Evernote Business -tilin käytöstä poistaminen ja uudelleenaktivointi

Evernote Business -tilin käytöstä poistaminen ja uudelleenaktivointi

Evernote Business -tilin käytöstä poistaminen ja uudelleenaktivointi

Poista Evernote Business -tili käytöstä

Kuka tahansa Evernote Business -tilin valvoja voi poistaa Business-tilin käytöstä seuraavasti:

  • 1. Varmuuskopioi Business-muistiinpanosi

    Kun Evernote Business -tili poistetaan käytöstä, jokainen Business-tilin jäsen, mukaan lukien tilinvalvojat, menettää pääsyn kaikkiin Business-muistiinpanoihin ja -muistikirjoihin. Tästä syystä sinun kannattaa viedä kaikki säilytettävä Business-sisältö ennen viimeisen laskutuskauden päättymistä. Tilinvalvojana voit viedä kaikki Business-muistikirjat hallintakonsolista, myös ne, joita ei ole jaettu. Jos sinulla on henkilökohtainen tili voit tuoda viedyn Business-sisällön sinne. Lisätietoja >>

    Huomaa: Jos haluat poistaa Business-muistiinpanot Evernote Business -tililtä, poista Business-muistiinpanot ja tyhjennä roskakori hallintakonsolista. Varmista, että olet kopioinut säilytettävän sisällön henkilökohtaisiin muistikirjoihin tai vienyt sen tietokoneelle ennen roskakorin tyhjentämistä. Kun muistiinpanot tyhjennetään roskakorista, sisältöä ei voi enää palauttaa (edes Evernoten tuki ei pysty siihen). Pidä siis huoli, että poistat ainoastaan ne muistiinpanot, joita et varmasti tarvitse enää koskaan.

  • 2. Poista tilisi käytöstä

    Kun Business-muistiinpanot on siirretty pois Business-tililtä, olet valmis poistamaan Evernote Business -tilin käytöstä.

    Evernote Business -tili poistetaan käytöstä seuraavasti:

    1. Siirry hallintakonsolissa Laskutustiedot-sivulle
    2. Napsauta Peruuta Evernote Business -tili

    Kun olet poistanut Evernote Business -tilisi käytöstä, voit yhä käyttää Business-sisältöä nykyisen laskutuskauden loppuun. Laskutusjakson lopussa sinä ja kaikki muut käyttäjät poistetaan Business-tililtä.

    Huomaa: Evernote Business -tilit, jotka on luotu ennen 15. syyskuuta 2017, palautetaan Evernote Basic -tasolle. Käyttäjät, joilla oli Plus tai Premium ja joilla oli yli kuukausi jäljellä heidän liittyessään Business-tilille, voivat lunastaa koodin, jonka he saivat liittyessään Evernote Businessiin.

    Onko sinun poistettava Evernote Business -tili käytöstä nopeammin?

    Jos haluat sulkea Evernote Business -tilin täysin ennen laskutusjakson loppua, sinun on otettava yhteys Evenoten tukeen.

    1. Suorita yllä olevat vaiheet 1-2
    2. Siirry hallintakonsoliin ja poista kaikki muut käyttäjät Business-tililtä (paitsi itsesi, viimeisen tilinvalvojan)
    3. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

    Hyvityskäytännöt

    Lue takaisinmaksukäytäntömme täällä.

Aktivoi Evernote Business -tili uudelleen

  1. Siirry Evernote Business -rekisteröitymissivulle.
  2. Ytitit luoda uuden Evernote Business -tilin käytöstä poistettuun Evernote Business -tiliin yhdistetyllä sähköpostiosoitteella (vain tilinvalvojat). Saat ilmoituksen, jonka mukaan sähköpostiosoitteesi on jo yhdistetty käytöstä poistettuun Evernote Business -tiliin ja jossa saat vaihtoehdon luoda uuden tilin tai poistaa vanhan tilin käytöstä.
  3. Valitse Aktivoi tili uudelleen ja anna maksutietosi seuraavassa näytössä. Voit kutsua käyttäjiä maksutietojen päivityksen jälkeen. Huomautus: Jos tililläsi oli valittu laskutus eikä tilillä ole avoimia paikkoja, siirryt takaisin profiilisivulle.

LANGUAGES_ALL

Avainsanat:

  • peruuta
  • yrityksen peruuttaminen
  • yrityksen lakkauttaminen
  • peruuta Business-tili
  • sulje Business-tili
  • evernote businessin sulkeminen
  • lopeta oma yritys
  • poistetaanko käytöstä
  • yrityksen poistaminen käytöstä
  • käytöstä poistaminen
  • jätä evernote business
  • jättäminen
  • evernote businessin jättäminen
  • evernote businessin jättäminen
Toistetaan videota %{current} / %{total}
Video %{current} / %{total}