Usein kysytyt kysymykset Evernote Business -tilinvalvojille

TÄMÄN ARTIKKELIN AIHEET:

• Yleisiä kysymyksiä
  • Aloitusopas
  • Yrityksesi Evernote Business -tilin hallinnoiminen
  • Suojaus
  • Laskutus & maksut

Yleisiä kysymyksiä

Miten saan apua Evernote Business-tilin käyttöön?

Teknisen tuen aiheita tai vinkkejä siitä, miten saat kaiken irti Evernote Business-tilistä, saat käymällä kohdassa Evernoten ohje ja koulutus ja valitsemalla yhden seuraavista vaihtoehdoista:

• Etsi vastauksia Evernoten Ohje ja oppiminen -sivulta: Tutki artikkeleita ja muita hyödyllisiä lähteitä.
  • Lähetä tukipyyntö: Evernote Business -asiakaspäällikkötiimimme vastaa pyyntöihin yhden työpäivän sisällä.
  • Aloita live chat: Tämä reaaliaikainen keskustelumahdollisuus Evernote Business -asiakaspäällikkötiimin kanssa on kaikkien Evernote Business -käyttäjien käytetävissä.

Mitä eroa on Evernote Premium- ja Evernote Business-tileillä?

Evernote Business on "Evernote Premium tiimeille" ja sisältää lisäominaisuuksia, joilla yritykset voivat keskittää yrityksen tiedot, hallinnoida käyttäjiä ja jakaa sisältöä jne.

Lisätietoja Evernote Businessin uusimmista ominaisuuksista

Miksi olemassa olevien Evernote-käyttäjien pitäisi liittyä yrityksen Evernote Business -tiliin?

Monilla käyttäjillä on jo ennestään Evernote Basic, Plus tai Premium -tili. Kun he liittyvät yrityksen Evernote Business -tiliin, heidän omat tilinsä päivitetään Evernote Business -tilin ominaisuuksin. Olemassa olevien Evernote-käyttäjien tulisi päivittää henkilökohtaiset tilinsä Business-tileiksi seuraavista syistä:

• Lisäominaisuudet: Nauti Evernote Premium- ja Evernote Business -ominaisuuksista, jotka tukevat lisäyhteistyötä.
  • Mahdollisuus näyttää työsähköpostiosoite jaettaessa Business-muistiinpanoja: Työsähköpostiosoitteen lisäämällä käyttäjät voivat jakaa Business-muistiinpanoja työsähköpostiosoitteestaan, kun taas henkilökohtaiset muistiinpanot lähetetään henkilökohtaisesta sähköpostista.
  • Kaikki muistiinpanosi yhdessä paikassa: Sinun ei tarvitse hallinnoida kahta tiliä ja vaihtaa jatkuvasti niiden välillä, kun luot ja etsit sisältöä. Henkilökohtaiset muistiinpanot pysyvät yksityisinä, kun taas yrityksen Business-muistikirjat näkyvät henkilökohtaisen tilin sisällön vieressä helposti selattavina ja haettavina.

Entä jos jollain yritykseni työntekijöistä on jo Evernote-tili?

Jos työntekijällä on jo Evernote-tili, suosittelemme, että hän liittyy sillä yrityksen Evernote Business -tilille. Kaikki henkilökohtaiset muistiinpanot ja muistikirjat pysyvät erillään Business-muistiinpanoista ja -muistikirjoista. Kukaan, edes tilinvalvoja, ei voi käyttää kättäjän henkilökohtaisia muistiinpanoja tai muistikirjoja tai hallita niitä, ja ne pysyvät käyttäjän hallussa, jos hän poistuu yrityksen palveluksesta. Olemassa olevan Evernote-tilin käyttämäinen on lisäksi kätevämpää, koska hänen ei tarvitse siirtyä tilitä toiselle manuaalisesti.

Mitä olemassa olevien Evernote-tilien käyttäjien pitää tehdä päivittäessään yritykseni Evernote Business -tiliin?

Evernote Business -käyttäjinä he voivat jatkaa Evernote-tilin käyttöä kuten ennenkin, mutta henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen sijaan näytetään heidän työsähköpostiosoitteensa, kun he jakavat Business-muistiinpanoja. Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet näytetään edelleen, kun jaetaan henkilökohtaisia muistiinpanoja.

