Uutta Evernote Webissä

< Edellinen / Seuraava >

Uutta Evernote Webissä

Näyttökuva uudesta Evernote Webistä

Evernote Web on suunniteltu uudelleen entistä kevyemmäksi ja siistimmäksi – ja yhdenmukaisemmaksi kaikissa pöytätietokonesovelluksissamme. Uusi Evernote Web on tällä hetkellä saatavilla Safariin ja Chromeen.

Mitä siinä on uutta?

• Parannettu käyttöliittymä takaa yhdenmukaisemman Evernote-kokemuksen kaikilla alustoilla
  • Tehokas navigointi uudella sivupalkilla
  • Evernote Businessin työtilat tekevät jakamisesta ja järjestelystä tiimin kanssa entistä helpompaa

Usein kysytyt kysymykset

Miksi uusi Evernote Web on käytettävissä vain Safarissa ja Chromessa?

Olemme optimoineet uuden Evernote Webin Safaria ja Chromea varten. Työskentelemme lisätäksemme muiden selainten tuen tulevaisuudessa.

Miten valitsen useita muistiinpanoja tai mustikirjoja tai suoritan joukkotoimintoja, kuten useiden muistiinpanojen siirtäminen muistikirjasta toiseen?

Tällä hetkellä voit suorittaa joukkotoimintoja Evernote for Macillä tai Windowsilla. Muita monivalintatoimintoja ei vielä tueta verkossa, mutta ne ovat tulossa pian. Huomautus: Evernote Businessillä voit tuoda useita muistikirjoja työtilaan avaamalla työtilan ja napsauttamalla valikkopainiketta (kolme vaakapistettä) oikeassa yläkulmassa. Valitse Tuo sisältöä ja valitse muistikirjat, jotka haluat tuoda työtilaan.

Miten poistun Business-muistikirjasta?

Voit poistua muistikirjasta avaamalla muistikirjan, napsauttamalla valikkopainiketta (kolme vaakapistettä) ja valitsemalla sitten Poistu muistikirjasta alasvetovalikosta. Huomautus: Et voi poistua muistikirjasta, joka kuuluu työtilaan, jonka jäsen olet, ellet poistu kyseisestä työtilasta.

Mitkä ominaisuudet ja toiminnot eivät ole käytettävissä vanhempaan Evernote Web -versioon verrattuna?

Tällä hetkellä monet ominaisuudet ja toiminnot edellyttävät, että siirryt takaisin Evernote Webin vanhempaan versioon. Esimerkkejä:

• Luo muistikirjapinoja
  • Näytä muistikirjapinot oikoteissä
  • Luo ja suorita tallennettuja hakuja
  • Salaa ja pura tekstiä
  • Usean tiedoston ja edistyneet liitteet
  • Vedää ja pudota työpöydälle/työpöydältä
  • Aseta muistutuksia
  • Käytä Work Chat -viestejä
  • Näytä julkaistuja Business-muistikirjoja (Evernote Business)

Miten siirryn takaisin Evernote Webin aiempaan versioon?

Napsauta nimeäsi selainikkunan vasemmasta yläkulmasta ja valitse alasvetovalikosta Palaa Evernoten vanhempaan versioon.

Avainsanat:

• evernote web
  • verkko
  • chrome
  • safari
  • firefox
  • internet explorer
  • uutta
  • työtilat
  • ioni