Käytä muistiinpanoja offline-tilassa

< Edellinen / Seuraava >

Käytä muistiinpanoja offline-tilassa

Evernote on suunniteltu synkronoimaan kaikki muistiinpanosi ja muistikirjasi kaikilla laitteillasi, kun niillä on Internet-yhteys.

Muistiinpanojen esittäminen ja muokkaaminen, kun Internet-yhteys puuttuu:

Pöytätietokoneissa

Jos tietokoneeseen on asennettu Evernote Macille tai Windowsille, kaikki synkronoidut muistikirjat ja muistiinpanot tallennetaan tietokoneelle paikalliseen tietokantaan. Koska sisältö on paikallisissa tiedostoissa tietokoneellasi, voit käyttää sitä aina, myös ilman Internet-yhteyttä.

Jotta voit käyttää näitä muistiinpanoja offline, varmista että olet jo kirjautunut sovellukseen ennen kuin katkaiset Internet-yhteydet. Kaikki muutokset, jotka tehdään, kun olet offline, synkronoidaan kun tietokone muodostaa Internet-yhteyden seuraavan kerran.

Mobiililaitteilla

Mobiililaitteilla Evernote tallentaa vain muistiinpanojen nimet, avainsanat, pienen otteen muistiinpanon tekstistä ja joitain muita muistiinpanojen ja muistikirjojen järjestelmätietoja. Kaikki nämä tiedot tallennetaan tilapäiseen tiedostoon, jotta voit hakea ja selata muistiinpanoja.

Muistiinpanojen täysi sisältö on käytettävissä mobiililaitteessa, jos

• muistiinpano luotiin alunperin kyseisellä mobiililaitteella
  • laitteella on Internet-yhteys
  • katselit muistiinpanoa äskettäin
  • Olet määrittänyt offline-muitikirjat kyseisellä laitteella (vain maksullinen tilaus)

Avainsanat:

• mobiililaite
  • mobiililaitteet
  • offline-tila
  • offline-muistikirjat
  • offline-muistiinpanot