YrityksenEvernote Business -tilille liittyminen

Evernote Business auttaa sinua ja tiimiäsi pysyvään tuotteliaana helpottamalla tietojen keräämistä ja jakamista ja tiimin tietojen hakua.

Yrityksen Evernote Business -tilille liittyminen:

1. Liity yrityksesi Evernote-tilille
  2. Lisää Business-sähköpostisi ja luo Business-profiili
  3. Lataa ja asenna Evernote kaikkialle
  4. Tutustu Businessin aloitussivuun ja lisää tilillesi jaettuja Business-muistikirjoja
  5. Aloita liiketoimintaan liittyvän sisällön luominen

1. Liity yrityksesi Evernote-tilille

Kaksi tarkistettavaa asiaa ennen aloittamista:

1. Varmista, että yritykselläsi on Evernote-tili. Huomautus: Jos Evernote Business -tiliä ei ole luotu, ota yhteys yrityksesi IT-osastoon tai Evernote-tilinvalvojaan saadaksesi lisätietoja. Jos olet itse tilinvalvoja, sinun on luotava yrityksen tili.

2. Jos yrityksesi on luonut Evernote-tilin, pyydä saada kutsu liittyä tilille.

Yrityksen Evernote-tilille liittyminen

Oli sinulla jo Evernote-tili tai olet sitten uusi Evernote-käyttäjä, sinun on liityttävä yrityksen Evernote-tilille voidaksesi käyttää kaikkia Evernote Businessin ominaisuuksia. Aluksi sinun on (a) vastattava kutsuun liittyä yrityksesi Evernote-tilille tai (b) pyydettävä kutsu, jos et ole saanut kutsua.

a. Kutsuun vastaaminen

Jos saat tilinvalvojalta sähköpostitse kutsun liittyä yrityksesi Evernote-tilille, napsauta Hyväksy kutsu.

b. Jos et ole saanut kutsua Evernote-tilinvalvojalta

Jos et ole saanut kutsua, kysy asiasta yrityksesi Evernote-tilinvalvojalta. Jos tilinvalvoja on ottanut yrityksen tilillä käyttöön automaattisen hyväksynnän, voit rekisteröityä yrityksen sähköpostiosoitteella.

Huomautus: Jos saat ilmoituksen, että antamaasi yrityksen sähköpostiosoitetta käytetään toisella tilillä, olet todennäköisesti luonut samalla osoitteella aikaisemmin toisen Evernote-tilin itsellesi tai toiselle yritykselle. Kirjaudu kyseiselle toiselle Evernote-tilille ja muuta sen tilin sähköpostiosoite toiseen osoitteeseen, joka ei tällä hetkellä ole käytössä Evernote-tilillä. Näin vapautat sen uudelle tilille, jonka haluat luoda.

Lisätietoja tilin sisäänkirjautumisessa käytettävän sähköpostiosoitteen vaihtamisesta

Kirjaudu Evernoteen ja päivitä Evernote Business -tiliin tai luo uusi tili

Liity nykyisenä käyttäjänä tai luo uusi tili

Kun olet saanut kutsun, napsauta sähköpostiviestissä olevaa linkkiä hyväksyäksesi kutsun. Sinun on joko kirjauduttava nykyisellä tililläsi tai luotava uusi:

a. Nykyiset Evernote-käyttäjät

Jos käytät jo Evernotea, napsauta Käytä olemassa olevaa Evernote-tiliä, kirjaudu olemassa olevalle Evernote-tilille ja täytä asianmukaiset kentät. Henkilökohtainen tilisi päivitetään automaattisesti Business-tiliksi, kun liityt yrityksen Evernote-tilille.

Joitain etuja olemassa olevan Evernote-tilin päivittämisestä (uuden tilin luomisen sijaan) liityttäessä yrityksen Evernote Business -tilille:

• Enemmän lähetyksiä, offline-muistiinpanot ja muut Evernote Businessin edut
  • Luo ja hae työhön liittyviä ja henkilökohtaisia muistiinpanoja yhdeltä tililtä, pitämällä henkilökohtaiset muistiinpanot kuitenkin yksityisinä

b. Uudet Evernote-käyttäjät

Jos olet uusi käyttäjä, sinun on luotava uusi Evernote-tili. Anna henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi, kirjoita koko nimesi, luo salasana ja napsauta Liity Businessiin. Uusi Evernote-tilisi liittyy automaattisesti yrityksesi Evernote-tiliin.

