Evernote Premium-toiminnot

Evernote Premium parantaa Evernote-kokemustasi toiminnoilla, joiden avulla voit elää ja työskennellä entistä fiksummin.

Offline-mobiilimuistiinpanot

Muistiinpanosi ovat käytettävissä missä ja milloin tahansa jopa ilman Internet-yhteyttä. Sopii täydellisesti lennoille, ulkomaanmatkoille tai liikkuvaan käyttöön. Lisätietoja

Saatavilla iPadiin, iPhoneen ja iPod Touchiin, Android-, Windows Phone ja Blackberry-laitteisiin sekä Plus-tileille

Lisää lähetyksiä

10 Gt kuukausittaisia muistiinpanolähetyksiä, jotta sinun ei tarvitse koskaan huolehtia rajoituksista. Lisätietoja

Suuremmat muistiinpanot

Muistiinpanojen maksimikoon ollessa 200 Mt voit tallentaa korkeatarkkuuksisia valokuvia ja esityksiä. Lisätietoja

Käyntikorttien skannaus

Jätä taaksesi korttipinot skannaamalla ne Evernoten kameralla. Tallenna ja säilytä kaikki yhteystietosi ja kortin kuva ja valitse automaattinen lisätietojen tuonti LinkedIn-profiilista. Lisätietoja

Saatavilla iPadiin, iPhoneen ja iPod Touchiin

Esitystila

Järjestä esittely suoraan muistiinpanoistasi koko näytöllä tehostaaksesi yhteistyötä ja kokousta. Lisätietoja

Saatavilla Maciin ja Windowsiin

PDF-kommentit

Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, sinun ei tarvitse käydä pitkiä sähköpostikeskusteluja. Tämä on nopein tapa kiinnittää huomio sopimuksiin ja suunnitelmiin tehtyihin muutoksiin. Lisätietoja

Saatavilla Maciin, iPhoneen, iPadiin ja iPod Touchiin sekä Androidiin

Avustajapalvelu

Etkö tiedä, mistä aloittaisit? Haluatko selvittää jonkin ongelman? Tukipyyntösi ohittaa jonon, ja saat vastauksen nopeasti. Jos tarvitset välitöntä tukea, voit myös keskustella verkossa Evernote-asiantuntijan kanssa. Ota yhteys tukeen

Pikaviestinpalvelu on käytettävissä englanniksi

Konteksti ja Knowledge Discovery

Konteksti löytää muistiinpanot, joissa on asiaan liittyvää sisältöä ja asiakirjoja, ja Knowledge Discovery paikantaa työtovereita, jotka ovat asiantuntijoita työstämässäsi aiheessa tai projektissa. Lisätietoja

Saatavilla Maciin, Windowsiin, iPhoneen, iPadiin, iPod Touchiin ja Androidiin

Tilin vaihto

Siirry helposti yhden ilmaistilin ja rajoittamattoman Premium-tilin välillä.

Saatavilla Maciin ja Windowsiin

Nopeampi kuvantunnistus

Löydä nopeammin etsimäsi. Skannaamme kuvasi nopeammin, joten niiden sisältämä teksti on myös nopeammin haettavissa. Löydä tekstiä käsinkirjoitetuista muistiinpanoista, Post-it®-muistiinpanoista, tussitaulun piirroksista ja monesta muusta kohteesta. Lisätietoja

Suorita haku PDF:issä ja Office-asiakirjoissa

Tiedostoihin on helppo tehdä hakuja Evernotessa. Paikanna nopeasti Office- ja työasiakirjat, laskentataulukot, esitykset ja PDF-tiedostot. Lisätietoja

Muistiinpanohistoria

Voit tarkastella muistiinpanon vanhempia versioita nähdäksesi muutokset ja palauttaaksesi vanhemmat versiot niin halutessasi. Lisätietoja

Avainsanat:

• evernote premium
  • ominaisuudet
  • premium