Uutta Evernote Webissä

< Edellinen / Seuraava >

Uutta Evernote Webissä

Näyttökuva uudesta Evernote Webistä

Evernote Web on suunniteltu uudelleen entistä kevyemmäksi ja siistimmäksi – ja yhdenmukaisemmaksi kaikissa pöytätietokonesovelluksissamme. Uusi Evernote Web on tällä hetkellä saatavilla Chromeen, Safariin, Firefoxiin ja Operaan.

Mitä siinä on uutta?

• Parannettu käyttöliittymä takaa yhdenmukaisemman Evernote-kokemuksen kaikilla alustoilla
  • Tehokas navigointi uudella kutistettavalla sivupalkilla
  • Evernote Businessin työtilat tekevät jakamisesta ja järjestelystä tiimin kanssa entistä helpompaa

Usein kysytyt kysymykset

• Miksi uusi Evernote Web on käytettävissä vain Chromessa, Safarissa, Firefoxissa tai Operassa?

Olemme optimoineet uuden Evernote Webin näitä selaimia varten. Työskentelemme lisätäksemme muiden selainten tuen tulevaisuudessa.

• Miten kutistan/laajennan sivupalkin?

Voit kutistaa sivupalkin napsauttamalla vasemman nuolen kuvaketta sivupalkin alalaidasta. Voit laajentaa sivupalkin napsauttamalla oikean nuolen kuvaketta sivupalkin alalaidasta.

• Voinko mukauttaa sivupalkin koon?

Et. Voit vain laajentaa sen täyteen kokoon tai kutistaa sen näyttämään vain kuvakkeet.

• Käytän Evernote Webin vanhempaa versiota. Miten siirryn käyttämään uutta Evernote Webiä?

Napsauta tuetussa selaimessa profiilikuvaasi selainikkunan vasemmasta alanurkasta ja valitse sitten ponnahdusvalikosta Vaihda uuteen Evernote Webiin.

• Miten valitsen useita muistiinpanoja tai mustikirjoja tai suoritan joukkotoimintoja, kuten useiden muistiinpanojen siirtäminen muistikirjasta toiseen?

Tällä hetkellä voit suorittaa joukkotoimintoja Evernote for Macillä tai Windowsilla. Muita monivalintatoimintoja ei vielä tueta verkossa, mutta ne ovat tulossa pian.

• Mitkä ominaisuudet ja toiminnot eivät ole käytettävissä vanhempaan Evernote Web -versioon verrattuna?

Tällä hetkellä monet ominaisuudet ja toiminnot edellyttävät, että siirryt takaisin Evernote Webin vanhempaan versioon. Esimerkkejä:

• Luo ja suorita tallennettuja hakuja
    • Usean tiedoston ja edistyneet liitteet
    • Aseta muistutuksia
    • Käytä Work Chat -viestejä
    • Näytä julkaistuja Business-muistikirjoja (Evernote Business)
  • Käytän uutta Evernote Webiä. Miten vaihdan takaisin vanhempaan Evernote Webin versioon?

Napsauta nimeäsi selainikkunan vasemmasta yläkulmasta ja valitse alasvetovalikosta Palaa Evernoten vanhempaan versioon.

Avainsanat:

• evernote web
  • uusi evernote web
  • verkko
  • chrome
  • safari
  • firefox
  • opera
  • työtilat