Luo tiimitili

< Edellinen / Seuraava >

Luo tiimitili

Kun olet suorittanut valmistelut ja kommunikoinut toteutussuunnitelman, olet valmis luomaan Evernote-tilin tiimillesi.

Luo Evernote Teams -tili

Aloita:

1. Siirry Evernote Teams -sivustolle ja napsauta Aloita.
  2. Täytä lomakkeeseen koko nimesi, tiimisi nimi, sähköpostiosoitteesi ja tilin salasana.

Jos sinulla on jo Evernote-tili ja haluat käyttää siihen tiliin liittyvää sähköpostia uudella Evernote Teams -tilillä, sinua pyydetään kirjautumaan sisään ja valitsemaan toinen sähköpostiosoite olemassa olevalle tilillesi, jotta voit käyttää sähköpostiosoitettasi uudella tilillä.

Lisätietoja >>

Avainsanat:

• evernote teams
  • evernote business
  • käyttöönotto