Usein kysytyt kysymykset Evernoten tilaussopimuksista

Mitä eroa eri sopimuksilla on?

Eri Evernote-sopimuksia verrataan yksityiskohtaisesti tässä vertailussa.

Minulla on jo Evernote Basic -tili. Miten valitsen toisen sopimuksen?

Päivitä siirtymällä tilin asetuksiin Evernote Webissä.

Ylen päivittänyt tilini, mutta mikään ei muuttunut. Mitä teen?

Varmista, että kaikissa laitteissasi on Evernoten uusin versio ja että synkronoit tilisi hyötyäksesi kaikista uusista ominaisuuksista.

Voinko maksaa tilauksen Evernote-pisteillä, lunastuskoodeilla tai lahjakorteilla?

Kyllä. Evernote-pisteitä, voimassa olevia lunastuskoodeja ja lahjakortteja voidaan käyttää Evernote Premiumin hankintaan.

Voinko Evernote Basic -asiakkaana suorittaa tekstihakuja PDF-tiedostoissani?

Kaikki ennen 29. huhtikuuta 2015 lisätyt PDF:t ovat yhä haettavissa. Sinun täytyy päivittää Premiumiin, jotta voit suorittaa haun uusissa PDF:issä ja asiakirjoissa.

Olen Evernote Basic -asiakas. Voinko välittää sähköposteja Evernoteen?

Sähköpostin tallentaminen Evernoteen tulee maksulliseksi ominaisuudeksi 15. heinäkuuta 2015 jälkeen. Evernote Basic -asiakkaat voivat käyttää tätä ominaisuutta tallentamalla Evernoteen enintään viisi sähköpostia ennen päivittämistä Evernote Plussaan tai Premiumiin.

Voinko kasvattaa kuukausittaista siirtorajoitusta?

Emme tarjoa ylimääräistä lähetyskiintiötä. Voit päivittää Plussaan (1 Gt kuussa) tai Premiumiin (10 Gt kuussa) kasvattaaksesi kuukausittaista lähetyskiintiötäsi.

Avainsanat:

• tilisopimukset
  • uudet hinnat
  • plus
  • premium
  • hinta
  • muutokset hinnoissa
  • tasot