Näin teet tarkistuslistan

Evernote-tilillä voit lisätä valintaruutuja muistiinpanoihisi, jotta pysyt kärryillä tehtävistä. Voit tarkistaa ne ja ruksata ne tehdyiksi milloin tahansa millä tahansa laitteella.

Mihin voin käyttää tarkistuslistoja?

Tässä on ideoita tarkistuslistoista, joita ehkä haluat luoda:

• Tehtävälista: tee lista töistäsi työpisteellä maanantaiaamuna ja tarkista se puhelimeltasi keskiviikkona.
  • Pakkauslista: älä unohda aurinkosuojaa, uimapukua tai puhelimen laturia.
  • Tavoitelista: pidä se mukanasi, missä oletkin.
  • Lukemislista: lisää siihen kohtia puhelimellasi, kun olet kirjakaupassa tai tabletilla, kun olet lentokentällä.
  • Kodin remonttilista: ota se esiin puhelimellasi, kun olet rautakaupassa, ja osta kaikki tarvitsemasi kerralla.
  • Ostoslista: lisää tarvitsemasi tavarat ja jaa se myös puolisollesi!
  • Ruokailupaikkaluettelo: tutustu alueeseesi ruoan perusteella ja merkitse ravintolat niissä käytyäsi. Katso luettelomme.

Näin teet tarkistuslistan

• Mac, Windows, iPhone, iPad ja iPod Touch

Napsauta tai napauta Lisää tehtävä -painiketta (valintaruutua) muotoilutyökalupalkista lisätäksesi valintaruudun.

• Android

Pyyhkäise näppäimistön yllä olevaa palkkia muistiinpanoeditorissa nähdäksesi muotoiluvalinnat ja napauta valintaruutupainiketta.

Vinkkejä Evernote-version käyttöön Mac- ja Windows-pöytätietokoneilla

• Voit muuntaa joukon olemassa olevia kohteita tarkistuslistaksi korostamalla luettelon ja valitsemalla sitten valintaruutupainikkeen.
  • Paina enteriä lisätäksesi nopeasti uuden valintaruudun listallesi.
  • Voit luetella kaikki tilisi muistiinpanot, jotka sisältävät keskeneräisiä tehtäviä, napsauttamalla hakukenttää, valitsemalla Lisää hakuvaihtoehto > Sisältää ja valitsemalla sitten vaihtoehtojen luettelosta "Keskeneräiset tehtävät".

Avainsanat:

• tee
  • lista
  • kohteeseen
  • tehtävä
  • keskeneräiset tehtävät