Tutustu business-pääsivuun

Businessin aloitussivu on yrityksesi keskusvarasto, jossa voit jakaa tietoja koko yritykselle Evernote Businessin kautta, ja se on kaikkien yrityksen Evernote Business -tilille liittyneiden käytettävissä. Businessin aloitussivulta löydät tarvitsemasi sisällön monin eri tavoin:

• Selaa jaettua sisältöä
  • Perehdy työtovereittesi profiileihin yrityshakemistosta
  • Tunnista yrityksesi asiantuntijat

Businessin aloitussivu on saatavilla Evernoten Mac- ja Windows-työpöytäversioissa. Evernote Webissä ja mobiililaitteissa voit selata ja esikatsella Business-muistikirjoja ja liittyä niihin, mutta yrityshakemisto ja yrityksen yhteenveto eivät ole käytettävissä.

Käytä business-pääsivua

Voit käyttää Businessin aloitussivua valitsemalla Evernote Businessin nimen Evernote-sivupalkista tai aloitussivulta. Businessin aloitussivulta voit valita yrityksen yhteenvedon, henkilöt tai Business-muistikirjat.

Selaa jaettua sisältöä

Katsele business-muistikirjoja

Kun sinä tai työtoverisi jaatte sisältöä koko yritykselle, se julkaistaan Businessin aloitussivulla. Businessin aloitussivulta voit joko hakea Business-muistikirjoja tai ihmisten profiileja löytääksesi etsimäsi tiedot. Työsi helpottamiseksi jokainen Business-muistikirja, johon sinulla on käyttöoikeudet, luetteloi viimeksi lisätyt muistiinpanot, jotta voit esikatsella sen sisältöä ennen siihen liittymistä.

Kun Business-muistikirja on jaettu koko yritykselle, kuka tahansa muu yrityksen Evernote Business -tilin käyttäjä voi liittyä kyseiseen Business-muistikirjaan ja selata kaikkia sen muistiinpanoja. Kuten muidenkin muistikirjojen kohdalla, liityttyäsi Business-muistikirjaan voit synkronoida sen Evernote-tiliisi, jolloin sinulla on aina pääsy sen päivitettyyn sisältöön.

Liity business-muistikirjaan

Voit liittyä yrityksellesi jaettuun Business-muistikirjaan avaamalla Businessin aloitussivun ja napsauttamalla +Liity muistikirjaan siinä Business-muistikirjassa, johon haluat liittyä.

Liity muistikirjaan Web-sovelluksella

Mistä voin nähdä, olenko liittynyt tiettyyn muistikirjaan?

”Liittynyt”-merkintä näytetään kunkin sellaisen Business-muistikirjan vieressä, johon olet liittynyt.

Perehdy työtovereittesi profiileihin yrityshakemistosta

Selvitä ryhmäsi jäsenten tietämys selaamalla heidän profiilejaan ja katsomalla, mitä muistikirjoja he ovat viimeksi käyttäneet. Voit myös liittyä muistikirjoihin, jotka muut ryhmän jäsenet ovat jakaneet yrityksen kanssa.

Opi päivittämään Evernote Business -profiilisi

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Avainsanat:

• businessin etusivu
  • evernote business
  • yrityshakemisto
  • yritysprofiili