Jaa muistiinpanoja

< Edellinen / Seuraava >

Jaa muistiinpanoja

Evernote tekee helpoksi jakaa muistiinpanoja muiden kanssa. Voit jakaa esim. kokouksen esityslistoja, netistä leikattuja suunnitteluideoita, matkaohjelmia, raportteja ja projektien tehtäväluetteloita.

Jaa muistiinpano Evernotessa

Kun jaat muistiinpanon Evernotessa, vastaanottavat voivat avata sen suoraan sovelluksen Jaettu kanssani -osiosta. Kun vastaanottajat napsauttavat muistiinpanoa Jaettu kanssani -osiossa, heidän tulisi nähdä sen uusin versio. Voit jakaa muistiinpanon Evernotessa noudattamalla alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

• Mac

Uusi Evernoten Mac-versio

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napsauta vihreää Jaa-painiketta.
    3. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto).
    4. Määritä käyttöoikeustaso.
    5. Napsauta Lähetä kutsu.

Evernoten vanhempi Mac-versio

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napsauta vihreää Jaa-painiketta.
    3. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    4. Määritä käyttöoikeustaso.
    5. Napsauta Jaa.
  • Windows

Evernoten uusi Windows-versio

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napsauta vihreää Jaa-painiketta.
    3. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto).
    4. Määritä käyttöoikeustaso.
    5. Napsauta Lähetä kutsu.

Evernoten vanhempi Windows-versio

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napsauta Jaa-painiketta.
    3. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    4. Määritä käyttöoikeustaso.
    5. Napsauta Jaa.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

Uusi Evernoten iOS-versio

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napauta Jaa-painiketta (siluetti ja plus-merkki).
    3. Napauta Jaa-painiketta kohdan "Kutsu joku" vierestä.
    4. Anna vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti ja napauta sitten Valmis näppäimistössä.
    5. Määritä käyttöoikeustaso napauttamalla kynäpainiketta.
    6. Napauta Lähetä.

Evernoten iOS-version vanhempi versio

1. Avaa Muistiinpanot-välilehti ja napauta jaettavaa muistiinpanoa.
    2. Napauta Jaa muistiinpano -painiketta (siluetti ja plus-merkki).
    3. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    4. Määritä käyttöoikeustaso napauttamalla kynäkuvaketta.
    5. Napauta Valmis.
  • Android

Uusi Evernote Androidille

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napauta Jaa-painiketta (siluetti ja plus-merkki).
    3. Napauta Jaa-painiketta kohdan "Kutsu joku" vierestä.
    4. Anna vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti ja napauta sitten Valmis näppäimistössä.
    5. Määritä käyttöoikeustaso napauttamalla kynäpainiketta.
    6. Napauta Lähetä.

Vanhempi Evernote Androidille

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napauta Jaa muistiinpano -painiketta (kolme toisissaan kiinni olevaa pistettä).
    3. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    4. Määritä käyttöoikeustaso napauttamalla kynäkuvaketta.
    5. Napauta Lähetä (paperilennokki).
  • Verkko

Uusi Evernote Web

1. Avaa jaettava muistiinpano.
    2. Napsauta vihreää Jaa-painiketta.
    3. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto).
    4. Määritä käyttöoikeustaso.
    5. Napsauta Lähetä kutsu.

Evernote Webin vanhempi versio

1. Avaa muistiinpano, jonka haluat jakaa.
    2. Napsauta Jaa.
    3. Syötä vähintään yksi sähköpostiosoite (tai valitse vähintään yksi yhteystieto) ja lisää valinnainen viesti.
    4. Määritä käyttöoikeustaso.
    5. Napsauta Lähetä.

AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

Avainsanat:

• jaa
  • jaa muistiinpanoja
  • jaettu
  • jakaminen
  • muistiinpanojen jakaminen
  • work chat
  • workchat