Evernote Businessin usein kysytyt kysymykset

TÄMÄN ARTIKKELIN AIHEET:

• Yleisiä kysymyksiä
  • Aloitusopas
  • Tiimisi Evernote Business -tilin hallinnoiminen
  • Suojaus
  • Laskutus & maksut

Yleisiä kysymyksiä

Miten saan apua Evernote Business-tilin käyttöön?

Teknistä tukea ja vinkkejä siitä, miten Evernote Businessistä otetaan kaikki irti, saa seuraavilla tavoilla:

• Etsi vastauksia Evernoten Ohje ja oppiminen -sivulta: Tutki artikkeleita ja muita hyödyllisiä lähteitä.
  • Lähetä tukipyyntö: Evernote Business -asiantuntijamme ovat valmiit auttamaan ja suorittamaan vianmäärityksen sähköpostitse.
  • Aloita live-keskustelu: Tämä tosiaikainen keskustelumahdollisuus Evernote Business -asiantuntijoiden kanssa on kaikkien Evernote Business -käyttäjien käytettävissä.

Mitä eroa on Evernote Premium- ja Evernote Business-tileillä?

Evernote Business tarjoaa Evernote Premiumin täyden tehon sekä lisäominaisuuksia tiimeille, kuten jaetun työtilan, käyttäjänhallinnan, keskitetyn laskutuksen jne. Lisätietoja >>

Entä jos jollain tiimini jäsenistä on jo Evernote-tili?

Evernote Business -tilit, jotka on luotu 15. syyskuuta 2017 tai sen jälkeen: Jos jollakulla on jo Evernote-tili, hän voi käyttää sitä edelleen henkilökohtaisia muistiinpanojaan varten. Kun hän liittyy Business-tilille, hän luo toisen, erillisen Business-tilin Business-muistiinpanoille.

Evernote Business -tilit, jotka on luotu ennen 15. syyskuuta 2017: Jos jollakulla on jo Evernote-tili, suosittelemme, että hän liittyy sillä tiimin Evernote Business -tilille. Kaikki henkilökohtaiset muistiinpanot ja muistikirjat pysyvät erillään Business-muistiinpanoista ja -muistikirjoista. Kukaan, edes tilinvalvoja, ei voi käyttää käyttäjän henkilökohtaisia muistiinpanoja tai muistikirjoja tai hallita niitä, ja ne pysyvät käyttäjän hallussa, jos hän poistuu yrityksen palveluksesta.

Mitä käyttäjien muistiinpanoille ja muistikirjoille tapahtuu, kun he liittyvät tiimin Evernote Business -tiliin tai lähtevät siitä?

Jos käyttäjät lähtevät Evernote Business -tilistä, he menettävät heti pääsyn Business-muistiinpanoihin ja -muistikirjoihin, koska Business-sisältö säilyy Evernote Business -tilillä.

Mikä on Evernote Business -tilin kuukausittainen latauskiintiö?

Evernote Business tarjoaa 2 Gt:n jaetun kuukausittaisen lähetyskiintiön kullekin Business-tilin jäsenelle. Jos Business-tilillä on esimerkiksi neljä tiimin jäsentä, Business-tilin jaettu kuukausittainen lähetyskiintiö on 8 Gt. Jos Business-tilillä on 12 tiimin jäsentä, kuukausittainen lähetyskiintiö on 24 Gt. Lisätietoja >>

Missä maissa Evernote Business -versio on tällä hetkellä saatavilla?

Evernote Business on saatavilla käyttäjille, joilla on laskutusosoite jossakin seuraavista maista: Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Belize, Bolivia, Brasilia, Bulgaria, Kanada, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Kypros, Tšekki, Tanska, Dominikaaninen tasavalta, Ecuador, Egypti, El Salvador, Viro, Suomi, Ranska, Ranskan Guyana, Saksa, Kreikka, Guatemala, Guyana, Honduras, Hongkong, Unkari, Islanti, Indonesia, Irlanti, Israel, Italia, Jamaika, Japani, Korea, Kuwait, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malesia, Malta, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Nicaragua, Norja, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Filippiinit, Puola, Portugali, Venäjä, Romania, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Etelä-Afrikka, Espanja, Suriname, Ruotsi, Sveitsi, Taiwan, Thaimaa, Turkki, Ukraina, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Iso-Britannia, Yhdysvallat, Uruguay, Venezuela, Vietnam

Aloitusopas

Miten asennan Evernote Business-tilin ja aloitan sen käytön?

