Evernote Businessin hallintakonsoli

Hallintakonsoli on keskeiken paikka, josta Evernote Businessin tilinvalvojat voivat hallinnoida ja käyttää Evernote Businessin tilitietoja, käyttäjiä ja sisältöä.

Toimenpiteitä joita voit tehdä ylläpitokonsolissa:

• Katso tilisi yhteenvetoa
  • Lisää ja hallinnoi käyttäjiä
  • Esitä ja hallinnoi Business-muistiinpanoja, -muistikirjoja, avainsanoja ja roskakoria
  • Hallinnoi laskutusta

Kuinka pääset ylläpitokonsoliin

Evernote Business -tilinvalvojat voivat siirtyä hallintakonsoliin jollain seuraavista tavoista:

• Kirjaudu Evernote-tilillesi Evernote Webissä ja valitse hallintakonsonipainike (avain).
  • Valitse Evernoten Mac- tai Windows-pöytätietokoneversiossa Ohje > Siirry hallintakonsoliin... Evernoten valikkoriviltä.

Huomautus: Yllä olevat vaihtoehdot ovat näkyvyssä vain, jos olet kirjautunut Evernote Businessin valvojan tilille.

Käyttäjää

Yhteenveto

Hallintakonsolin Yhteenveto-sivu

Yhteenveto-sivu näyttää yleiskatsauksen yrityksesi Evernote Business -tilistä, mukaan lukien tällä hetkellä yrityksesi tiliin liitettyjen käyttäjien ja Business-muistikirjojen kokonaismäärät. Tätä kautta voit myös kutsua uusia käyttäjiä liittymään Evernote Business -tiliin.

Hallintakonsolin Yhteenveto-sivulla näet pikayhteenvedon tilistäsi, mukaan lukien seuraavat tiedot:

• Käyttäjien lukumäärä: Miten monta käyttäjää on liittynyt Evernote Business -tilille
  • Business-muistikirjojen määrä: Montako muistikirjaa yrityksessä on
  • Kuukausittainen käyttö: Paljonko tietoa yrityksesi on lähettänyt

Lisää käyttäjiä

Hallintakonsolin Lisää käyttäjiä -sivu

Lisää käyttäjiä -sivulla voit kutsua uusia käyttäjiä liittymään yrityksesi Evernote Business -tiliin. Voit lisätä käyttäjiä Evernote Business -tilillesi seuraavalla kahdella tavalla:

• Kutsu yksittäisiä käyttäjiä: Lähetä sähköpostikutsuja tietyille käyttäjille. Jotta uusien käyttäjien kutsuminen olisi vieläkin helpompaa, voit myös yhdistää tilisi Gmailiin ja löytää nopeasti yhteystietosi kirjautumalla sisään Gmailiin tai Google Apps -osoitekirjaan.

Voit lisätä käyttäjiä yksitellen kirjoittamalla sähköpostiosoitteen ja napsauttamalla Kutsu

• Automaattinen hyväksyntä: Tämä säästää paljon aikaa, jos haluat saada kaikki yrityksesi työntekijät liittymään yrityksen Evernote Business -tiliin ilman, että jokaista käyttäjää tarvitsee kutsua erikseen. Jos haluat hyväksyä kaikki verkkotunnuksesi käyttäjät automaattisesti, lisää vain yrityksesi sähköpostiverkkotunnus ja napsauta Lisää ja napsauta sitten Vahvista, kun sitä pyydetään.

Hallitse käyttäjiä

Hallintakonsolin Hallinnoi käyttäjiä -sivu

Hallinnoi käyttäjiä -sivulla voit hallinnoida Evernote Business -käyttäjiäsi seuraavilla tavoilla:

• Näytä luettelo kaikista yrityksesi käyttäjistä
  • Poista käyttäjiä Evernote Business-tilistäsi
  • Peruuta tai lähetä uudelleen vastaamattomia kutsuja
  • Peruuta tai nimeä käyttäjiä valvojaksi
  • Muuta toisten käyttäjien yrityssähköpostiosoitetta

Hallitse käyttäjiä -sivulla esitetään seuraavat tiedot jokaisesta käyttäjästä:

• Nimi: Nimi, joka on liitetty käyttäjän Evernote -tiliin ja joka näkyy kaikissa hänen Business-muistikirjoissaan. Jos käyttäjä jakaa Business-muistikirjan koko yritykselle, hänen nimensä näkyy myös Business-muistikirjan yhteyshenkilönä.
  • Sähköposti: Käyttäjän Evernote-tiliin liitetty sähköpostiosoite.
  • Liittymispäivämäärä: Päivämäärä, jona käyttäjä liittyi Evernote Business -tiliisi.

