Business-muistikirjojen hallinnointi hallintakonsolissa

Business-muistikirjojen hallinnointi hallintakonsolissa

Business-muistikirjojen hallinnointi hallintakonsolissa

Business-muistikirjat-sivu

Yrityksen Evernote Business -tilinvalvojalla on valtuudet hallinnoida yrityksen kanssa jaettua Business-sisältöä, kuten:

  • Näytä kaikkien yrityksen tilin Business-muistikirjojen tiedot
  • Hallinnoi muistikirjojen yhteystietoja, poista muistikirjoja ja vie muistikirjojen sisältöä
  • Jaa Business-muistikirjat yrityksen kanssa (julkaise Business-muistikirjat yritykselle)

Tilinvalvojat voivat käyttää kaikkia yrityksen Evernote-tilin Business-muistikirjoja valitsemalla hallintakonsolista Muistikirjat-sivun. Käynnistä hallintakonsoli ja valitse Muistikirjat sivunavigointivalikosta.

Lisätietoja hallintakonsolin käytöstä

 

Näytä business-muistikirjan tiedot

Näet kaikki yrityksesi Evernote-tilin Business-muistikirjat valitsemalla muistikirjan Muistikirjat-sivun luettelosta. Luettelo sisältää seuraavanlaisia tietoja kustakin muistikirjasta:

  1. Muistikirjan yhteystiedot: Henkilö (usein muistikirjan luoja), jolla on valtuudet muuttaa muistikirjan asetuksia
  2. Jakamisen tila: Onko muistikirja jaettu kenenkään kanssa

Muistikirjan jakamistilan vaihtoehdot:

  • Ei jaettu kenenkään kanssa: Tila on tyhjä
  • Muistikirja on jaettu koko yrityksen kanssa (julkaistu koko yritykselle): Tila on Julkaistu
  • Jaettu tiettyjen tiimin jäsenten kanssa: Tilaksi ilmoitetaan niiden henkilöiden määrä, joiden kanssa muistikirjat on nimenomaisesti jaettu (ei sisällä niitä tiimin jäseniä, jotka ovat liittyneet julkaistuun muistikirjaan).
 

Hallinnoi muistikirjojen yhteystietoja, poista muistikirjoja ja vie muistikirjojen sisältöä

Hallitse muistikirjoja

Voit hallinnoida muistikirjoja hallintakonsolista valitsemalla muistikirjan (tai mahdollisesti useita muistikirjoja), valitsemalla Toiminnot-valikon ja valitsemalla asianmukaisen vaihtoehdon:

  • Muuta muistikirjan yhteystietoja: Valitse Muuta yhteystietoa ja anna (tai valitse) uuden yhteystiedon nimi tai sähköposti
  • Muistikirjojen poistaminen: Valitse Poista muistikirja ja napsauta Poista vahvistuskeksi.

    Huom. Vain tilin valvoja voi poistaa Business-muistikirjan. Muut yrityksen työntekijät voivat vain estää Business-muistikirjan näkymisen omalla tilillään.

  • Vie kaikki muistiinpanot muistikirjasta: Valitse Vie muistikirja tallentaaksesi kaikki valitun muistikirjan muistiinpanot Evernote-varmuuskopiointitiedostona (.enex-muoto), jonka voit myöhemmin tuoda takaisin Evernoteen.

    Huom. Vaikka suosittelemmekin, että liityt Evernote Business -tiliin käyttämällä henkilökohtaista Evernote-tiliäsi, jotta voit helposti löytää kaiken yhdestä paikasta, voit myös viedä muistiinpanoja Evernote Business -tililtä ja tuoda ne täysin erilliselle, henkilökohtaiselle Evernote-tilille.

 

Jaa Business-muistikirjoja yrityksen tai tiettyjen henkilöiden kanssa

Jokainen yrityksen Evernote-tilille liittynyt voi jakaa muistikirjansa yksittäisten henkilöiden tai koko yrityksen kanssa. Kuitenkin vain tilinvalvojat voivat jakaa ja hallinnoida muiden omistamien Business-muistikirjojen lupia.

Jaa muiden kanssa tai julkaise koko yritykselle

Kaksi tapaa jakaa muistikirjoja:

  • Jaa henkilöiden kanssa: Voit jakaa yhden tai useamman Business-muistikirjan valitsemalla kunkin muistikirjan Muistikirjat-sivun luettelosta, valitsemalla Hallinnoi jakamista Muistikirjat-sivun Toiminnot-valikosta, antamalla niiden henkilöiden nimet, jotka haluat kutsua liittymään muistikirjaan, ja napsauttamalla Valmis.
  • Jaa (julkaise) koko yrityksen kanssa: Voit jakaa (julkaista) koko yrityksen kanssa valitsemalla Julkaise ja napsauttamalla sitten Valmis.

Hallinnoi julkaistujen muistikirjojen jakamista

Hallinnoi jakamislupia

Kun olet jakanut muistikirjan, voit määrittää jakamisluvat. Voit muuttaa tietyn Business-muistikirjan jakamislupia (oli se jaettu henkilöiden kanssa tai julkaistu yritykselle) valitsemalla jonkin seuraavista jakamisvaihtoehdoista: Lukuoikeus, Muokkausoikeus tai Muokkaus- ja kutsuoikeus.

Lisätietoja jakamisesta ja luvista

Hallinnoi muistikirjan jakamista

Huomaa: Kaikki tiettyyn Business-muistikirjaan liittyvät käyttäjät voivat tallentaa kopion muistiinpanosta. Kuka tahansa Business-muistikirjan omistaja (yhteystieto) voi myöntää muille yrityksen käyttäjille oikeuden jakaa edelleen tietty muistikirja. Tästä syystä on tärkeää tiedottaa selvästi ja säännöllisesti jokaiselle yrityksen käytännöistä ja ohjeistuksista, jotka liittyvät luottamuksellisen tiedon jakamiseen yrityksen ulkopuolisille henkilöille.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Avainsanat:

  • Ylläpitäjä
  • ylläpitokonsoli
  • business-muistikirjat
  • muuta yhteystietoja
  • hallitse business-muistikirjoja
  • Muistikirjan jakamisen hallinnoiminen
Toistetaan videota %{current} / %{total}
Video %{current} / %{total}