Löydä, mitä tarvitset

Kaikkea Evernote-sisältöä voi hakea, mukaan lukien muistiinpanojen sisältö, muistikirjat, avainsanat ja liitteet.

Etsi käsinkirjoitetuista muistiinpanoista

Evernote-haku sallii sinun hakea erityisen tarkkaan tarjoamalla sinulle erilaisia vaihtoehtoja tarvitsemiesi tietojen löytämiseksi.

Voit hakea muistiinpanoja ja muistikirjoja seuraavin tavoin:

• Tunnisteet tai avainsanat
  • Yhteystiedot käyntikorteissa
  • Valokuvien käsin tai koneella kirjoitettu teksti
  • Asiakirjoihin ja PDF-tiedostoihin liitetty teksti
  • Muiden työtoverien jakamat muistikirjat
  • Yhtiösi tiimin jäsenet, jotka tuntevat aiheen
  • Internet-hakutuloksiin liittyvät muistiinpanot (Evernote Web Clipper -sovelluksella)

Voit hakea koko Evernote-tililtäsi tai suodattaa muistikirjan, luonti- tai päivityspäivän tai jopa muistiinpanon maantieteellisen luontisijainnin perusteella. Jos käytät jotakin hakua usein, voit tallentaa ja lisätä sen oikopolkuihisi päästäksesi siihen nopeasti käsiksi. Tarjoamme lisäksi lisähakusyntaksin kohdennetumpaa hakua varten.

Miten suorittaa haku muistiinpanoissa, muistikirjoissa ja keskusteluissa

• Muistiinpanohaku: Kirjoita hakusanat Muistiinpanohaku-ruutuun näytön ylälaidassa. Oletuksena Evernote suorittaa haun avoinna olevassa muistikirjassa. Jos haluat suorittaa haun koko tililläsi, valitse Kaikki-painike hakukentän alta.
  • Muistikirjahaku: Valitse Muistikirjat sivuvalikosta ja kirjoita hakusanat muistikirjaluettelon yllä olevaan Muistikirjahaku-kenttään.
  • Keskusteluhaku: Vedä navigointipaneeli ulos, valitse Work Chat ja kirjoita Haku-kenttään hakusanat tai yhteystiedot.
  • Muistikirjahaku yrityksesi tilillä (vainEvernote Business): Valitse Muistikirjat sivuvalikosta ja valitse sitten Kaikki Business-muistikirjat -painike muistikirjaluettelon alta. Kirjoita hakusanat kahuruutuun (missä näet "Oma yritys" -avainsanan).

Muita tapoja etsiä Evernote -sisältöä

Hakuehdotukset

Evernoten hakutoiminto sisältää luettelon viimeaikaisista hauista ja tallennetuista hauista, ja tekstiä kirjoittaessasi se ehdottaa automaattisesti avainsanoja ja muistikirjoja hakukenttään syöttämiesi hakuehtojen perusteella.

Hakutoiminnot

Voit rajata hakusi laajuutta sekä suodattaa muistiinpanoja muistikirjan, luonti- tai päivityspäivän ja luomispaikan mukaan.Lisätietoja

Kuvaava haku

Macin hakuvaihtoehdot

Kuvaushaku-toiminnolla voit käyttää tavallisesti käyttämiäsi sanoja, kuten "muistiinpanot joissa on PDF-tiedostoja, jotka on merkitty 'hyväksyttä'".

Etsi muiden työtoverien jakamia muistikirjoja

Evernote Businessissä Business-aloitussivusi on paikka, josta voit jakaa ja hakea kenen tahansa yhtiösi jäsenen Evernote-sovelluksessa julkaisemia tietoja.

Business-aloitussivun muistikirjat

Käytä business-pääsivua seuraaviin toimiin:

• Tarkasta minkä parissa muut työskentelevät yhtiössä
  • Tarkastele ja hae business-muistikirjoja, joita muut ovat jakaneet yhtiön kanssa
  • Liity business-muistikirjoihin ja käytä niitä miltä tahansa laitteelta
  • Jaa business-muistikirjoja muiden kanssa ja hallitse niiden jako-oikeuksia

Löydä työtovereiden erikoisalat haun yhteydessä

Kun haet Evernote Businesissä sinua kiinnostavaa aihetta, Evernote näyttää sinulle hakutuloksissa automaattisesti ihmisiä, jotka saattavat tietää siitä. Napsauta tiimin jäsenen nimeä avataksesi hänen profiilisivunsa Business-aloitussivulla.

