Evernoten käyttäminen Apple Watchissa

Asenna Evernote Apple Watchiin

Apple Watch hero

Evernoten asentaminen Apple Watchiin:

1. Avaa Apple Watch -sovellus iPhonessa.
  2. Napauta Oma kello.
  3. Napauta Evernote ja asenna Evernote napauttamalla kytkintä
  4. Kun asennus on suoritettu, avaa Evernote-sovellus napauttamalla sitä Apple Watch -kellossa

Tutustuminen aloitusnäyttöön

Apple Watchin aloitusnäytössä voit luoda ja hakea muistiinpanoja Evernotessa sekä selata joitakin viimeksi katsotuista muistiinpanoista.

Apple Watchin aloitusnäyttö

Sanele muistiinpanoja

1. Napauta vihreää plus-painiketta (+).
  2. Puhu muuntaaksesi muistiinpanot tekstiksi.
  3. Napauta Tallenna

Muistiinpanot synkronoidaan automaattisesti Evernoteen, ja niitä voidaan muokata millä tahansa päytätietokoneella, puhelimella ja tabletilla.

Hae muistiinpanoissa

1. Napauta suurennuslasia.
  2. Napauta mikrofonia ja lausu hakusanat.
  3. Selaa hakutuloksia digitaalisella kruunulla (näytetään viisi ensimmäistä). Handoff-toiminnolla voit näyttää puhelimessa lisää hakutuloksia.
  4. Voit näyttää muistiinpanon napauttamalla sitä. Handoff-toiminnolla voit näyttää puhelimessa koko muistiinpanon.

Apple Watchissa voit tarkastella Evernoteen skannattuja käyntikortteja ja kuitata tehtäviä tehdyiksi.

Apple Watchin yhteystiedot ja tarkistuslistat

Luo muistutuksia

Apple Watchin muistutukset

1. Napauta vihreää plus-painiketta (+).
  2. Uuden muistutuksen luominen puhumalla
  3. Aseta muistutusaika napauttamalla sinistä herätyskelloa: tänään, huomenna, ensi viikolla tai ensi kuussa.
  4. Napauta Tallenna
  5. Kun muistutusilmoitukset tulevat näyttöön, valittavissasi on kolme vaihtoehtoa:
    • Merkitse valmiiksi
    • Torku
    • Näytä

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat Evernote for Apple Watchin vaatimukset?

• iPhone 5 tai sitä uudempi malli
  • iOS 8.2 tai sitä uudempi versio
  • Evernote for iOS:n uusin versio (7.6.6 tai sitä uudempi)
  • Bluetooth on käytössä, ja Apple Watchiin on muodostettu pariliitos
  • Kirjauduttu iPhonessa Evernote-tilille

Mitä kieliä Evernote for Apple Watch tukee?

Englanti, ranska, saksa, italia, japani, puola, venäjä, espanja, ruotsi, katalaani, tšekki, tanska, suomi, kroaatti, indonesia, korea, malaiji, hollanti, Brasilian portugali, portugali, romania, thai, turkki, vietnam, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina

Voinko tarkastella Business-muistiinpanoja?

Nykyinen versio ei tue Business-muistiinpanoja.

Voinko nähdä Evernote-muistikirjani ja -oikotieni?

Evernote-muistikirjojen ja -oikoteiden käyttöä ei tueta tällä hetkellä.

Avainsanat:

• apple watch
  • handoff
  • iphone
  • kello
  • päälle puettava laite
  • päälle puettavat
  • rannekello