Evernote Businessin hallintakonsoli

Hallintakonsoli on paikka, jossa hallinnoidaan Evernote Businessin tilitietoja, käyttäjiä ja sisältöä. Vain Evernote Businessin tilinvalvojat voivat käyttää sitä.

Toimenpiteitä joita voit tehdä ylläpitokonsolissa:

• Katso tilisi yhteenvetoa
  • Lisää ja hallinnoi käyttäjiä
  • Esitä ja hallinnoi Business-muistiinpanoja, -muistikirjoja, avainsanoja ja roskakoria
  • Hallinnoi laskutusta
  • Määritä kertakirjautuminen

Kuinka pääset ylläpitokonsoliin

Evernote Business -tilinvalvojat voivat siirtyä hallintakonsoliin jollain seuraavista tavoista:

• Kirjaudu Evernote-tilillesi Evernote Webissä ja valitse hallintakonsonipainike (avain).
  • Valitse Evernoten Mac- tai Windows-versiossa Ohje > Siirry hallintakonsoliin... Evernoten valikkoriviltä.

Alla on yhteenveto hallintakonsolin kustakin sivusta.

Yhteenveto

"Yhteenveto"-sivulla on yhteenveto Evernote Business -tilistä, mukaan lukien Business-tilin sen hetkisten käyttäjien ja Business-muistikirjojen määrä. Täällä voit lisätä uusia tiimin jäseniä liittymään Evernote Businessiin.

Hallintakonsolin Yhteenveto-sivulla näet pikayhteenvedon tilistäsi, mukaan lukien seuraavat tiedot:

• Käyttäjien määrä
  • Liittymishyväksyntää odottavien käyttäjien määrä
  • Tilinvalvojien määrä
  • Kuukausittainen käyttö

Lisää käyttäjiä

Lisää käyttäjiä -sivulla voit kutsua uusia käyttäjiä liittymään tiimiin. Seuraavilla kahdella tavalla voit lisätä käyttäjiä Evernote Business-tilillesi:

• Kutsu käyttäjiä yksitellen: Lähetä sähköpostikutsu tietyille käyttäjille. Voit lisätä käyttäjiä yksitellen kirjoittamalla sähköpostiosoitteen ja napsauttamalla Kutsu

• Automaattinen hyväksyntä (ainoastaan Evernote Business -tilit, jotka on luotu ennen 15. syyskuuta 2017): Tämä on erinomainen tapa säästää aikaa, kun kaikki tiimin jäsenet pyydetään liittymään Evernote Businessiin tarvitsematta kutsua jokaista käyttäjää yksitellen. Voit sallia verkkotunnuksesi käyttäjien liittyä automaattisesti lisäämällä yrityksesi sähköpostiosoitteen verkkotunnus ja napsauttamalla Lisää ja napsauttamalla sitten pyydettäessä Vahvista. Lisätietoja >>

Hallitse käyttäjiä

Hallinnoi käyttäjiä -sivulla voit hallinnoida Evernote Business -käyttäjiä seuraavilla tavoilla:

• Näytä luettelo kaikista yrityksesi käyttäjistä
  • Poista käyttäjiä Evernote Business-tilistä
  • Peruuta tai lähetä uudelleen vastaamattomia kutsuja
  • Peruuta tai nimeä käyttäjiä tilinvalvojaksi
  • Muuta toisten käyttäjien yrityssähköpostiosoitetta
  • Lähetä Premium-lahjakoodeja (vain Evernote Business -tilit, jotka on luotu 15. syyskuuta 2017 tai sen jälkeen)

Hallitse käyttäjiä -sivulla esitetään seuraavat tiedot jokaisesta käyttäjästä:

• Nimi: Nimi, joka on liitetty käyttäjän Evernote -tiliin ja joka näkyy kaikissa hänen Business-muistikirjoissaan. Jos käyttäjä jakaa Business-muistikirjan koko yritykselle, hänen nimensä näkyy myös Business-muistikirjan yhteyshenkilönä.
  • Sähköposti: Käyttäjän Evernote-tiliin liitetty sähköpostiosoite.
  • Liittymispäivämäärä: Päivämäärä, jona käyttäjä liittyi Evernote Business -tiliisi.

Pääsy historiaan

Käyttöhistoria-sivulla näytetään jokainen kerta, kun tiimisi jäsenet käyttivät Business-sisältöä. Näet kunkin henkilön nimen, sovelluslaitteen, IP-osoitteen ja päivämäärän ja suurpiirteisen ajan Businessin käytölle.

