Tutustu business-pääsivuun

Businessin aloitussivu on tiimisi keskusvarasto, jossa voit jakaa tietoja, ja se on kaikkien Evernote Business -tilille lisättyjen käyttäjien käytettävissä. Businessin aloitussivulta löydät tarvitsemasi sisällön monin eri tavoin:

• Näytä tiimisi äskettäiset toimet
  • Selaa ja lisää jaettuja muistikirjoja
  • Tutustu tiimin jäsenten profiileihin

Businessin aloitussivu on saatavilla Evernoten Mac- ja Windows-versioissa. Evernote Webissä voit selata, esikatsella ja lisätä Business-muistikirjoja, mutta Business-yhteenveto ja tiimin profiilit eivät ole käytettävissä.

Siirry Businessin aloitussivulle

Voit siirtyä Businessin aloitussivulle valitsemalla yrityksesi nimen Evernote-sovelluksen sivupalkista. Businessin aloitussivulta voit valita Business-yhteenveto, Ihmiset tai Business-muistikirjat.

Selaa jaettua sisältöä

Katsele business-muistikirjoja

Kun sinä tai tiimin jäsenet jaatte sisältöä koko tiimin kanssa, se julkaistaan Businessin aloitussivulla. Asioiden helpottamiseksi jokaisessa käytettävissäsi olevassa Business-muistikirjassa luetellaan äskettäiset toiminnot, jotta voit esikatsella sen sisältöä ennen sen lisäämistä.

Lisää Business-muistikirjoja

Kun Business-muistikirja on jettu koko tiimin kanssa, kaikki muut Business-käyttäjät voivat lisätä kyseisen Business-muistikirjan ja selata kaikkia sen muistiinpanoja. Kuten muiden luomiesi muistikirjojen kohdalla, Business-muistikirjan lisääminen mahdollistaa sen synkronoinnin Evernote-tilillesi, jotta voit aina käyttää sen päivitettyä sisältöä.

Voit lisätä Business-muistikirjan avaamalla Businessin aloitussivun ja napsauttamalla + Lisää luetteloosi lisättävässä Business-muistikirjassa.

Mistä tiedän, onko muistikirja sama kuin minkä lisäsin?

Kunkin lisäämäsi Business-muistikirjan nimen lähellä on merkintä Luettelossasi.

Tutustu tiimin jäsenten profiileihin

Selvitä ryhmäsi jäsenten tietämys selaamalla heidän profiilejaan ja katsomalla, mitä muistikirjoja he ovat äskettäin käyttäneet. Voit myös lisätä muistikirjoja, jotka muut ryhmän jäsenet ovat jakaneet Business-tilin kanssa.

Opi päivittämään Evernote Business -profiilisi

LANGUAGES_ALL EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id

Avainsanat:

• businessin etusivu
  • evernote business
  • yrityshakemisto
  • yritysprofiili