1. Luo uusi Evernote Business tiimillesi
  2. Lisää käyttäjiä
  3. Lisää sisältöä Evernote Business-tiliisi
  4. Jaa Business-sisältöä

Lisätietoja on Evernote Businessin pika-aloitusoppaassa

Missä voin nähdä Evernote Business -sopimuksen?

Evernote Business -sopimus on täällä.

Mitä laskutusvaihtoehtoja Evernote Business-tilissä on saatavilla?

Voit maksaa luottokortilla tai laskulla joko kuukausittain tai vuosittain. Lisätietoja >>

Tiimisi Evernote Business -tilin hallinnoiminen

Miten hallinnoin yritystäni, esimerkiksi lisään käyttäjiä tai sisältöä tai tarkastelen laskutustietoja?

Evernote Business -tilinvalvojat voivat hallinnoida tiiminsä Evernote-tiliä hallintakonsolista. Lisätietoja >>

Miten varmistan, että käyttäjät, jotka eivät kuulu yritykseeni, eivät pysty liittymään tiimini Evernote Business -tiliin?

Vain sähköpostitse kutsumasi käyttäjät tai henkilöt, joiden sähköpostiosoite on määrittämälläsi verkkotunnuksella (vain Evernote Business -tilit, jotka on luotu ennen 15. syyskuuta 2017), voivat liittyä yrityksesi Evernote Business-tiliin.

Miten peruutan käyttäjän kutsun tai muistutan käyttäjää liittymään tiimini Evernote Business -tiliin, jos hän ei ole vastannut kutsuuni?

Voit peruuttaa käyttäjän kutsun tai lähettää kutsun uudelleen Hallinnoi käyttäjiä -sivulta hallintakonsolissa.

Voinko viedä tietoja käytöstä poistetun käyttäjän tililtä?

Kyllä. Kaikki Business-muistikirjat ovat tilinvalvojien käytettävissä hallintakonsolista riippumatta siitä, onko niiden alkuperäinen laatija poistettu Business-tililtä. Muistikirjasi voidaan viedä Muistikirjat-sivulta hallintakonsolissa.

Suojaus

Miten Evernote suojaa tietojamme?

Evernoten 3 lakia tietosuojasta ovat tärkeimmät ohjenuoramme tiimisi tietojen käsittelyssä. Kaikki, mitä teemme Evernotessa, noudattaa näitä kolmea perussääntöä:

1. Tietosi kuuluvat vain sinulle
  2. Tietosi on turvattu
  3. Tietosi ovat käytettävissä kaikkialla

Ymmärrämme, miten tärkeää on pitää tiimisi tiedot turvassa ja suojattuina, ja olemme sitoutuneet luomaan luottamussuhteen asiakkaiden kanssa. Tästä on lisätietoja suojauksen yhteenvedossa.

Mitä turvallisuusominaisuuksia Evernote Business tarjoaa?

Evernote Businessin suojausominaisuudet kuvaillaan täällä.

Ovatko Evernote-tiedot salattuja?

Kaikki viestintä Evernoten sovellusten ja palvelimien välillä tapahtuu SSL:n kautta, joten salasanasi ja kaikki tietojen siirto ovat turvattuja. Evernote ei salaa mitään omille tietokoneillesi tai laitteillesi tallennettuja tietoja, mutta voit asentaa itse salauksen kovalevyillesi ja laitteillesi.

Tukeeko Evernote Business Active Directory -hakemistoa tai ohjelmallista käyttäjähallintaa?

