivat liittyä yrityksesi Evernote Business -tilille.

Kutsu käyttäjiä
  4. Kun olet lähettänyt käyttäjäkutsun yhdelle tai useammalle tiimisi jäsenelle, kannattaa jakaa lisätietoja Evernote Businessista, jotta he ymmärtävät prosessin selkeästi.

Tarkista kutsun tila

Hallitse käyttäjiä

Jos työtoverisi unohtavat painaa Hyväksy kutsu -painiketta saamassaan sähköpostissa, sinun on lähetettävä kutsu uudelleen. Voit tarkistaa kutsujen tilan hallintakonsolin kohdasta Hallinnoi käyttäjiä.

Tällä sivulla voit joko muistuttaa ihmisiä voimassa olevista kutsuista ja perua kutsut, joihin ei ole vastattu. Kaikki uudet käyttäjät määritellään oletusasetuksissa "käyttäjiksi". Yritystilin ylläpitäjänä sinulla on kuitenkin oikeus antaa valvojan oikeudet kenelle tahansa käyttäjistä.

Sen varmistamiseksi, että yrityksessä on aina joku, joka voi hallinnoida Evernote Business -tiliäsi, sinulla tulisi olla vähintään kaksi valvojaa. Toiset valvojat voivat olla mm. johtajia, tiimin johtajia tai IT-henkilöitä.

Tämä artikkeli kuuluu Evernote Businessin käyttöönotto-oppaaseen

Avainsanat:

• evernote business
  • käyttöönotto