Evernote Business -tilinvalvojien pikaopas

Vaihe 1

Luo tiimitili

Jos sinulla on olemassa oleva Evernote-tili:

Kirjaudu omalle tilillesi ja päivitä se Evernote Business -tiliksi

Kirjaudu Evernoteen

Lisätietoja olemassa olevan tilin päivittämisestä

Jos olet uusi Evernote-käyttäjä:

1. Siirry Evernote Business -sivustolle ja napsauta Rekisteröidy nyt Sign up for a new account
  2. Täytä lomakkeen kentät
    Create new account

Vaihe 2

Määritä työtilasi

Ennen kuin määrität tiimisi työtilan Evernote Business -palvelussa, sinun tulisi määrittää, millaisten sisältöjen kanssa yrityksessäsi yleensä tehdään yhteistyötä. Voit aloittaa luomalla määrittelemillesi luokille muistikirjat. Seuraavassa on annettu esimerkkejä joistakin muistikirjoista, joita ehkä haluat luoda:

• Viikkokokoukset
  • Asiakasprojektit
  • Neljännesvuosittaiset raportit
  • Markkinointiresurssit
  • Myynnin materiaalit
  • Kilpailukykytutkimus

Luo seuraavaksi muutama muistikirja yrityksellesi. Näin se käy:

1. Valitse Evernote Business -sovelluksessa +Uusi muistikirja
  2. Valitse ‘Business-muistikirja
  3. Anna muistikirjalle nimi, kuten ”Neljännesvuosittaiset raportit”
  4. Lisää muistikirjaan sisältöä (esimerkiksi Evernotessa kirjoitettuja muistiinpanoja, PDF-tiedostoja, verkkoleikkeitä tai muita tiedostoja)
  5. Julkaise muistikirja yrityksesi Businessin aloitussivulla

Vaihe 3

Kutsu tiimisi lisäämään sisältöä

Nyt kun olet luonut business-muistikirjan, voit kutsua tiimisi jäseniä liittymään Evernote Business -tilille ja lisäämään sisältöä:

Lisää käyttäjiä

1. Valitse hallintakonsolin sivunavigointipalkista Lisää käyttäjiä.*
  2. Syötä niiden työntekijöiden sähköpostiosoitteet, jotka haluat lisätä käyttäjiksi.
  3. Napsauta Lähetä kutsut lähettääksesi sähköpostin, jossa on ohjeet, miten liitytään Evernote Business -palveluun.

*Oppiaksesi, miten voit automaattisesti hyväksyä käyttäjiä, katso Käytön aloittaminen usein kysytyistä kysymyksistä.

Kun olet kutsunut tiimisi käyttäjiksi, jaa muutama luomasi muistikirja heidän kanssaan ja kannusta heitä lisäämään sisältöä. Tämän voi tehdä monella eri tavalla:

• Käyttäjät voivat luoda muistiinpanoja jakamiisi muistikirjoihin valitsemalla +Uusi muistiinpano
  • Ihmiset, jotka ovat käyttäneet Evernotea aiemmin, voivat siirtää tai kopioida työhön liittyvät muistiinpanot henkilökohtaisesta muistikirjasta Business-muistikirjaan napsauttamalla muistiinpanoa hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla ‘Siirrä muistikirjaan’ tai ‘Kopioi muistikirjaan
  • Henkilökohtaiset muistikirjat on helppo muuttaa Business-muistikirjoiksi napsauttamalla henkilökohtaista muistikirjaa hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla ‘Muunna Business-muistikirjaksi’ (vain Mac- ja Windows-pöytäkoneilla)

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id