Evernoten käyttäminen Outlookissa

< Edellinen / Seuraava >

Evernoten käyttäminen Outlookissa

Tässä artikkelissa

Aloitusopas

Evernote for Outlookilla voit tallentaa sähköposteja Outlookista Evernoteen ja järjestellä ne projektin muiden muistiinpanojen kanssa tai lisätä nopeasti muistiinpanoja Evernotesta mihin tahansa Outlook-sähköpostiin jakaaksesi muistiinpanosi muiden kanssa.

Evernote for Outlookin näyttökuva

Aloita:

1. Kirjaudu osoitteeseen Outlook.com tai Office 365 -tilillesi.
  2. Siirry Evernoten kohdalle Microsoft AppSourcessa.
  3. Napsauta Hanki se nyt.

Outlook-sähköpostin tallentaminen Evernoteen

Valitse muistikirja, johon haluat tallentaa sähköpostin

Outlook-sähköpostien tallentaminen:

• Windows

1. Valitse sähköposti, jonka haluat tallentaa Evernoteen
    2. Napsauta valintanauhassa Tallenna Evernoteen
    3. Valitse tallennetulle sähköpostille muistikirja ja/tai avainsana ja lisää mahdolliset huomautukset
    4. Valitse Tallenna
  • Outlook verkossa

1. Valitse sähköposti, jonka haluat tallentaa Evernoteen
    2. Napsauta sähköpostin otsikossa Evernote-kuvaketta
    3. Valitse tallennetulle sähköpostille muistikirja ja/tai avainsana ja lisää mahdolliset huomautukset
    4. Valitse Tallenna
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

Evernote in Outlook iPhonelle, iPadille ja iPod touchille

1. Napauta Evernoteen tallennettavassa sähköpostissa lisäosapainiketta (neliöruudukko)
    2. Napauta Tallenna Evernoteen
    3. Valitse tallennetulle sähköpostille muistikirja ja/tai avainsana ja lisää mahdolliset huomautukset
    4. Napauta Tallenna
  • Android

1. Napauta Evernoteen tallennettavassa sähköpostissa lisäosapainiketta (neliöruudukko)
    2. Napauta Tallenna Evernoteen
    3. Valitse tallennetulle sähköpostille muistikirja ja/tai avainsana ja lisää mahdolliset huomautukset
    4. Napauta Tallenna
  • Mac

1. Valitse sähköposti, jonka haluat tallentaa Evernoteen
    2. Napsauta sähköpostin otsikossa Evernote
    3. Valitse tallennetulle sähköpostille muistikirja ja/tai avainsana ja lisää mahdolliset huomautukset
    4. Valitse Tallenna

Sähköpostin puhdas versio ilmestyy muokattavana muistiinpanona Evernote-tilillesi, samoin kuin kaikki muut muistiinpanosi, jotta niitä olisi helppo hakea ja jakaa.

Lisää avainsanoja Evernoteen tallennettuihin Outlook-sähköposteihin

Jos sinulla on jo järjestelmä, jolla pidät asiat järjestyksessä Evernotessa, voit valita muistikirjan ja lisätä avainsanoja ja huomautuksia, ennen kuin napsautat Tallenna.

Esimerkkejä

• Arkistoi päivä- tai viikkoraportit ja tilapäivitykset Raportit-muistikirjaan Evernotessa, jotta ne on helppo esittää kokouksissa.
  • Merkitse sähköpostikuitit, hotellivahvistukset ja muut kuluasiakirjat kuluiksi, jotta löydät ne helposti.
  • Arkistoi Evernoteen vanhemmat sähköpostit, jotka haluat säilyttää viitteeksi, muun aiheeseen liittyvän sisällön ohessa.

Evernote-muistiinpanojen liittäminen Outlook-sähköpostiin

Evernote-muistiinpanojen liittäminen Outlook-sähköpostiin

Evernote-muistiinpanon liittäminen sähköpostiluonnokseen:

• Windows

1. Avaa sähköpostiluonnos
    2. Napsauta valintanauhassa Evernote-kuvaketta
    3. Valitse Evernote-muistikirja luettelosta tai hae tiettyä muistiinpanoa
    4. Napsauta liitettävää muistiinpanoa ja napsauta sitten Jatka
  • Outlook verkossa

1. Avaa sähköpostiluonnos
    2. Napsauta muotoilurivillä Evernote-kuvaketta
    3. Valitse Evernote-muistikirja luettelosta tai hae tiettyä muistiinpanoa
    4. Napsauta liitettävää muistiinpanoa ja napsauta sitten Jatka

Evernote-muistiinpanot näkyvät katkelmina sähköpostissasi, joten vastaanottajien on helppo esikatsella muistiinpanon sisältöä.

Huomautus: Kuka tahansa, joka saa tämän sähköpostin tai jaetun muistiinpanon URL:n, voi lukea sen sisällön. Voit peruuttaa jaetun muistiinpanon käyttöoikeudet milloin vain miltä tahansa Evernote-laitteelta. Lisätietoja

Evernote for Outlookin asetukset

Voit valita oletusmuistikirjan, johon sähköpostit tallennetaan, tai voit määrittää Evernoten käyttämään automaattisesti muistikirjaa, johon tallensit viimeksi. Voit myös määrittää avainsanoja, jotka lisätään automaattisesti aina, kun tallennat sähköpostin. Oletusasetusten muuttaminen:

1. Valitse sähköposti
  2. Napsauta Asetukset tai asetuspainiketta (hammasratas) Evernote-paneelissa

Usein kysytyt kysymykset

Miten Evernote for Outlook asennetaan?

