Usein kysyttyjä kysymyksiä Evernote Basic, Plus, Premium ja Business -tilitasoista

Usein kysyttyjä kysymyksiä Evernote Basic, Plus, Premium ja Business -tilitasoista

Usein kysyttyjä kysymyksiä Evernote Basic, Plus, Premium ja Business -tilitasoista

Valitse tilitaso

Mitä eroa eri tasoilla on?

Eri Evernote-tilejä verrataan yksityiskohtaisesti vertailutaulukossa.

Minulla on jo Evernote-tili. Miten valitsen uuden tuotetason?

Kirjaudu Evernoteen pöytätietokoneelta tai selaimesta, siirry tilin asetuksiin ja valitse Hallinnoi tilauksia. Täältä voit valita haluamasi tuotetason.

Lisätietoja automaattisesti uusiutuvien tilausten hallinnoinnista

Ylen päivittänyt tilini, mutta mikään ei muuttunut. Mitä teen?

Varmista, että kaikissa laitteissasi on Evernoten uusin versio ja että synkronoit tilisi hyötyäksesi kaikista uusista ominaisuuksista.

Muuttuuko Evernote Premium tai Evernote Business -tilauksen hinta?

Ei. Hinta ei muutu tällä hetkellä. Olemassa olevana tilaajana sinulta ei veloiteta uutta hintaa ennen 29.4.2016 tai ensimmäisenä sitä seuraavana tilauksen uusimispäivänä.

Lisätietoja kunkin tilitason hinnoista

Lisätietoja Evernote-tilausten hankkimisesta ja hallinnoinnista

Voinko yhä käyttää Evernote-pisteitä, -koodeja ja -lahjakortteja?

Kyllä. Evernote-pisteitä, -koodeja ja -lahjakortteja voidaan käyttää vain Evernote Premiumin hankintaan.

Voinko Evernote Basic -asiakkaana suorittaa tekstihakuja PDF-tiedostoissani?

Kaikki ennen 29. huhtikuuta 2015 lisätyt PDF:t ovat yhä haettavissa. Sinun täytyy päivittää Premiumiin, jotta voit suorittaa haun uusissa PDF:issä ja asiakirjoissa.

Olen Evernote Basic -asiakas. Voinko välittää sähköposteja Evernoteen?

Sähköpostin tallentaminen Evernoteen tulee maksulliseksi ominaisuudeksi 15. heinäkuuta 2015 jälkeen. Evernote Basic -asiakkaat voivat käyttää tätä ominaisuutta tallentamalla Evernoteen enintään viisi sähköpostia ennen päivittämistä Evernote Plussaan tai Premiumiin.

Voinko kasvattaa kuukausittaista siirtorajoitusta?

Emme enää tarjoa kiintiön kasvattamista. Käyttäjät voivat päivittää Plus- (1 Gt) tai Premium-tasolle (10 Gt) kasvattaakseen kuukausittaisia latauksiaan.

Avainsanat:

• tilitasot
  • uudet hinnat
  • plus
  • premium
  • hinta
  • muutokset hinnoissa
  • tasot