Jaa muistiinpanoja

Evernote tekee helpoksi jakaa muistiinpanoja muiden kanssa. Voit jakaa esim. kokouksen esityslistoja, netistä leikattuja suunnitteluideoita, matkaohjelmia, raportteja ja projektien tehtäväluetteloita.

Eri tajoja jakaa muistiinpanoja

Tässä muutama tapa jakaa muistiinpanoja muiden kanssa:

• Käytä iMessagea (laitteet, joissa on iOS 10 tai uudempi)
  • Kopioi ja liitä julkinen linkki (URL) muistiinpanoon
  • Käytä Work Chatia
  • Lähetä muistiinpano sähköpostitse

Käytä iMessagea (laitteet, joissa on iOS 10 tai uudempi)

iMessagella voit jakaa muistiinpanoja kenen tahansa kanssa, oli vastaanottajalla Evernote tai ei. Jaa muistiinpano toisten kanssa poistumatta viestintäsovelluksestasi. Vaihda ajatuksia ja pyydä palautetta jakamastasi. Lisätietoja

Kopioi ja liitä julkinen linkki (URL) muistiinpanoon

Kuva julkisen URL:n jakamisvaihtoehdon valinnasta

Jokaisella muistiinpanolla Evernotessa on ainutkertainen URL, jonka voit kopioida ja liittää mihin tahansa sovellukseen. Kun jollakulla on muistiinpanosi julkinen linkki, heillä on aina käytössään muistiinpanon uusin versio, ja he voivat jopa tallentaa sen suoraan Evernote-tiliinsä. Koska kyseessä on julkinen linkki, sen avulla kuka tahansa voi nähdä muistiinpanosi sisällön, kunnes lopetat sen jakamisen.

Jos haluat jakaa julkisen linkin muistiinpanoosi, valitse muistiinpano ja toimi seuraavasti:

• Mac

Avaa muistiinpano, napsauta jakopainikkeen alanuolta ja valitse Kopioi julkinen linkki.

• Windows

Avaa muistiinpano, napsauta jakopainikkeen alanuolta ja valitse Kopioi jako-URL.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

Avaa muistiinpano, napauta jakopainiketta (laatikko jossa on ylänuoli) ja napauta sitten Kopioi linkki.

• Android

Avaa muistiinpano, napauta jakopainiketta (kolme yhdistettyä pistettä), napauta Jaettava linkki pois ja valitse sitten jakamistapa.

• Verkko

Avaa muistiinpano, napsauta jakopainikkeen alanuolta ja valitse Linkki.

Käytä Work Chatia

Work Chatillä voit lähettää viestejä, muistiinpanoja ja muistikirjoja kenelle tahansa, oli vastaanottajalla Evernote tai ei. Jaa muistiinpano tai muistikirja chatissa muiden kanssa vaihtaaksesi ideoita ja pyytääksesi palautetta jakamastasi. Lisätietoja

Lähetä muistiinpano sähköpostitse

Jos haluat lähettää muistiinpanon sähköpostitse, valitse muistiinpano muistiinpanoluettelosta ja toimi seuraavasti:

• Mac

Avaa muistiinpano ja valitse sitten valikkoriviltä Muistiinpano > Lisää jakamista > Lähetä kopio sähköpostitse....

• Windows

Avaa muistiinpano, napsauta jakopainikkeen alanuolta ja valitse Lähetä sähköpostitse....

• iPhone, iPad ja iPod Touch

Avaa muistiinpano, napauta jakopainiketta (laatikko jossa on ylänuoli) ja napauta sitten Posti.

• Android

Avaa muistiinpano, napauta jakopainiketta (kolme yhdistettyä pistettä) ja kirjoita sitten niiden henkilöiden nimet tai sähköpostiosoitteet, joiden kanssa haluat jakaa.

• Verkko

Avaa muistiinpano, napsauta jakopainikkeen alanuolta ja valitse Sähköposti.

Kun vastaanottajat saavat sähköpostisi, heille näytetään muistiinpanon kuva sen jakamishetkellä. He eivät näe mitään sisällön muutoksia, joita saatat tehdä muistiinpanoon myöhemmin.

Muistiinpanojen oikeuksien muuttaminen tai jakamisen lopettaminen

Jos haluat lopettaa muistiinpanon jakamisen, valitse muistiinpano ja toimi seuraavasti:

• Mac

• Avaa muistiinpano ja valitse sitten valikkoriviltä Lisää jakamista > Lopeta julkisen linkin jakaminen.
    • Avaa muistiinpano, valitse valikkoriviltä Muistiinpano > Lisää jakamista > Hallinnoi muistiinpanon käyttöoikeuksia... ja napsauta sitten X niiden henkilöiden nimen vierestä, joiden kanssa haluat lopettaa muistiinpanon jakamisen.
  • Windows

• Avaa muistiinpano, valitse valikkoriviltä Muistiinpano > Jaa > Muuta jakamista ja poista sitten valinta kohdasta Ota julkinen linkki käyttöön.
    • Avaa muistiinpano, valitse valikkoriviltä Muistiinpano > Jaa > Muuta jakamista, napsauta Muuta tämän muistiinpanon yksittäisiä käyttöoikeuksia ja napsauta sitten X niiden henkilöiden nimen vierestä, joiden kanssa haluat lopettaa muistiinpanon jakamisen.
  • iPhone, iPad ja iPod Touch

• Avaa muistiinpano, napauta jakopainiketta (laatikko jossa on ylänuoli) ja napauta sitten Lopeta jakaminen.
    • Avaa muistiinpano, napauta infopainiketta (i-kirjain), napauta Muistiinpanon käyttöoikeudet ja napauta sitten Lopeta jakaminen kaikkien kanssa. Täällä voit myös muuttaa kunkin henkilön käyttöoikeuksia.
  • Android

• Avaa muistiinpano, napauta jakopainiketta (kolme yhdistettyä pistettä) ja napauta sitten vihreää linkkipainiketta kohdan “Jaettava linkki päällä” vierestä.
    • Avaa muistiinpano, napauta jakopainiketta (kolme yhdistettyä pistettä), napauta Näytä muistiinpanon näkevien käyttäjien vierestä ja säädä sitten käyttöoikeuksia.
  • Verkko

• Avaa muistiinpano, napsauta jakopainikkeen alanuolta ja valitse Linkki > Lopeta muistiinpanon jakaminen > Valmis.

Vinkki

Jaa muistiinpanoja esityksenä

Kun olet ryhmätilanteessa tai kokouksessa, voit jakaa muistiinpanosi koko näytössä esitystilassa pöytä- tai matkatietokoneella tai lisänäytössä. Lisätietoja

Kokonaisen muistiinpanokokoelman jakaminen muistikirjassa

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi,th,ms,ar,id

Avainsanat:

• tee yhteistyötä
  • yhteistyö
  • lähetä muistiinpano sähköpostitse
  • oppaat
  • linkki muistiinpanoon
  • linkittyy muistiinpanoon
  • jaa
  • jaa muistiinpanoja
  • jaa url-osoite
  • jaettu
  • jakaminen
  • muistiinpanojen jakaminen
  • muiden kanssa
  • work chat
  • workchat