Business-sisällön hallinnointi hallintakonsolissa

Business-sisällön hallinnointi hallintakonsolissa
< Edellinen / Seuraava >

Business-sisällön hallinnointi hallintakonsolissa

Näyttökuva hallintakonsolista

Evernote Business -tilinvalvoja voi hallinnoida kaikkea Business-sisältöä hallintakonsolista. Tämä sisältää työtilat, muistikirjat, muistiinpanot, avainsanat ja roskakorin.

Työtilat

Työtilat-sivulla on luettelo kaikista yrityksen työtiloista. Voit hallinnoida työtiloja täältä, mukaan lukien kykyä liittyä mihin tahansa työtilaan, hallinnoida työtilan jäseniä ja käyttöoikeuksia ja muuttaa työtilojen näkyvyyttä työtilahakemistossa.

Työtilojen näkyvyys

Työtiloilla on 5 eri näkyvyysasetusta, jotka kuvataan alla.

  • Ei luetella työtilahakemistossa: Kukaan yrityksen jäsen ei näe tätä työtilaa, ellei sen jäsen lähetä kutsua.
  • Luetellaa ja muiden on pyydettävä käyttöoikeutta: Kaikki yrityksen jäsenet näkevät tämän työtilan työtilahakemistossa, mutta heidän on pyydettävä lupaa nähdä sen sisältö.
  • Luetellaan ja muut voivat nähdä: Kaikki yrityksen jäsenet näkevät tämän työtilan työtilahakemistossa. He voivat liittyä siihen ja nähdä sen sisällön.
  • Luetellaan ja muut voivat muokata: Kaikki yrityksen jäsenet näkevät tämän työtilan työtilahakemistossa. He voivat liittyä siihen ja nähdä sen sisällön ja muokata sitä.
  • Luetellaan ja muut voivat muokata ja kutsua: Kaikki yrityksen jäsenet näkevät tämän työtilan työtilahakemistossa. He voivat liittyä siihen ja nähdä sen sisällön ja muokata sitä sekä muuttaa muiden käyttöoikeuksia.

Muistikirjat

Muistikirjoja-sivulla voit hallinnoida kaikkia tilin Business-muistikirjoja. Tähän kuuluu mahdollisuus viedä minkä tahansa Business-muistikirjan sisältö, poistaa mikä tahansa Business-muistikirja ja jakaa mikä tahansa Business-muistikirja toiselle henkilölle (esimerkiksi jos eri työntekijä ottaa projektin haltuunsa).

Muistikirjat-sivulla näytetään seuraavat tiedot kustakin Business-muistikirjasta:

  • Muistikirjan nimi: Business-muistikirjan nimi.
  • Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilö, joka näytetään Business-muistikirjassa, kun se jaetaan koko yritykselle. Yhteyshenkilön muuttaminen ei vaikuta alun perin kyseisen Business-muistikirja luoneen käyttäjän käyttöoikeustasoon.
  • Jäsenet: Business-muistikirjaan liitettyjen henkilöiden lukumäärä, johon sisältyy sekä Business-pääsivulta liittyneet käyttäjät että käyttäjät, jotka ovat liittyneet saatuaan erillisen kutsun.
  • Jakamisen tila: Business-muistikirjan sen hetkinen jakamisen tila eli onko se jaettu kaikille vai yksittäisille henkilöille vai julkaistu Businessin aloitussivulla
  • Tyyppi: Evernote Business -tileillä, jotka on luotu 15. syyskuuta 2017 tai sen jälkeen, kunkin käyttäjän tilin muistikirja on merkitty vastaavasti hallintakonsolissa. Ainut tilin muistikirjalle mahdollinen toiminto on sen vieminen. Lisätietoja >>

Jakamisoikeudet

Jakamisoikeuksia on 3 erilaista, kuten alla kuvataan:

  • Voi nähdä: Käyttäjä voi liittyä muistikirjaan ja nähdä sen sisällön.
  • Voi muokata: Käyttäjä voi liittyä muistikirjaan ja nähdä/muokata sen sisältöä.
  • Voi muokata ja kutsua: Käyttäjä voi liittyä muistikirjaan, nähdä/muokata sen sisältöä ja kutsua ja hallinnoida käyttöoikeuksia muiden käytölle.

Muistiinpanot

Muistiinpanot-sivulla voit hallinnoida kaikkia toisten kanssa jaettujen Business-muistiinpanojen lupia.

Avainsanat

Avainsanat-sivulla voit nimetä uudelleen tai poistaa avainsanoja, jotka on lisätty yrityksesi muistiinpanoihin. Valitse avainsanan vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten toiminto luettelon ylälaidassa olevasta alasvetovalikosta.

Roskakori

Roskakori-sivulla voit palauttaa yksittäisiä Business-muistiinpanoja tai poistaa ne roskakorista pysyvästi.

  • Palauta muistiinpanoja: Palauta aikaisemmin poistettu Business-muistiinpano valitsemalla muistiinpano ja napsauttamalla Palauta.
  • Poista muistiinpanoja: Voit poistaa yksittäisen muistiinpanon roskakorista valitsemalla muistiinpanon ja napsauttamalla Poista. Voit poistaa kaikki muistiinpanot Business-roskakorista napsauttamalla Tyhjennä roskakori -painiketta Business-roskakoriluettelon ylälaidasta. Business-roskakorista poistettuja muistiinpanoja ei voi palauttaa.

Huomautus: Käyttäjä näkee tilinvalvojan tekemät muutokset synkronoidessaan tilinsä seuraavan kerran.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Avainsanat:

  • Ylläpitäjä
  • ylläpitokonsoli
  • business-muistikirjat
  • työtilat
  • muuta yhteystietoja
  • hallitse business-muistikirjoja
  • hallinnoi työtiloja
  • Muistikirjan jakamisen hallinnoiminen
  • business-avainsanat
  • hallinnoi Business-avainsanoja
  • Business-roskakori