Jaa tiimisi kanssa

< Edellinen / Seuraava >

Jaa tiimisi kanssa

Jaa työtilahakemistossa

Kun tiimisi projekteilla on keskeinen paikka Evernotessa, jokainen voi käyttää nopeasti uusimpia resursseja millä tahansa laitteella - tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

PYYDÄ ESITTELY

Aloita luomalla jaettujen tietojen kirjasto

Järjestelmä, jolla tietoa voidaan jakaa tiimin jäsenten välillä, on olennainen. Ilman sitä asiakirjat, muistiinpanot ja tiedostot on vaikea löytää, kun niiden pohjalta on toimittava.

Evernoten työtilat tekevät helpoksi luoda jaettujen tietojen kirjasto esimerkiksi yrityksen johdantosisällölle. Se on nopea määrittää ja helppo jakaa. Lisäksi sitä on helpompi koota, käyttää ja ylläpitää verrattuna erilliseen intranetiin tai wikiin.

Kun olet luonut uuden työtilan, voit lisätä siihen mitä tahansa asiakirjoja ja muistiinpanoja, joita lähes kuka tahansa yrityksen työntekijä tarvitsee viitteeksi.

Esimerkkejä yleisesti tarpeellisista asiakirjoista:

• Projektimallit
  • Statustarkistuslistat
  • Yrityksen päämäärät
  • Työntekijöiden käsikirjat
  • Hyväksyntälomakkeet
  • IT-oppaat

Kutsu muita liittymään työtilaasi

Kun olet luonut koko tiimin työtilan, lisää se työtilahakemistoon, keskeiseen paikkaa, missä tiimin jäsenet voivat katsella mitä tahansa jaettua työtilaa ja liittyä siihen.

Jos haluat jakaa työtilan tiettyjen henkilöiden kanssa (esimerkiksi esimiehet) sen sijaan, että jakaisit sen kaikkien tilillä olevien kanssa, napsauta Jaa-painiketta työtilan ylälaidasta valitaksesi tietyt vastaanottajat. Sieltä voit hallita, millaisen käyttöoikeustason kukin kutsuttu saa sisältöön.

Lue lisää.

Hallinnoi tiimin sisältöä hallintakonsolilla

Tiimisi Evernote-tilin valvojana hallinnoit tiimisi luomaa ja jakamaa sisältöä hallintakonsolilla. Voit nähdä ja muokata muistikirjan asetuksia, kuten käyttöoikeuksia, tai kutsua lisää ihmisiä jakamaan muistikirjan napsauttamalla Muistikirjat navigointivalikosta ja valitsemalla muistikirjan näyttääksesi sen asetukset. Lue lisää >>

Huomautus: tililvalvojat voivat liittyä mihin tahansa työtilaan, hallinnoida sen jäseniä ja käyttöoikeuksia ja muuttaa heidän näkyvyyttään työtilahakemistossa.

Avainsanat:

• evernote business
  • käyttöönotto