1. Kirjaudu osoitteeseen Outlook.com tai Office 365 -tilillesi.
  2. Siirry Evernoten kohdalle Microsoft AppSourcessa.
  3. Napsauta Hanki se nyt.

Mitkä Outlook-versiot tukevat Evernote for Outlookia?

Evernote for Outlook on tällä hetkellä seuraavien käytettävissä:

• Uudet Outlook.com-käyttäjät: Outlook 2019 (Mac ja Windows), Outlook 2016 (Mac ja Windows), Outlook 2013 (Windows), Outlook 2010 (Windows), Outlook verkossa
  • Office 365 -käyttäjät: Outlook 2019 (Mac ja Windows), Outlook 2016 (Mac ja Windows), Outlook 2013 (Windows), Outlook 2010 (Windows), Outlook verkossa, iOS:n Outlook, Androidin Outlook.

Entä jos en näe mahdollisuutta asentaa Evernote for Outlook -laajennusta tai laajennus näkyy harmaana?

Outlook Clipper -laajennus on tarkoitettu seuraaville: Outlook 2016 (Mac ja Windows), Outlook 2013 (Windows), Outlook 2010 (Windows), Outlook.com ja Office 365, jonka sähköpostia isännöidään Microsoft Exchange -palvelimella.

Jos et näe Apuohjelmien hallinta tai Sovellusten hallinta -vaihtoehtoa, tarkista seuraavat:

• Vavoja on rajoittanut apuohjelman käyttöoikeuksia: tarkista sähköpostisi järjestelmänvalvojalta, onko hän rajoittanut käyttäjän asetuksia siten, että ne nestävät apuohjelman lataamisen. Tämä on varsin yleistä, ja sähköpostin järjestelmänvalvoja voi antaa sinut Outlook Clipper -apuohjelman käyttöoikeudet.
  • Outlook/Exchange-palvelin kieltää apuohjelmat: joidenkin Exchange-palvelinten asetukset estävät apuohjelmat. Pyydä sähköpostin järjestelmänvalvojalta lisätietoja.
  • Exchange-ympäristö omissa tiloissa: tällä hetkellä apuohjelmaa ei tueta terminaali- tai paikan päällä sijaitsevat palvelinympäristöt eivät tue apuohejlmaa.
  • Käytetään Outlook-sähköpostiasiakasohjelmaa mutta ei Microsoft Exchangea: Outlook on sähköpostiasiakasohjema, ei sähköpostipalveluntarjoaja. Sähköpostiasi on isännöitävä Microsoft Exchange -palvelimella, jotta Clipper voidaan integroida Outlookiin. Jos e tole varma, mitä käytät, kysy sähköpostin järjestelmänvalvojalta.

Entä jos en näe Evernotea Outlookille Outlook-sovelluksessani?

Et ehkä ole ottanut Evernote for Outlookia käyttöön tililläsi. Voit ottaa Evernote for Outlookin käyttöön Office-kaupassa. Kun olet ottanut lisäosan käyttöön tietokoneella, se on käytettävissä kaikissa yhteensopivissa Outlook-sovelluksissa, joissa olet kirjautunut tilillesi.

Huomautus: Jos olet ottanut Evernote for Outlookin käyttöön mutta et voi käyttää lisäosaa iOS:n Outlookissa, tarkista että käytät uusinta iOS:n Outlook-sovellusta voimassa olevalla Office 365 -tilillä. Microsoft ei tarjoa lisäosatukea Outlook.com-tilillä käytettävässä iOS:n Outlookissa.

Miksi iOS- tai Android-sovelluksessani on Evernote for Outlook, vaikka en ole ottanut sitä käyttöön?

Jos olet jo ottanut Evernote for Outlookin käyttöön Macissä, Windowsissa tai verkossa, lisäosa on automaattisesti käytettävissä mobiililaitteesi Outlookissa.

Miksi en näe vaihtoehtoa liittää Evernote-muistiinpanoja sähköpostiini?

Jos käytät Outlook 2016:tta Macissä tai iOS:n tai Androidin Outlookia, et voi liittää Evernote-muistiinpanoja sähköpostiluonnoksiin. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain Windowsin Outlookissa ja Outlookissa verkossa.

Voivatko ihmiset, jotka eivät käytä Outlookia tai joilla ei ole Evernote-tiliä, nähdä sähköpostit, joihin on liitetty Evernote-muistiinpanoja?

Kyllä. Kuka tahansa, joka saa sähköpostin, johon on liitetty muistiinpano, voi napsauttaa Evernote-katkelmaa sähköpostissa nähdäkseen sen sisällön.

Voinko liittää tiimin muistiinpanoja yritykseni Evernote Teams -tililtä?

Kyllä, kunhan omistat kyseisen Teams-muistikirjan tai sinulla on Voi muokata ja kutsua -käyttöoikeudet sille Teams-muistikirjalle, josta liität muistiinpanoja.

Avainsanat:

• evernote for outlook
  • evernote outlook
  • microsoft office
  • microsoft outlook
  • office
  • outlook
  • outlook 365
  • outlook-apuohjelma
  • outlook-sovellus
  • outlook verkossa
  • outlook-laajennus
  • outlook-laajennus
  • outlook-laajennus
  • lisäosa
  • lisäosa