Kyllä. Evernote Business ottaa yhteyden Active Directory -hakemistoosi tai LDAP-ratkaisuun ja antaa sinun kutsua tai poistaa Evernote Business-käyttäjiä suoraan olemassa olevasta Hallintakonsolistasi käsin. Okta, ensimmäinen verkon käyttöönottopalvelu, joka on täysin integroitu Evernote Business-palveluun, sekä muut sen kaltaiset palvelut mahdollistavat tämän helpon käyttäjähallinnan muutamassa minuutissa.

Tukeeko Evernote Business kertakirjautumista (SSO)?

Kyllä. Evernote käyttää turvallista ja laajasti käytettyä Security Assertion Markup Language 2.0 (SAML 2.0) -standardia. Tämä tarkoittaa, että SSO voidaan integroida helposti mihin tahansa SAML 2.0:aa tukevaan tunnistetietojen toimittajaan. Tuemme myös ADFS:ää. Lisätietoja >>

Noudattaako Evernote Business SSAE16:ta?

Tietojasi hallinnoiva tietokeskus on SAS 70 (tyyppi II)- ja SSAE16 SOC-1 (tyyppi 2) -sertifioitu. Evernote-tiimi ja -palvelu eivät ole käyneet läpi virallista SSAE16-sertifiointiprosessia.

Noudattaako Evernote Business HIPAA:ta?

Evernote ja Evernote Business eivät tällä hetkellä noudata sitä.

Onko Evernote Businessissä versionhallinta- tai muistiinpanohistoriaominaisuuksia?

Kyllä. Muistiinpanohistoria tarjoaa muistiinpanosta tilannevedoksen, joka tallennetaan suurin piirtein päivittäin, ja sen avulla muistiinpano voidaan palauttaa Evernote Webistä from Evernote for Macistä tai Windowsista. Lisätietoja >>

Voinko nähdä, kuka tekee muutoksia tai siirtää sisältöä Business-muistikirjoista henkilökohtaisiin muistikirjoihin?

Asiakasohjelman sisältämä Evernoten toimintasyöte näyttää luettelon äskettäin muutetuista muistiinpanoista ja muutosten tekijöistä, mutta et näe yksityiskohtaista luetteloa jokaisesta yksittäisestä muutoksesta.

Voinko palauttaa poistettuja muistiinpanoja?

Poistetut muistiinpanot tallennetaan Businessin roskakoriin. Jos joku poistaa muistiinpanon vahingossa, hän voi aina palauttaa Businessin roskakorista, vaikka ei olisikaan tiimin tilinvalvoja. Tilinvalvojat voivat myös palauttaa (tai poistaa pysyvästi) muistiinpanoja hallintakonsolista.

Laskutus & maksut

Onko Evernote Businessistä tarjolla ilmaiskokeilua?

Voit rekisteröityä ilmaiseen 30 päivän Evernote Businessin kokeiluun Evernote Business -sivustolla.

Saako Evernote Businessistä alennusta?

Kyllä, tarjoamme alennuksia edellytykset täyttäville kansalaisjärjestöille, aatteellisille järjestöille ja koulutuslaitoksille. Lisätietoja >>

Miten poistan tiimini Evernote Business -tilin käytöstä ja mitä tapahtuu käytöstä poistetun tilin muistiinpanoille ja muistikirjoille?

Voit poistaa tiimisi Evernote Business -tilin käytöstä hallintakonsolin Laskutustiedot-sivulta. Se pysyy käytössäsi sen hetkisen laskutusjakson loppuun saakka. Ennen kuin poistat tiimisi Evernote-tilin käytöstä, suosittelemme siirtämään Business-muistikirjoista säilytettävät muistiinpanot henkilökohtaisiin muistikirjoihin tai luomaan varmuuskopiotiedoston valitsemalla kyseisen muistikirjan ja valitsemalla Vie muistiinpanoja, jolloin ne viedään tietokoneellesi .enex-tiedostona. Kun tili poistetaan käytöstä, et voi enää käyttää Business-muistiinpanoja tai -muistikirjoja.

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Avainsanat:

• Ylläpitäjä
  • ylläpitäjä
  • business
  • evernote business