Tervetuloa uuteen Evernote Webiin

Evernote Web on suunniteltu uudelleen kevyeksi, nopeaksi ja selkeäksi, ja se sisältää kaikki Evernotelta odotetut tehokkaat ominaisuudet.

Mitä siinä on uutta?

• Parannettu käyttöliittymä häiriöttömän kirjoittamisen tukemiseksi
  • Uudet valikot ja työkalurivit parantavat navigointia ja muotoilua
  • Work Chat tekee yhteistyöstä ja jakamisesta helppoa

Päivitetty sivunavigointivalikko

Napsauta sivuvalikon painikkeita nähdäksesi oikotiet, muistiinpanot, muistikirjat ja avainsanat ulos liukuvassa paneelissa

Häiriötöntä kirjoittamista

Napsauta laajennuspainiketta (kaksi nuolta) piilottaaksesi sivupaneelin kirjoittaessasi muistiinpanoa

Helppo pääsy muotoilutyökaluriville

Napsauta muistiinpanon sisälle avataksesi uuden muotoilutyökalurivin näytön ylälaitaan

Tee yhteistyötä ja jaa muistiinpanoja ja muistikirjoja

Napsauta jakamispainiketta (keskustelukupla ja nuoli) jakaaksesi suoraan Internet-selaimessa

Nopea pääsy tiliasetuksiin

Napsauta profiilikuvaasi vasemmasta alakulmasta siirtyäksesi tiliasetuksiin tai kirjautuaksesi ulos

Parannellut muistikirjan tietoasetukset

Napsauta infopainiketta (i-kirjain) muistikirjan ylälaidasta tehdäksesi seuraavia:

• Vaihda muistikirjan nimi
  • Aseta oletusmuistikirja
  • Muistikirjan poistaminen
  • Jaa

Päivitetyt muistiinpanon tietoasetukset

Napsauta infopainiketta (i-kirjain) muistiinpanon ylälaidasta tehdäksesi seuraavia:

• Näytä luomis- ja päivityspäiväykset
  • Siirry muistiinpanohistoriaan
  • Jaa

Evernoten käyttöoppaassa kerrotaan lisää siitä, mitä Evernotella voi tehdä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi Evernote Web on suunniteltu uudelleen?

Suunnittelimme Evernote Webin uudelleen, jotta sen oppiminen ja käyttö olisi helppoa. Miminoimme häiriöt puhtaalla ja yksinkertaisella käyttöliittymällä, joka tarjoaa luotettavan työtilan, kun haluat vain työskennellä.

Missä muistiinpano- ja muistikirjaluettelot ovat? Voinko pitää ne auki?

• Muistiinpanoluettelo: Voit esittää muistiinpanoluettelosi napsauttamalla Muistiinpanot-painiketta sivuvalikosta. Muistiinpanoluettelo pysyy auki, kunnes napsautat muistiinpanon laajennuspainiketta (kaksi nuolta).
  • Muistiinpanoluettelo: Voit esittää muistikirjaluettelon napsauttamalla Muistikirjat-painiketta sivuvalikosta. Muistikirjaluettelo pysyy auki, kunnes valitset esitettävän muistikirjan.

Voinko muuttaa muistiinpanoluettelon ulkonäköä?

Kyllä. Napsauta muistiinpanoluettelossa Asetukset nähdäksesi järjestely- ja näkymäasetukset. Merkitse asetusvalikosta Näytä kuvat näyttääksesi muistiinpanoluettelossa pienoiskuvat ja valitse Näytä teksti näyttääksesi kustakin muistiinpanosta tekstikatkelmia.

Miten siirrän muistiinpanoja muistikirjojen välillä?

Voit siirtää henkilökohtaisia muistiinpanoja henkilökohtaisten muistikirjojen välillä valitsemalla muistiinpanon ja valitsemalla sitten sen hetkisen muistikirjan nimen juuri muistiinpanon otsikon yläpuolelta. Valitse muistikirja, johon muistiinpano siirretään. Muistiinpanoja ei voi siirtää henkilökohtaisten muistikirjojen ja Business-muistikirjojen välillä Evernote Webissä.

Miten luon muistikirjapinon?

Voit luoda muistikirjapinon vetämällä yhden muistikirjan toisen päälle muistikirjaluettelossa. Anna pinolle nimi ja lisää uusia muistikirjoja vetämällä ne pinoluetteloon.

Miten muistiinpanoon lisätään avainsana?

Voit lisätä muistiinpanoon avainsanan napsauttamalla Uusi avainsana... muistiinpanon nimen yläpuolelta tai napsauttamalla plus-merkkiä (+), jos siinä on jo vähintään yksi avainsana.

Miten luon sisäkkäisiä avainsanoja?

Voit luoda sisäkkäisiä avainsanoja vetämällä ja pudottamalla avainsanan toisen päälle. Vetämäsi avainsana siirtyy pääavainsanan sisään. Voit lisätä uusia avainsanoja sisäkkäisiin avainsanoihin vetämällä ne pääavainsanaan. Voit poistaa avainsanan sisäkkäisistä avainsanoista joko vetämällä sitä vasemmalle tai avainsanojen väliin, kunnes saat ilmoituksen "Poista [pääavainsanasta]".

MIten esitän PDF:iä ja asiakirjoja?

Napsauta liitepainiketta (suorakaide, jossa on paperiliittimen kuva) ladataksesi asiakirjan ja esittääksesi sen tietokoneella. Asiakirjaa ei voi tällä hetkellä esikatsella muistiinpanon sisällä.

Miten siirryn yritykseni Businessin aloitussivulle? (Vain Evernote Business)

Voit näyttää luettelon kaikista julkaisuista ja muistikirjoista ja Business-muistikirjoista, joihin olet liittynyt, napsauttamalla muistikirjapainiketta sivunavigointivalikosta, valitsemalla Business ja napsauttamalla Kaikki Business-muistikirjat. Tässä luettelossa voit siirtää hiiren muistikirjan päälle ja napsauttaa plus- (+) tai miinus- (-) -painiketta liittyäksesi Business-muistikirjaan tai jättääksesi sen.

Voit esittää Business-yhteenvdeon tai yrityshakemiston siirtymällä Businessin aloitussivulle Evernote for Mac tai Evernote for Windows -työpöytäsovelluksesta.

Voinko palata Evernote Webin vanhaan versioon?

Jos tilisi on käyttänyt aikaisemmin Evernote Webin vanhaa versiota, voit palata siihen ja poistua siitä vielä lyhyen aikaa. Tämä tapahtuu napsauttamalla tätä tai toimimalla seuraavasti:

1. Kirjaudu tiliasetuksiin Evernote Webissä
  2. Napsauta Palaa vanhaan versioon

Avainsanat:

• evernote web
  • poistu beetasta