Asiantuntemuksen muistiinpanoluettelo

Esimerkki:

• Haku "Tuotto" saattaa näyttää yritysjohtajien tekemiä tutkimuksia koskien mahdollisia tulonlähteitä
  • Haku sanalla "Tietoturva" saattaa näyttää IT-ylläpitäjän, joka vastaa yksityisyyden hallinnasta.
  • Haku "Asiakaspalaute" voi näyttää tukitiimissä olevia ihmisiä

Esitetyt asiantuntijatulokset

Lisää asiantuntijahausta

Opi lisää asiaan liittyvien muistiinpanojen avulla

Asiaan liittyvät huomautukset auttavat sinua löytämään yhtiöstä muistiinpanoja, jotka liittyvät työstämääsi aiheeseen.

Liittyvät muistiinpanot

Kun luot muistiinpanon tai tarkastelet sitä, Evernote ehdottaa aiheeseen liittyviä muistiinpanoja henkilökohtaisista muistikirjoistasi, Business-muistikirjoistasi sekä kanssasi jaetuista muistikirjoista.

Voit myös nähdä asiaan liittyviä muistiinpanoja:

• Aina kun leikkaat sisältöä verkosta, jos käytät Evernote Web Clipper -sovellusta.
  • Kun tarkastele verkkosivuja Evernote Clearly -sovelluksen avulla

Huomaa: Asiaan liittyvät muistiinpanot ovat tällä hetkellä käytettävissä Mac- ja Windows-järjestelmien Evernote-sovelluksessa, Evernote Clearly -sovelluksessa sekä Chrome-, Safari- ja Opera-selaimien Evernote Web Clipper -sovelluksessa.

Lisää vihjeitä

Lisää tapoja löytää etsimäsi Evernotessa:

• Tallennetut haut: Tallenna usein käyttämäsi hakusanat ja suodattimet oikoteiksi, jotta voit käyttää niitä nopeasti.Lisätietoja
  • Pikavalinnat: Luo ja tallenna linkkejä muistiinpanoihin, muistikirjoihin ja usein haettuihin avainsanoihin tai hakuehtoihin. Lisätietoja
  • Tarkennetut haut: Käytä erityisiä hakuehtoja saadaksesi tarkempia hakutuloksia. Voit tallentaa ja käyttää uudelleen usein käyttämiäsi hakuehtoyhdistelmiä. Lisätietoja
  • Manuaalinen synkronointi: Manuaalisesta synkronoinnista on apua, kun haluat käyttää välittömästi eri laitteella, kuten pöytäkoneella, luotua sisältöä. Voit synkronoida Evernote-tilisi milloin vain napauttamalla synkronointipainiketta sivunavigointivalikosta.
  • Asiakirja- ja PDF-haku (Premium-ominaisuus): Evernote Premium ja Evernote Business -tilaajat voivat myös hakea kone- tai käsinkirjoitettua tekstiä skannatuista PDF-tiedostoista (Microsoft Office ja iWork; laskentataulukoista (Microsoft Office ja iWork) ja esityksistä (Microsoft Office ja iWork)
  • Löydä työhösi liittyvää sisältöä (Premium-ominaisuus): Ota käyttöön kontekstiominaisuus, kun haluat löytää aiheeseen liittyvää tietoa omalta tililtäsi tai tiimisi (Evernote Business) tililtä. Ota käyttöön Expertise Discovery ja löydä muita henkilöitä yrityksessäsi, jotka saattavat tietää lisää työsi alla olevasta aiheesta. Lisätietoja

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Avainsanat:

• asiantuntijat
  • etsi asiantuntijoita
  • liittyvät tulokset
  • hae liitetiedostoista
  • evernote business -haku