Useiden Business-muistikirjojen jakaminen kerralla

Voit jakaa yhden tai useamman Business-muistikirjan yhdellä kutsulla antaen luvan muokata, katsella ja/tai kutsua muita.

Ohessa esimerkkejä henkilöistä, jotka ehkä haluavat jakaa useita muistikirjoja yrityksen muiden henkilöiden kanssa:

• Henkilöstöosasto jakaa sarjan uusia muistikirjoja uuden työntekijän kanssa hänen ensimmäisenä työpäivänään, esimerkiksi Työntekijän edut, Terveyspalvelut ja Korvaukset.
  • Markkinointipäällikkö jakaa useita muistikirjoja, kuten "Tyylioppaat ja mallit", "Sovelluskuvakkeet" ja "UX-ohjeistus" kaikkien tuotesuunnittelijoiden kanssa.
  • Myyntiedustaja jakaa kaikki liidiin liittyvät muistikirjat, mukaan lukien "Kokousmuistiinpanot", "Tuotetiedot" ja "Sähköpostiviestintä" ryhmänsä muiden henkilöiden kanssa.

Jaa useita muistikirjoja

Usean Business-muistikirjan jakaminen kerralla

1. Avaa Businessin aloitussivu, valitse Ihmiset-välilehti ylälaidasta ja valitse henkilö Evernote Business -tilin henkilöluettelosta
  2. Napsauta hänen profiilissaan Kutsu muistikirjoihin
  3. Valitse yksi tai useampi muistikirja niiden Business-muistikirjojen luettelosta, joita sinulla on lupa jakaa
  4. Valitse jakamallesi muistikirjalle haluamasi käyttöoikeustaso
  5. Napsauta Kutsu, niin nämä muistikirjat näkyvät vastaanottajan tilillä. Vastaanottaja saa sähköposti-ilmoituksen siitä, että nämä muistikirjat on lisätty hänen tililleen.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id