Evernote Business -tilin käytöstä poistaminen ja uudelleenaktivointi

Evernote Business -tilin käytöstä poistaminen ja uudelleenaktivointi

Evernote Business -tilin käytöstä poistaminen ja uudelleenaktivointi

Poista Evernote Business -tili käytöstä

Kuka tahansa Evernote Business -tilin valvoja voi poistaa Business-tilin käytöstä seuraavasti:

1. Tallenna henkilökohtaisiin muistikirjoihin kopiot niistä business-muistiinpanoista, jotka haluat säilyttää
  2. Poista Business-musitiinpanot Evernote Business -tililtä (valinnainen)
  3. Poista Evernote Business -tili käytöstä

Kun olet poistanut Evernote Business -tilin käytöstä, voit yhä käyttää Business-sisältöä sen hetkisen laskutuskauden (kuukausittainen tai vuosittainen) loppuun saakka. Tilaustasi ei uusita eikä sinua enää veloiteta.

1. Tallenna henkilökohtaisiin muistikirjoihin kopiot niistä Business-muistiinpanoista, jotka haluat säilyttää

Kun Evernote Business -tili poistetaan käytöstä, jokainen yrityksen jäsen, mukaan lukien tilinvalvojat, menettää pääsyn kaikkiin Business-muistiinpanoihin ja -muistikirjoihin. Tästä syystä käyttäjien kannattaa kopioida henkilökohtaisiin muistikirjoihin ennen viimeisen laskutuskauden loppua Business-sisältö, jonka he haluavat säilyttää.

Pidä mielessä, että kun kopioit Business-muistiinpanoja henkilökohtaisiin muistikirjoihin, vain muistiinpanojen sisältö kopioituu. Muistiinpanohistoria ja muistiinpanojen Business-avainsanat eivät kopioidu.

Huomautus: Muistiinpanojen kopiointia ja siirtoa Business-muistikirjojen ja henkilökohtaisten muistikirjojen välillä tuetaan tällä hetkellä Evernoten Windows- ja Mac-pöytäkoneversiossa.

Kuka tahansa käyttäjä voi kopioida Business-muistiinpanoja henkilökohtaiseen muistikirjaan seuraavasti:

1. Avaa business-muistikirja
  2. Valitse kopioitavat muistiinpanot ja valitse sitten Muistiinpano > Kopioi muistikirjaan... valikkoriviltä
  3. Valitse, mihin henkilökohtaiseen muistikirjaan haluat kopioida Business-muistiinpanot

Vinkki:

Voit kopioida useita muistiinpanoja yhdestä muistikirjasta nopeasti avaamalla muistikirjan ja noudattamalla näitä vinkkejä:

• Valitse useita muistiinpanoja valitsemalla ensimmäinen muistiinpano ja sitten lisää pitäen alhaalla Ctrl-näppäintä (Windows) tai komentonäppäintä (Mac)
  • Voit valita kaikki muistiinpanot valitsemalla Muokkaa > Valitse kaikki alasvetovalikosta

Tilinvalvoja voi viedä kaikki Business-muistikirjat hallintakonsolista, myös ne joita ei ole jaettu.

Lisätietoa tärkeiden muistiinpanojen ja muistikirjojen viennistä ja tuonnista

2. Poista Business-musitiinpanot Evernote Business -tililtä (valinnainen)

Jos haluat poistaa Business-muistiinpanot Evernote Business -tilitä, poista Business-muistiinpanot ja tyhjennä Business-roskakorimuistikirja hallintakonsolista.

Varmista, että olet kopioinut säilytettävän sisällön henkilökohtaisiin muistikirjoihin tai vienyt sen tietokoneelle ennen roskakorin tyhjentämistä. Kun muistiinpanot tyhjennetään roskakorista, sisältöä ei voi enää palauttaa (edes Evernoten tuki ei pysty siihen). Pidä siis huoli, että poistat ainoastaan ne muistiinpanot, joita et varmasti tarvitse enää koskaan.

3. Poista Evernote Business -tili käytöstä

Kun Business-muistiinpanot on siirretty pois Business-tililtä, olet valmis poistamaan Evernote Business -tilin käytöstä.

Evernote Business -tili poistetaan käytöstä seuraavasti:

1. Kirjaudu Evernote Webiin, napsauta nimeäsi ja valitse ponnahdusvalikosta Hallintakonsoli
  2. Valitse Laskutustiedot-välilehti ja napsauta Peruuta Evernote Business -tili

Laskutuskauden lopussa sinä ja kaikki muut käyttäjät poistetaan Business-tililtä ja siirretään Evernote Basiciin. Voit joko jatkaa Evernote Basic -käyttäjänä tai päivittää tilisi Evernote Plussaan tai Evernote Premiumiin. Jos sinulla oli jo Plus- tai Premium-tilaus ennen Evernote Businessiä ja sitä on jäljellä enemmän kuin kuukausi, saat lunastuslinkin sisältävän sähköpostin, jolla voit aktivoida tilauksesi uudelleen.

Onko sinun poistettava Evernote Business -tili käytöstä nopeammin?

Jos haluat sulkea Evernote Business -tilin täysin ennen laskutusjakson loppua, sinun on otettava yhteys tilinhoitajatiimiimme.

1. Suorita yllä olevat vaiheet 1-3
  2. Siirry hallintakonsoliin ja poista kaikki muut käyttäjät Business-tililtä (paitsi itsesi, viimeisen tilinvalvojan)
  3. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

Aktivoi Evernote Business -tili uudelleen

1. Siirry Evernote Business -rekisteröitymissivulle.
  2. Ytitit luoda uuden Evernote Business -tilin käytöstä poistettuun Evernote Business -tiliin yhdistetyllä sähköpostiosoitteella (vain tilinvalvojat). Saat ilmoituksen, jonka mukaan sähköpostiosoitteesi on jo yhdistetty käytöstä poistettuun Evernote Business -tiliin ja jossa saat vaihtoehdon luoda uuden tilin tai poistaa vanhan tilin käytöstä.
  3. Valitse Aktivoi tili uudelleen ja anna maksutietosi seuraavassa näytössä. Voit kutsua käyttäjiä maksutietojen päivityksen jälkeen. Huomautus: Jos tililläsi oli valittu laskutus eikä tilillä ole avoimia paikkoja, siirryt takaisin profiilisivulle.

Avainsanat:

• peruuta
  • yrityksen peruuttaminen
  • yrityksen lakkauttaminen
  • peruuta Business-tili
  • sulje Business-tili
  • evernote businessin sulkeminen
  • lopeta oma yritys
  • poistetaanko käytöstä
  • yrityksen poistaminen käytöstä
  • käytöstä poistaminen
  • jätä evernote business
  • jättäminen
  • evernote businessin jättäminen
  • evernote businessin jättäminen