Käyttäjien tulee lisätä työsähköpostiosoitteensa seuraavasti:

1. Kirjaudu tilin asetuksiin Evernote Webissä käyttäen nykyistä henkilökohtaista sähköpostiosooitetta ja salasanaa
  2. Napsauta Business-profiili, Tilin yhteenveto tai Suojauksen yhteenveto sivunavigointivalikosta
  3. Lisää työsähköpostiosoitteesi Työsähköpostiosoite-osioon.

Mitä käyttäjien muistiinpanoille ja muistikirjoille tapahtuu, kun he liittyvät yrityksen Evernote Business -tiliin tai lähtevät siitä?

Kun käyttäjät liittyvät yrityksen Evernote Business -tilille, heidän henkilökohtaiset muistiinpanonsa ja muistikirjansa säilyvät täysin yksityisinä, elleivät käyttäjät nimenomaisesti jaa niitä muille, siirrä niitä Business-muistikirjaan, muunna henkilökohtaista muistikirjaa Business-muistikirjaksi tai julkaise niitä yrityksen Business-aloitussivulla.

Jos käyttäjät lähtevät Evernote Business -tilistäsi, he voivat jatkaa henkilökohtaisten muistiinpanojensa ja muistikirjojensa käyttöä kuten ennenkin mutta menettävät pääsyn Business-muistiinpanoihin ja -muistikirjoihin, koska Business-sisältö säilyy Evernote Business -tilillä.

Mikä on Evernote Business -tilin kuukausittainen latauskiintiö?

Jokaisen yrityksensä Evernote-tiliin liittyvän käyttäjän tili päivitetään automaattisesti Evernote Business -tiliksi, joka tarjoaa suurimman kuukausittaisen latausrajoituksen.

Lisätietoja Evernoten järjestelmärajoituksista

Missä maissa Evernote Business -versio on tällä hetkellä saatavilla?

Evernote Business on saatavilla käyttäjille, joilla on laskutusosoite jossakin seuraavista maista: Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Belize, Bolivia, Brasilia, Bulgaria, Kanada, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Kypros, Tšekki, Tanska, Dominikaaninen tasavalta, Ecuador, Egypti, El Salvador, Viro, Suomi, Ranska, Ranskan Guyana, Saksa, Kreikka, Guatemala, Guyana, Honduras, Hongkong, Unkari, Islanti, Indonesia, Irlanti, Israel, Italia, Jamaika, Japani, Korea, Kuwait, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malesia, Malta, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Nicaragua, Norja, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Filippiinit, Puola, Portugali, Venäjä, Romania, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Etelä-Afrikka, Espanja, Suriname, Ruotsi, Sveitsi, Taiwan, Thaimaa, Turkki, Ukraina, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Iso-Britannia, Yhdysvallat, Uruguay, Venezuela, Vietnam

Aloitusopas

Miten asennan Evernote Business-tilin ja aloitan sen käytön?

1. Luo uusi Evernote Business tiimillesi
  2. Lisää käyttäjiä
  3. Lisää sisältöä Evernote Business-tiliisi
  4. Jaa Business-sisältöä

Lisätietoja on Evernote Businessin käyttöönotto-oppaassa

Miten lisään sisältöä Evernote Business-tiliini?

Sisältöä voi lisätä pääasiassa kolmella tavalla:

• Jos Evernote-tililläsi on muistiinpanoja, voit siirtää ja kopioida muistiinpanoja henkilökohtaisesta muistikirjasta Business-muistikirjaan napsauttamalla muistiinpanoa oikealla painikkeella ja valitsemalla Siirrä muistikirjaan... tai Kopio muistikirjaan...
  • Voit muuntaa kokonaisen henkilökohtaisen muistkirjan Business-muistikirjaksi napsauttamalla henkilökohtaista muistikirjaa oikealla painikkeella muistikirjaluettelosta ja valitsemalla sitten Muunna Business-muistikirjaksi... (vain Mac- ja Windows-pöytätietokoneissa)
  • Voit myös luoda uusia Business-muistikirjoja ja lisätä uusia muistiinpanoja näihin muistikirjoihin.

Lisätietoja on Evernote Businessin käyttöönotto-oppaassa

Missä voin nähdä Evernote Business -sopimuksen?

Evernote Business -sopimus on täällä.

Mitä laskutusvaihtoehtoja Evernote Business-tilissä on saatavilla?

Voit maksaa luottokortilla tai laskulla.

Lisätietoja Evernote Businessin laskutuksesta ja maksamisesta

Yrityksesi Evernote Business -tilin hallinnoiminen

Miten hallinnoin yritystäni, esimerkiksi lisään käyttäjiä tai sisältöä tai tarkastelen laskutustietoja?