Muistikirjat

Muistikirjoja-sivulla voit hallinnoida kaikkia tilin Business-muistikirjoja. Tähän kuuluu mahdollisuus viedä minkä tahansa Business-muistikirjan sisältö, poistaa mikä tahansa Business-muistikirja ja jakaa mikä tahansa Business-muistikirja toiselle henkilölle (esimerkiksi jos eri työntekijä ottaa projektin haltuunsa).

Muistikirjat-sivulla näytetään seuraavat tiedot kustakin Business-muistikirjasta:

• Muistikirjan nimi: Business-muistikirjan nimi.
  • Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilö, joka näytetään Business-muistikirjassa, kun se jaetaan koko yritykselle. Yhteyshenkilön muuttaminen ei vaikuta alun perin kyseisen Business-muistikirja luoneen käyttäjän käyttöoikeustasoon.
  • Jäsenet: Business-muistikirjaan liitettyjen henkilöiden lukumäärä, johon sisältyy sekä Business-pääsivulta liittyneet käyttäjät että käyttäjät, jotka ovat liittyneet saatuaan erillisen kutsun.
  • Jakamisen tila: Business-muistikirjan sen hetkinen jakamisen tila eli onko se jaettu kaikille vai yksittäisille henkilöille vai julkaistu Businessin aloitussivulla
  • Tyyppi: Evernote Business -tileillä, jotka on luotu 15. syyskuuta 2017 tai sen jälkeen, kunkin käyttäjän tilin muistikirja on merkitty vastaavasti hallintakonsolissa. Ainut tilin muistikirjalle mahdollinen toiminto on sen vieminen. Lisätietoja >>

Lisätietoja Business-muistikirjojen hallinnoinnista

Muistiinpanot

Muistiinpanot-sivulla voit hallinnoida kaikkia toisten kanssa jaettujen Business-muistiinpanojen lupia.

Avainsanat

Avainsanat-sivulla voit nimetä uudelleen tai poistaa avainsanoja, jotka on lisätty yrityksesi muistiinpanoihin. Valitse avainsanan vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten toiminto luettelon ylälaidassa olevasta alasvetovalikosta.

Roskakori

Roskakori-sivulla valvojat voivat palauttaa yksittäisiä Business-muistiinpanoja tai poistaa ne roskakorista pysyvästi.

• Palauta muistiinpanoja: Palauta aikaisemmin poistettu Business-muistiinpano valitsemalla muistiinpano ja napsauttamalla Palauta
  • Poista muistiinpanoja: Voit poistaa yksittäisen muistiinpanon roskakorista valitsemalla muistiinpanon ja napsauttamalla Poista. Voit poistaa kaikki muistiinpanot Business-roskakorista napsauttamalla Tyhjennä roskakori -painiketta Business-roskakoriluettelon ylälaidasta. Business-roskakorista poistettuja muistiinpanoja ei voi palauttaa.

Huomautus: Käyttäjä näkee tilinvalvojan tekemät muutokset synkronoidessaan tilinsä seuraavan kerran.

Laskutustiedot

Laskutustiedot-sivulla esitetään yrityksen Evernote Businessin tiedoissa olevat laskutustiedot, mukaan lukien laskutussähköposti, luottokorttitiedot ja maksuosoite. Tällä sivulla näkyy myös senhetkinen laskutusyhteenveto, jossa on seuraava maksupäivä, veloitettavien käyttäjien määrä ja kyseisten käyttäjien kokonaishinta. Voit muuttaa laskutustietoja napsauttamalla Muokkaa laskutustietoja.

Laskutushistoria

Laskutushistoria-sivulla näytetään kunkin tilausmaksun kuitit. Voit napsauttaa tilausnumeroa ja tulostaa kuitin selaimesi tulostustoiminnolla. Tältä sivulta voit myös nähdä, koska Evernote Business -tili luotiin.

Kertakirjautuminen

Kertakirjautuminen-sivulla voit määrittää ja hallinnoida yrityksesi kertakirjautumista. Lisätietoja >>

Salesforce

Tällä hetkellä käytettävissä vain Evernote Business -tileillä, jotka on luotu ennen 15. syyskuuta 2017, Salesforce-sivulla hallinnoidaan Salesforce-integraatiota. Se sisältää vaiheittaiset asennusohjeet ja Business-tilisi käyttökoodin.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=ar,id,ms,th,vi

Avainsanat:

• ylläpitokonsoli
  • evernote business
  • hallinnoi yritystä
  • lisää käyttäjiä
  • hallitse avainsanoja
  • business-avainsanat
  • Ylläpitäjä