Evernoten käyttäminen Apple Watchissa

< Edellinen / Seuraava >

Evernoten käyttäminen Apple Watchissa

Asenna Evernote Apple Watchiin

Apple Watch hero

Evernoten asentaminen Apple Watchiin:

1. Avaa Apple Watch -sovellus iPhonessa.
  2. Napauta Oma kello.
  3. Napauta Evernote ja asenna Evernote napauttamalla kytkintä.
  4. Kun asennus on suoritettu, avaa Evernote-sovellus napauttamalla sitä Apple Watch -kellossa.

Tutustuminen aloitusnäyttöön

Apple Watchin aloitusnäytössä voit luoda uusia muistiinpanoja ja nähdä äskettäin päivitetyt muistiinpanot.

Apple Watchin aloitusnäyttö

Luo tekstimuistiinpanoja

1. Napauta vihreää plussaa (+)
  2. Napauta mikrofonia sanellaksesi muistiinpanon tai napauta vapaan piirron painiketta syöttääksesi tekstiä vapaalla piirrolla.
  3. Napauta Tallenna tallentaaksesi tai napauta sinistä herätyskelloa, jos haluat luoda muistutuksen.

Muistiinpanot synkronoidaan automaattisesti Evernoteen, ja niitä voidaan muokata millä tahansa päytätietokoneella, puhelimella ja tabletilla.

Luo äänimuistiinpanoja

1. Napauta mikrofonia.
    2. Nauhoita audio. Kun olet valmis, napauta punaista pysäytyspainiketta.
    3. Napauta Tallenna tallentaaksesi nauhoituksen muistiinpanoon tai Peruuta hylätäksesi nauhoituksen.

Luo muistutuksia

Apple Watchin muistutukset

1. Napauta vihreää plussaa (+).
  2. Uuden muistutuksen luominen puhumalla.
  3. Aseta muistutusaika napauttamalla sinistä herätyskelloa: tänään, huomenna, ensi viikolla tai ensi kuussa.
  4. Napauta Tallenna.
  5. Kun muistutusilmoitukset tulevat näyttöön, valittavissasi on kolme vaihtoehtoa:
    • Merkitse valmiiksi
    • Torku
    • Näytä

Näytä Evernoteen skannaamasi käyntikortit ja päivitä tarkistuslistoja

Apple Watchin yhteystiedot ja tarkistuslistat

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat Evernote for Apple Watchin vaatimukset?

• iOS 10 tai uudempi
  • Evernoten iOS-version uusin versio
  • Bluetooth käytössä, ja iPhonen ja Apple Watchin välille muodostettu pariliitos
  • Kirjauduttu iPhonessa Evernote-tilille

Mitä kieliä Evernote for Apple Watch tukee?

Englanti, ranska, saksa, italia, japani, puola, venäjä, espanja, ruotsi, katalaani, tšekki, tanska, suomi, kroaatti, indonesia, korea, malaiji, hollanti, Brasilian portugali, portugali, romania, thai, turkki, vietnam, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina

Voinko tarkastella Business-muistiinpanoja?

Nykyinen versio ei tue Business-muistiinpanoja.

Voinko nähdä Evernote-muistikirjani?

Evernote-muistikirjojen käyttöä ei tueta tällä hetkellä.

Avainsanat:

• apple watch
  • iphone
  • kello
  • päälle puettava laite
  • päälle puettavat
  • rannekello