Evernote Business -tilin valvojat voivat hallinnoida yrityksen Evernote-tiliä hallintakonsolista.

Lisätietoja on Evernote Businessin käyttöönotto-oppaassa

Voinko käyttää sähköpostiosoitekirjaani käyttäjien kutsumiseen?

Ehdottomasti. Gmail- tai Google Apps -yhteystietosi saat napsauttamalla Gmail-kuvaketta hallintakonsolin Lisää käyttäjiä -välilehdellä. Näin voit syöttää sähköpostiosoitteita automaattisesti, kun kutsut tiimisi jäseniä liittymään yrityksesi Evernote-tiliin.

Miten varmistan, että käyttäjät, jotka eivät kuulu yritykseeni, eivät pysty liittymään yritykseni Evernote Business -tiliin?

Vain sähköpostitse kutsumasi käyttäjät tai henkilöt, joiden sähköpostiosoite on määrittämälläsi verkkotunnuksella, voivat liittyä yrityksesi Evernote Business-tiliin.

Jos haluat poistaa verkkotunnuksen automaattisen hyväksynnän käytöstä:

1. Valitse työpöytäsovelluksen valikkoriviltä Ohje > Siirry hallintakonsoliin…
  2. Valitse Lisää käyttäjä -välilehdeltä asetus, joka poistaa verkkotunnuksesi automaattisen hyväksynnän käytöstä

Miten peruutan käyttäjän kutsun tai muistutan käyttäjää liittymään yritykseni Evernote Business -tiliin, jos he eivät ole vastanneet kutsuuni?

Hallintakonsolin Käyttäjät-välilehdellä voit peruuttaa käyttäjän kutsun tai kutsua uudelleen käyttäjän, jonka olet kutsunut liittymään yrityksen Evernote Business -tilille.

Voinko viedä tietoja käytöstä poistetun käyttäjän tililtä?

Kyllä. Kaikki käyttäjän luomat Business-muistikirjat jäävät yrityksen käyttöön. Tilin valvoja voi hallinnoida näitä hallintakonsolin Hallinnoi muistikirjoja -välilehdellä.

Suojaus

Miten Evernote suojaa tietojamme?

Evernoten 3 lakia tietosuojasta ovat tärkeimmät ohjenuoramme yrityksesi tietojen käsittelyssä. Kaikki, mitä teemme Evernotessa, noudattaa näitä kolmea perussääntöä:

1. Tietosi kuuluvat vain sinulle
  2. Tietosi on turvattu
  3. Tietosi ovat käytettävissä kaikkialla

Ymmärrämme, miten tärkeää on pitää yrityksesi tiedot turvassa ja suojattuina, ja olemme sitoutuneet luomaan luottamussuhteen asiakkaiden kanssa. Tästä on lisätietoja suojauksen yhteenvedossa.

Mitä turvallisuusominaisuuksia Evernote Business tarjoaa?

Evernote Businessin suojausominaisuudet kuvaillaan täällä.

Ovatko Evernote-tiedot salattuja?

Kaikki viestintä Evernoten sovellusten ja palvelimien välillä tapahtuu SSL:n kautta, joten salasanasi ja kaikki tietojen siirto ovat turvattuja. Evernote ei salaa mitään omille tietokoneillesi tai laitteillesi tallennettuja tietoja, mutta voit asentaa itse salauksen kovalevyillesi ja laitteillesi.

Tukeeko Evernote Business Active Directory -hakemistoa tai ohjelmallista käyttäjähallintaa?

Kyllä. Evernote Business ottaa yhteyden Active Directory -hakemistoosi tai LDAP-ratkaisuun ja antaa sinun kutsua tai poistaa Evernote Business-käyttäjiä suoraan olemassa olevasta Hallintakonsolistasi käsin. Okta, ensimmäinen verkon käyttöönottopalvelu, joka on täysin integroitu Evernote Business-palveluun, sekä muut sen kaltaiset palvelut mahdollistavat tämän helpon käyttäjähallinnan muutamassa minuutissa.

Tukeeko Evernote Business kertakirjautumista (SSO)?

Kyllä. Evernote käyttää turvallista ja laajasti käytettyä Security Assertion Markup Language 2.0 (SAML 2.0) -standardia. Tämä tarkoittaa, että SSO voidaan integroida helposti mihin tahansa SAML 2.0:aa tukevaan tunnistetietojen toimittajaan. Tuemme myös ADFS:ää.

