Löydä, mitä tarvitset

< Edellinen / Seuraava >

Löydä, mitä tarvitset

Kaikki Evernotessa on hakukelpoista, mukaan lukien muistiinpanojen, muistikirjojen, avainsanojen ja liitteiden sisältö. Evernotessa voit tarkentaa hakua monella vaihtoehdolla, mutta tämä vain merkitsee sitä, että voit löytää etsimäsi monella tavalla.

Voit hakea muistiinpanoja ja muistikirjoja seuraavin tavoin:

• Tunnisteet tai avainsanat
  • Yhteystiedot käyntikorteissa
  • Valokuvien käsin tai koneella kirjoitettu teksti
  • Asiakirjoihin ja PDF-tiedostoihin liitetty teksti
  • Muiden työtoverien jakamat muistikirjat
  • Yhtiösi tiimin jäsenet, jotka tuntevat aiheen
  • Internet-hakutuloksiin liittyvät muistiinpanot (Evernote Web Clipper -sovelluksella)

Voit hakea koko Evernote-tililtäsi tai suodattaa muistikirjan, luonti- tai päivityspäivän tai jopa muistiinpanon maantieteellisen luontisijainnin perusteella. Jos käytät jotakin hakua usein, voit tallentaa ja lisätä sen oikopolkuihisi päästäksesi siihen nopeasti käsiksi. Tarjoamme lisäksi lisähakusyntaksin kohdennetumpaa hakua varten.

Miten suorittaa haku muistiinpanoissa, muistikirjoissa ja keskusteluissa

• Muistiinpanohaku: kirjoita hakusanat hakukenttään näytön ylälaidassa.
  • Muistikirjahaku: Valitse Muistikirjat vasemmasta navigointivalikosta ja syötä hakusanat hakukenttään.
  • Etsi muistikirjoja tiimisi tililtä (vain Evernote Teams): Valitse vasemmasta navigointivalikosta Muistikirjat ja valitse sitten Kaikki tiimin muistikirjat -painike muistiinpanoluettelon alalaidasta ja kirjoita hakusanat.

Muita tapoja etsiä Evernote -sisältöä

Hakuehdotukset

Evernoten hakutoiminto sisältää luettelon viimeaikaisista hauista ja tallennetuista hauista, ja tekstiä kirjoittaessasi se ehdottaa automaattisesti avainsanoja ja muistikirjoja hakukenttään syöttämiesi hakuehtojen perusteella.

Hakutoiminnot

Voit rajata hakusi laajuutta sekä suodattaa muistiinpanoja muistikirjan, luonti- tai päivityspäivän ja luomispaikan mukaan.Lisätietoja

Lisää vihjeitä

Lisää tapoja löytää etsimäsi Evernotessa:

• Tallennetut haut: Tallenna usein käyttämäsi hakusanat ja suodattimet oikoteiksi, jotta voit käyttää niitä nopeasti.Lisätietoja
  • Pikavalinnat: Luo ja tallenna linkkejä muistiinpanoihin, muistikirjoihin ja usein haettuihin avainsanoihin tai hakuehtoihin. Lisätietoja
  • Tarkennetut haut: Käytä erityisiä hakuehtoja saadaksesi tarkempia hakutuloksia. Voit tallentaa ja käyttää uudelleen usein käyttämiäsi hakuehtoyhdistelmiä. Lisätietoja

Avainsanat:

• asiantuntijat
  • etsi asiantuntijoita
  • liittyvät tulokset
  • hae liitetiedostoista
  • evernote business -haku