Uutta Evernote Webissä

Näyttökuva uudesta Evernote Webistä

Evernote Businessin Evernote Web on suunniteltu uudelleen entistä kevyemmäksi, nopeammaksi ja selkeämmäksi, ja se sisältää kaikki työtilojen teho-ominaisuudet. Uusi Evernote Web on tällä hetkellä käytettävissä vain Google Chromessa.

Mitä siinä on uutta?

• Työtilat tekevät jakamisesta ja järjestelystä tiimin kanssa entistä helpompaa
  • Parannettu käyttöliittymä takaa yhdenmukaisemman Evernote-kokemuksen kaikilla alustoilla
  • Tehokas navigointi uudella sivupalkilla

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Evernote Business tukee käytettäessä uutta Evernote Webiä?

Uusi Evernote Web tukee Business-muistiinpanoja, -muistikirjoja ja työtiloja. Henkilökohtaiset muistiinpanot ja muistikirjat näkyvät Evernoten Mac,- Windows-, iOS- tai Android-versiossa. Voit myös palata Evernote Webin aiempaan versioon napsauttamalla nimeäsi selainikkunan vasemmasta yläkulmasta ja valitsemalla sitten alasvetovalikosta Siirry Evernoten täyteen versioon.

Miten valitsen useita muistiinpanoja tai mustikirjoja tai suoritan joukkotoimintoja, kuten useiden muistiinpanojen siirtäminen muistikirjasta toiseen?

Voit tuoda useita muistikirjoja työtilaan avaamalla tyuötilan ja napsauttamalla valikkopainiketta (kolme vaakapistettä) oikeasta yläkulmasta. Valitse Tuo sisältö ja valitse musitkkirjat, jotka haluat tuoda työtilaan. Muita monivalintatoimintoja ei vielä tueta Web-versiossa. Voit suorittaa joukkotoimintoja Evernoten Mac- tai Windows-versiossa.

Miten poistun Business-muistikirjasta?

Voit poistua muistikirjasta avaamalla muistikirjan, napsauttamalla valikkopainiketta (kolme vaakapistettä) ja valitsemalla sitten Poistu muistikirjasta alasvetovalikosta. Huomautus: Et voi poistua muistikirjasta, joka kuuluu työtilaan, jonka jäsen olet, ellet poistu kyseisestä työtilasta.

Miksi uusi Evernote Web on käytettävissä vain Google Chromessa?

Laadimme uuden Evernote Webin ensin Google Chromelle, koska tiedämme, että se on monien käyttäjiemme ensisijainen selain. Muita selaimia tuetaan pian.

Voiko uudella Evernote Webillä käyttää henkilökohtaisia tilejä?

Uudella Evernote Webillä voi tällä hetkellä käyttää vain Evernote Businessiä. Käyttäjät, joilla on henkilökohtainen Evernote-tili, voivat käyttää tätä uutta versiota pian.

Mitä ominaisuuksia tai toimintoja on tulossa mutta ei vielä käytettävissä?

Tällä hetkellä monet ominaisuudet edellyttävät, että siirryt takaisin Evernote Webin aiempaan versioon. Tällaisia toimintoja ovat:

• Näytä, lisää, poista ja hallinnoi avainsanoja
  • Näytä julkaistuja Business-muistikirjoja
  • Luo muistikirjapinoja
  • Näytä muistikirjapinot oikoteissä
  • Luo ja suorita tallennettuja hakuja
  • Salaa ja pura tekstiä
  • Usean tiedoston ja edistyneet liitteet
  • Vedää ja pudota työpöydälle/työpöydältä
  • Muistutukset
  • Work Chat

Miten siirryn takaisin Evernote Webin aiempaan versioon?

Napsauta nimeäsi selainikkunan vasemmasta yläkulmasta ja valitse alasvetovalikosta Palaa Evernoten edelliseen versioon.

Avainsanat:

• evernote business
  • uutta
  • evernote web
  • työtilat
  • ioni