Miten Evernotea suositellaan ystävälle

Miten Evernoten suositusohjelma toimii?

Kun kutsut ystäväsi Evernoteen, voit saada pisteitä, kun he aloittavat sen käytön. Näin se toimii:

• Ansaitset 10 pistettä jokaisesta ensimmäisestä 3 ystävästä, joille lähetät suosituksen onnistuneesti. Onnistunut suositus selitetään alla.
  • Ansaitset 5 pistettä aina, kun kutsumasi ystävä hankkii Evernote Premiumin ensimmäisen kerran, myös kolmen ensimmäisen ystävän jälkeen.

Myös ystäväsi saavat suosituksista etuja. Jokainen kutsumasi ystävä saa Evernote Premiumin kuukaudeksi käyttöönsä, jotta he pääsevät alkuun, siihen katsomatta, saatko heistä pisteitä.

Miten voin käyttää saamani Evernote-pisteet?

Evernote-pisteitä voi käyttää Evernote Premiumin hankintaan. Lisätietoja Evernote-pisteiden ansaitsemisesta ja käyttämisestä on tässä. Voit myös lukea lisää Evernote Premiumin ominaisuuksista ja eduista täällä. Pisteitä ei voi siirtää toiselle.

Miten voin kutsua ystäviä?

Siirry suositussivulle ja kirjaudu Evernoteen, jos et ole vielä kirjautunut sisään. Kun olet kirjautunut sisään, voit kutsua ystäviä seuraavilla tavoilla:

1. Lähetä ystävillesi sähköpostiviesti. Kirjoita ystäviesi sähköpostiosoitteet kenttään ja napsauta Kutsu. He saavat yksilöllisen suosituslinkin sisältävän sähköpostiviestin.
  2. Lisää suosituslinkki yhteisöpalvelutilille, kuten Twitteriin tai Facebookiin. Napsauta haluamasi verkon painiketta ja luo viesti toimimalla ohjeiden mukaan.
  3. Kopioi ja liitä suosituslinkki. Napsauttamalla linkkipainiketta voit kopioida ja liittää linkin keskusteluikkunaan, sähköpostiviestiin tai muuhun ratkaisuun, jonka avulla pidät yhteyttä ystäviin, perheenjäseniin ja työtovereihin.

Kun ystäväsi napsauttavat linkkiä, heitä kehotetaan luomaan Evernote-tili.

Mikä katsotaan onnistuneeksi suositukseksi?

Jotta saat suosituksista onnistuneesti pisteitä, kutsuttujen ihmisten on suoritettava molemmat seuraavista toimista:

1. Luo uusi Evernote-tili napsauttamalla yksilöllistä suosituslinkkiä.
  2. Asenna Evernote-sovellus ja kirjaudu sisään tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

Kirjautumista selaimeen ei katsota suositukseksi. Jokaisen suosituksen on tapahduttava erillisellä laitteella, johon ei ole vielä ladattu Evernotea. Esimerkki: Jos kaksi ihmistä jakaa saman tietokoneen, voit saada pistettä vain ensimmäisestä ihmisestä, joka luo tilin kyseisellä tietokoneella. Jos toinen henkilö sen sijaan luo tilin ja kirjautuu matkapuhelimella tai muulla laitteella, saat pisteitä tästäkin ystävästä.

Ohjelman ehdot

Evernoten suositusohjelman täydet ehdot sisältyvät Evernoten kaupallisiin ehtoihin.

Avainsanat:

• ystävä
  • suosittele
  • suosittele ystävälle
  • suosittele ystävälle
  • suositus
  • suositus
  • suositusbonus
  • pisteet
  • evernote-pisteet