Evernote Businessin lisävihjeitä

Tallenna sähköposteja Evernoteen

Välitä tärkeät viestit, asiakirjat, viikoittaiset automaattiset raportit tai muut tärkeät sähköpostiviestit suoraan Evernote-tilillesi lähettämällä ne yksilölliseen Evernote-sähköpostiosoitteeseesi. Evernote järjestelee muistiinpanot automaattisesti, mutta voit myös määrittää muistikirjan @-merkillä tai avainsanan #-merkillä. Esimerkki, Aihe: Hotellivahvistus @matka #japani.

Lue lisää

Tallenna verkkosivuja Web Clipperillä

Lataa ja asenna Evernote Verkkoleikkuri verkkoselaimeen, niin voit leikata ja tallentaa hyödyllisiä tai innoittavia verkkosivuja, artikkeleita, kuvia ja PDF-tiedostoja. Verkkoleikkuri järjestää leikatun sisällön automaattisesti Evernotessa aiheeseen liittyvien muistiinpanojen perusteella, mutta voit myös määrittää oletusmuistikirjan ja avainsanoja.

Lue lisää

Luo hälytyksiä lisäämällä muistiinpanoihin muistutuksia

Voit luoda muistutuksia napsauttamalla (tai napauttamalla) Muistutus (herätyskello) -painiketta muistiinpanon tarkastelun tai muokkauksen aikana ja päättämällä, haluatko lisätä muistiinpanoon hälytyksen.

Lue lisää

Luo oikoteitä

Käytä oikotietä avataksesi nopeasti usein katsellut muistiinpanosi, muistikirjasi, pinosi ja tallennetut hakusi. Vedä vain kohde navigointivalikon oikotiealueelle.

Lue lisää

Hae muistiinpanoja esimerkiksi avainsanan, valintaruudun, lähdesovelluksen tai päivämäärän perusteella

Muistiinpanoissa, kuvissa, skannatuissa PDF-tiedostoissa ja asiakirjoissa olevan tulostetun ja käsinkirjoitetun tekstin haun lisäksi voit hakea muistiinpanoja entistä tarkemmin haun lisäasetusten avulla. Hae Skitchillä luotuja muistiinpanoja (sourceApplication:skitch.*), tietyllä avainsanalla (tag:mytag), keskeneräisyyttä osoittavilla valintaruuduilla (todo:false) tai monilla muilla keinoilla. Tallenna haku, jotta voit käyttää sitä nopeasti tulevaisuudessa.

Lue lisää

Evernote-kameran avulla voit kuvata ja rajata asiakirjoja, käyntikortteja ja Post-it®-muistiinpanoja

Mobiililaitteesi Evernote-kameralla voit ottaa täydellisiä kuvia kuiteista ja asiakirjoista, käyntikorteista ja Post-it®-muistiinpanoista. Ota kuva vaaleasta asiakirjasta tummalla pinnalla tai tummasta esineestä vaalealla pinnalla, niin Evernote rajaa automaattisesti reunat ja säätää kirkkauden.

Kamera toimii erinomaisesti Moleskinen Evernote Smart Notebookin kanssa.

Lisätietoja Moleskine-muistikirjan sivujen ja Post-it®-muistiinpanojen kaappaamisesta

Tallenna hakuja

Luo tallennettu haku kaikille usein suorittamillesi tai monimutkaisille hauillesi. Suorita haku ja tallenna se, niin pääset hakuun milloin tahansa yhdellä napsautuksella. Voit jopa vetää tallennetun haun oikotiepalkkiin.

Lue lisää

Lisää ja päivitä toimistoasiakirjoja

Vedä erä tiedostoja suoraan Evernoteen. Napsauta muistiinpanon sisältämää tiedostoa oikealla painikkeella tai Ctrl+napsauta sitä lukeaksesi sen tai nimetäksesi sen uudelleen. Muokkaa mitä tahansa tiedostoa tavallisessa ohjelmassa ja tallenna se sitten takaisin muistiinpanoon.

Lue lisää

Käytä pikanäppäimiä

Nopeuta ja sujuvoita Evernoten käyttöä pikavalintojen avulla. Säästä aina muutama sekunti aikaa, kun luot uuden muistiinpanon, vaihdat näkymää, teet hakuja tai käytät muita yleisiä toimintoja näppäimistöltä.

Lisätietoja näppäinoikoteistä Mac- ja Windows-pöytätietokoneissa

Tee merkintöjä PDF-liitetiedostoihin

Tarkista ja merkitse muistiinpanoon liitetyt PDF-tiedostot, kuvakaappaukset ja kuvat nopeasti. Anna palautetta leimoilla, piirtämällä ja muilla työkaluilla.

Lue lisää

Näytä muistiinpanojen aikaisemmat versiot

Evernote ottaa kaikista muuttuneista muistiinpanoista tilannevedoksen muutaman kerran päivässä. Voit tarkistaa muistiinpanojen aikaisemmat versiot ja palata niihin avaamalla muistiinpanon tiedot ja valitsemalla Näytä historia -toiminnon.

Lue lisää

Jaa useita business-muistikirjoja muiden työtovereiden kanssa

Voit kutsua yhden henkilön yrityksesi Evernote Business -tilille tarkastelemaan, muokkaamaan ja jakamaan yhden tai useamman Business-muistikirjasi. Tästä voi olla hyötyä erityisesti silloin, kun perehdytät uusia työntekijöitä tai jaat tiettyyn projektiin tai asiakkaaseen liittyvien muistikirjojen sarjan.

Lue lisää

Luo muihin muistiinpanoihin viittaava sisällysluettelomuistiinpano

Evernoten sisällysluettelo on muistiinpano, joka muodostuu muihin muistiinpanoihin viittaavien linkkien luettelosta. Luo sisällysluettelo Evernote for Macissa tai Windowsissa, niin löydät aiheeseen liittyvät muistiinpanot entistä helpommin yhdestä paikasta.

Lue lisää

Jaa muistiinpanosi helposti esityksinä (Mac, iOS ja Windows-pöytätietokone)

Jos haluat muuntaa muistiinpanon tai muistiinpanojen ryhmän koko näytön tilassa esitettäväksi esitykseksi, napsauta (tai napauta) muistiinpanoeditori-ikkunan yläreunassa olevaa Esitä-painiketta.

Lue lisää

Yhdistä useita muistiinpanoja yhdeksi muistiinpanoksi

Jos haluat yhdistää useiden muistiinpanojen sisällön, voit yhdistää ne helposti yhdeksi muistiinpanoksi. Valitse kaikki muistiinpanot muistiinpanoluettelosta ja napsauta Yhdistä.

Lue lisää

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Avainsanat:

• vinkit