2. Lisää yrityssähköpostisi ja luo Business-profiili

Kun olet liittynyt yrityksen Evernote-tilille, voit lisätä tilillesi yrityssähköpostiosoitteen. Tämä takaa, että jakamasi Business-muistiinpanot näkyvät yrityssähköpostiosoitteesta jaettuina muistiinpanoina, ja samalla pidät henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi yksityisenä.

Lisää yrityssähköpostiosoitteesi

Voit lisätä työsähköpostiosoitteesi valitsemalla Evernoten tiliasetukset > Suojauksen yhteenveto.

Luo Business-profiili

Sinun kannattaa myös luoda Business-profiili, jotta muut saavat sinusta ja työstäsi hieman tietoa selaillessaan Evernote Businessin aloitussivun profiileja. Tämä tekee heille helpommaksi löytää ja jakaa tietoja ja asiantuntemusta yrityksessä.

Luo Business-profiili valitsemalla Evernoten tiliasetukset > Business-profiili.

Muokkaa profiilia

Työprofiilin muokkaaminen

Esitetty profiili

Miltä profiilisi näyttää muista

3. Lataa ja asenna Evernote kaikkialle

Kun asennat Evernoten kaikkiin laitteisiin, voit luoda ja synkronoida kaikki muistiinpanot, verkkoleikkeet, tiedostot ja kuvat:

• kaappaa kuvia ja kirjaa ajatuksia puhelimeen, ja tarkista ne sitten myöhemmin tietokoneella
  • kirjoita muistiinpanoja ja liitä sopimuksia kannettavalla tietokoneella, ja lue sitten kaikki tabletilla lentokoneessa
  • leikkaa matkavarauksia ja -suunnitelmia tietokoneella, ja kirjaudu matkan aikana verkkoselaimeen hakeaksesi tietoja

Hanki Evernote kaikkiin laitteisiin

Kirjaudu kaikista laitteista samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla Evernoteen, jotta voit luoda ja synkronoida muistiinpanoja saumattomasti.

Hanki Evernote

Download EvernoteLataa ja asenna Evernote tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin

Log in to your accountKirjaudu Evernote-tilillesi kaikissa laitteissa

4. Tutustu Businessin aloitussivuun ja lisää tilillesi jaettuja Business-muistikirjoja

Businessin aloitussivulla voit selata kaikkia muistiinpanoja ja muistikirjoja, jotka on jaettu yrityksen Evernote-tilillä, ja katsella työtovereiden profiileja. Voit aloittaa Evernote Businessin aloitussivuun tutustumisen napsauttamalla yrityksesi Evernote-tilin nimeä Evernoten sivunavigointivalikossa tai mobiililaitteesi aloitusnäytössä.

Voit lisätä ja muokata muistiinpanoja jaetuissa Business-muistikirjoissa ja katsella jaettuja Business-muistikirjoja poissa verkosta napsauttamalla + Liity muistikirjaan -painiketta Businessin aloitussivulla. Muistikirjat, joihin olet liittynyt, näkyvät Evernote-tililläsi kaikissa laitteissasi.

5. Aloita liiketoimintaan liittyvän sisällön luominen

1. Luo uusi Business-muistikirja järjestelläksesi työhön liittyvää sisältöä, joka on sinulle tärkeää, kuten Tutkimus, Kokousmuistiinpanot tai Kuitit

2. Lisää Business-muistikirjaan uusi muistiinpano

Business-muistiinpanot voivat olla mitä tahansa työhön liittyvää; Evernote Business tekee helpoksi tallentaa ja jakaa tietoa ja ajatuksia työtovereiden kanssa.

Lisätietoa muistikirjojen ja muistiinpanojen luomisesta

Joitakin ajatuksia innoitukseksi:

Kaappaa valokuvia kuiteista

Käytä Web Clipperiä tutkimustyöhön tarvittavien artikkeleiden tallennukseen

Liitä ja jaa laskentataulukoita, raportteja ja PDF-tiedostoja

Välitä ja tallenna sähköpostiviestit suoraan Evernoteen

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Avainsanat:

• lisää työsähköpostiosoite
  • kutsu
  • kutsuttu
  • liity