Lisätietoja SSO:n käyttöönotosta yrityksesi Evernote-tilillä

Lisätietoja siitä, miten käyttäjät voivat määrittää SSO:n kaikilla tietokoneillaan ja laitteillaan

Noudattaako Evernote Business SSAE16:ta?

Tietojasi hallinnoiva tietokeskus on SAS 70 (tyyppi II)- ja SSAE16 SOC-1 (tyyppi 2) -sertifioitu. Evernote-yritys ja -palvelu eivät ole käyneet läpi virallista SSAE16-sertifiointiprosessia.

Noudattaako Evernote Business HIPAA:ta?

Evernote ja Evernote Business eivät tällä hetkellä noudata sitä.

Onko Evernote Businessissä versionhallinta- tai muistiinpanohistoriaominaisuuksia?

Yksi hienoista Premium- ja Business-käyttäjille saatavilla olevista ominaisuuksista on, että he pääsevät muistiinpanohistoriaan. Se on pikanäkymä muistiinpanosta, joka tallennetaan suunnilleen päivittäin. Käyttäjät voivat myös palauttaa muistiinpanon Evernote Webistä aikaisempaan versioonsa Mac- tai Windows-työpöytäsovelluksesta.

Lisätietoja muistiinpanohistoriasta

Voinko nähdä, kuka tekee muutoksia tai siirtää sisältöä Business-muistikirjoista henkilökohtaisiin muistikirjoihin?

Asiakasohjelman sisältämä Evernoten toimintasyöte näyttää luettelon äskettäin muutetuista muistiinpanoista ja muutosten tekijöistä, mutta et näe yksityiskohtaista luetteloa jokaisesta yksittäisestä muutoksesta.

Voinko palauttaa poistettuja muistiinpanoja?

Kuka tahansa voi poistaa kohteita yrityksen Evernote-tililtä. Tällöin ne siirretään Business-roskakori-muistikirjaan. Jos joku poistaa muistiinpanon vahingossa, hän voi palauttaa sen Business-roskakori-kansiosta vaikka ei olisikaan yrityksen tilinvalvoja.

Lisätietoja on Evernote Businessin käyttöönotto-oppaassa

Miten voin estää käyttäjiä luomasta Business-sisältöä tai siirtämästä Business-sisältöä heidän henkilökohtaisiin muistikirjoihinsa?

Evernote ei tällä hetkellä pysty estämään käyttäjiä luomasta Business-sisältöä ja tallentamasta sitä muistikirjaan, eikä henkilökohtaisia muistikirjoja voi poistaa käytöstä niin, että käyttäjiä voitaisiin estää luomasta omia muistikirjojaan. Tästä syystä suosittelemme, että Business-tilin valvojat kehittävät yritystietojen käsittelemiseen käytäntöjä, jotka ohjaavat käyttäjiä yrityssisällön käytössä.

Laskutus & maksut

Voinko saada maksuttoman Evernote Business-kokeilujakson?

Evernote ei tällä hetkellä tarjoa ilmaista kokeilujaksoa Evernote Businessille. Voit nähdä muut tarjoukset ja alennukset sivustollamme tai ottamalla meihin yhteyttä.

Saako Evernote Businessistä alennusta?

Kyllä, tarjoamme alennuksia edellytykset täyttäville kansalaisjärjestöille, aatteellisille järjestöille ja koulutuslaitoksille.

Lisätietoja Evernote Businessin alennuksista

Miten peruutan yrityksen Evernote Business -tilin ja mitä tapahtuu peruutetun tilin muistiinpanoille ja muistikirjoille?

Voit peruuttaa yrityksesi Evernote Business -tilin hallintakonsolin Laskutustiedot-välilehdeltä. Se pysyy käytössäsi sen hetkisen laskutusjakson loppuun saakka. Ennen kuin peruutat yrityksesi Evernote-tilin, suosittelemme siirtämään Business-muistikirjoista säilytettävät muistiinpanot henkilökohtaisiin muistikirjoihin tai luomaan varmuuskopiotiedoston valitsemalla kyseisen muistikirjan ja valitsemalla Vie muistiinpanoja, jolloin ne viedään tietokoneellesi .enex-tiedostona. Kun tili peruutetaan, et voi enää käyttää Business-muistiinpanoja tai -muistikirjoja.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Avainsanat:

• Ylläpitäjä
  • ylläpitäjä
  • business
  • evernote business