Luo yritystili

Kappaleen alaotsikko

KONFIGUROI

Konfiguroi Evernote Business -tili tiimillesi

Kun olet suorittanut valmistelut ja kommunikoinut toteutussuunnitelman, olet valmis luomaan Evernote Business -tilin tiimillesi.

Evernote-tilin luominen yritykselle

Voit luoda uuden tilin kahdella tavalla, riippuen siitä, oletko uusi Evernote-käyttäjä vai onko sinulla jo oma Evernote-tili.

Jos sinulla on olemassa oleva Evernote-tili:

Kirjaudu omalle tilillesi ja päivitä se Evernote Business -tiliksi

Kirjaudu Evernoteen

Lisätietoja tilin päivittämisestä

Jos olet uusi Evernote-käyttäjä:

1. Siirry Evernote Business -sivustolle ja napsauta Rekisteröidy heti

Rekisteröi uusi tili

2. Täytä lomakkeen kentät

Luo uusi tili

Tämä artikkeli kuuluu Evernote Businessin käyttöönotto-oppaaseen

Avainsanat:

• evernote business
  • käyttöönotto