Tarkastus

Pääsy historiaan

Hallintakonsolin Käyttöhistoria-sivu

Käyttöhistoria-sivulla näytetään jokainen kerta, kun tiimisi jäsenet käyttivät Business-sisältöä. Näet kunkin henkilön nimen, sovelluslaitteen, IP-osoitteen ja päivämäärän ja suurpiirteisen ajan Businessin käytölle.

Muistikirjat

Hallintakonsolin Muistikirjat-sivu

Muistikirjoja-sivulla voit hallinnoida kaikkia yrityksesi Evernote Business -tiliin liitettyjen tiimin jäsenten Business-muistikirjoja. Tähän kuuluu mahdollisuus viedä minkä tahansa Business-muistikirjan sisältö, poistaa mikä tahansa Business-muistikirja ja jakaa mikä tahansa Business-muistikirja toiselle henkilölle (esimerkiksi jos eri työntekijä ottaa projektin haltuunsa).

Muistikirjat-sivulla näytetään seuraavat tiedot kustakin Business-muistikirjasta:

• Muistikirjan nimi: Business-muistikirjan nimi.
  • Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilö, joka näytetään Business-muistikirjassa, kun se jaetaan koko yritykselle. Yhteyshenkilön muuttaminen ei vaikuta alun perin kyseisen Business-muistikirja luoneen käyttäjän käyttöoikeustasoon.
  • Jäsenet: Business-muistikirjaan liitettyjen käyttäjien lukumäärä, johon sisältyy sekä Business-pääsivulta liittyneet käyttäjät että käyttäjät, jotka ovat liittyneet saatuaan erillisen kutsun.
  • Jakamisen tila: Business-muistikirjan sen hetkinen jakamisen tila eli onko se jaettu kaikille vai yksittäisille henkilöille vai julkaistu Businessin aloitussivulla

Lisätietoja Business-muistikirjojen hallinnoinnista

Muistiinpanot

Hallintakonsolin Muistiinpanot-sivu

Muistiinpanot-sivulla voit hallinnoida kaikkia toisten kanssa jaettuja Business-muistiinpanoja.

Avainsanat

Hallintakonsolin Avainsanat-sivu

Avainsanat-sivulla voit nimetä uudelleen tai poistaa avainsanoja, jotka on lisätty yrityksesi muistiinpanoihin. Valitse avainsanan vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten toiminto luettelon ylälaidassa olevasta alasvetovalikosta.

Roskakori

Hallintakonsolin Roskakori-sivu

Roskakori-sivulla valvojat voivat palauttaa yksittäisiä Business-muistiinpanoja tai poistaa ne roskakorista pysyvästi.

• Palauta muistiinpanoja: Palauta aikaisemmin poistettu Business-muistiinpano valitsemalla muistiinpano ja napsauttamalla Palauta
  • Poista muistiinpanoja: Voit poistaa yksittäisen muistiinpanon roskakorista valitsemalla muistiinpanon ja napsauttamalla Poista. Voit poistaa kaikki muistiinpanot Business-roskakorista napsauttamalla Tyhjennä roskakori -painiketta Business-roskakoriluettelon ylälaidasta. Business-roskakorista poistettuja muistiinpanoja ei voi palauttaa.

Huomautus: Käyttäjä näkee tilinvalvojan tekemät muutokset synkronoidessaan tilinsä seuraavan kerran.

Laskutus

Laskutustiedot

Hallintakonsolin Laskutustiedot-sivu

Laskutustiedot-sivulla näet laskutustiedot, jotka ovat tällä hetkellä tallennettuna yrityksesi Evernote Business -tilissä, mukaan lukien laskutussähköposti, luottokorttitiedot ja maksuosoite. Voit myös muuttaa mitä tahansa laskutustietoja tällä sivulla.

Laskutustiedot-sivulla näkyy myös senhetkinen laskutusyhteenveto, jossa on seuraava maksupäivä, veloitettavien käyttäjien määrä ja kyseisten käyttäjien kokonaishinta.

Laskutushistoria

Hallintakonsolin Laskutushistoria-sivu

Integroinnit

Salesforce

Hallintakonsolin Salesforce

Salesforce-sivulla voit hallinnoida Salesforce-integraatiota. Tämä kattaa vaiheittaisen asennuksen ja Business-käyttökoodisi.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=ar,id,ms,th,vi

Avainsanat:

• ylläpitokonsoli
  • evernote business
  • hallinnoi yritystä
  • lisää käyttäjiä
  • hallitse avainsanoja
  • business-avainsanat
  • Ylläpitäjä