Usein kysytyt kysymykset Evernoten tilaussopimuksista

< Edellinen / Seuraava >

Usein kysytyt kysymykset Evernoten tilaussopimuksista

Mitä eroa eri sopimuksilla on?

Yksityiskohtainen Evernote-tilien tilausten vertailu on tässä artikkelissa.

Minulla on jo Evernote Basic -tili. Miten valitsen toisen sopimuksen?

Päivitä siirtymällä tilin asetuksiin Evernote Webissä.

Ylen päivittänyt tilini, mutta mikään ei muuttunut. Mitä teen?

Varmista, että kaikissa laitteissasi on Evernoten uusin versio ja että synkronoit tilisi hyötyäksesi kaikista uusista ominaisuuksista.

Voinko maksaa tilauksen Evernote-pisteillä, lunastuskoodeilla tai lahjakorteilla?

Kyllä. Evernote-pisteitä, voimassa olevia lunastuskoodeja ja lahjakortteja voidaan käyttää Evernote Premiumin hankintaan.

Voinko tilata Evernote Plussan?

Huhtikuun 2018 alusta Evernote Plus ei ole enää hankittavissa. Voit saada Basicia laajemmat ominaisuudet päivittämällä Premiumiin. Huomaa: Nykyiset Plus-tilaajat säilyttävät tilauksensa niin kauan kuin tilaus on aktiivinen.

Voinko Evernote Basic -asiakkaana suorittaa tekstihakuja PDF-tiedostoissani?

Voit suorittaa haun missä tahansa PDF:ssä, joka lisättiin tilillesi ennen 29. huhtikuuta 2015. Sinun on päivitettävä Premiumiin voidaksesi suorittaa haun uudemmissa PDF:issä tai asiakirjoissa.

Olen Evernote Basic -asiakas. Voinko välittää sähköposteja Evernoteen?

Sähköpostien tallentaminen Evernoteen on Premium-ominaisuus. Evernote Basic -asiakkaat voivat tallentaa enintään viisi sähköpostia Evernoteen ennen Premiumiin päivittämistä.

Voinko kasvattaa kuukausittaista siirtorajoitusta?

Voit kasvattaa kuukausittaisen siirtorajoituksesi 10 Gt:hen kuussa päivittämällä Premiumiin.

Avainsanat:

• tilisopimukset
  • uudet hinnat
  • plus
  • premium
  • hinta
  • muutokset hinnoissa
  • tasot