Evernote Businessin laskutus ja maksut yleisesti

Evernote Business -tilinvalvojilla on kolme vaihtoehtoista tapaa maksaa Evernote Business -tili:

• Kuukausittain luottokortilla
  • Vuosittain luottokortilla
  • Vuosittain laskulla

Tilinvalvojat voivat valita maksutavan määrittäessään uuden tilin ja voivat vaihtaa maksutapaa ottamalla meihin yhteyttä.

Huomaa: Evernote Business on hankittavissa vain osoitteesta Evernote.com, eikä se ole saatavilla iTunesin tai Google Playn kautta.

Kuukausittain luottokortilla

Luottokortiltasi veloitetaan yksi paikka (tilinvalvoja) heti, kun yrityksen Evernote Business -tili luodaan. Maksutietosi tallennetaan ja luottokortiltasi veloitetaan automaattisesti täysi kuukausittainen hinta aina, kun käyttäjä liittyy tilille. Seuraavan kuun alussa luottokortiltasi veloitetaan yhdellä kertaa tilin kaikkia sen hetkisiä käyttäjiä vastaava summa. Voit lisätä tilille uusia paikkoja milloin tahansa hallintakonsolista. Käyttäjistä, jotka poistetaan ennen kuukausittaisen tilauksen päättymistä, ei anneta prorata-alennusta.

Vuosittain luottokortilla

Luottokortiltasi veloitetaan yksi paikka (tilinvalvoja) heti, kun yrityksen Evernote Business -tili luodaan. Maksutietosi tallennetaan ja luottokortiltasi veloitetaan automaattisesti vuosittainen prorata-hinta aina, kun käyttäjä liittyy tilille. Vuosi Evernote Business -tilin luomisesta luottokortiltasi veloitetaan yhdellä kertaa tilin kaikkia sen hetkisiä käyttäjiä vastaava summa. Voit lisätä tilille uusia paikkoja milloin tahansa hallintakonsolista. Käyttäjistä, jotka poistetaan ennen vuosittaisen tilauksen päättymistä, ei anneta prorata-alennusta.

Vuosittain laskulla

Tarjolla vain joissain maissa Evernote Business -tileille, joilla on yli 5 paikkaa

Kun maksat laskula, paikat hankitaan vuosittain. Saat laskun sähköpostitse, ja se voidaan maksaa sekillä tai pankkisiirrolla. Lasku erääntyy sen saapuessa. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää laskutuksesta tai jos haluat lisätä tilille paikkoja. Emme myönnä takaisinmaksua käyttämättömistä hankituista paikoista.

Luottokortti verrattuna laskulla maksamiseen

Credit Card Invoice

Milloin veloitus tapahtuu? Miten usein minua laskutetaan?

Voit valita laskutusjaksoksi kuukauden tai vuoden. Korttiasi veloitetaan kunkin laskutusjakson alussa Evernote Business -tilin käyttäjien määrän mukaan.

Pyysit laskun tietylle paikkamäärälle. Laskusi erääntyy sen saapuessa, ja voit maksaa sen sekillä tai pankkisiirrolla.

Varmista sinulle lähetetyn laskun tehokas käsittely antamalla sen henkilön sähköpostiosoite, joka käsittelee yrityksessäsi kaikki tiliin ja laskutukseen liittyvät kyselyt.

Onko jotain rajoituksia?

Ei

Evernote Business -tilillä on oltava vähintään 5 paikkaa, jotta se voidaan maksaa laskulla.

Laskutus on käytettävissä vain seuraavissa maissa: Alankomaat, Australia, Belgia, Eesti, Hongkong, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Itävalta, Japani, Kanada, Liechtenstein, Luxemburg, Norja, Ruotsi, Saksa, Singapore, Suomi, Sveitsi, Taiwan, Tanska, Uusi-Seelanti ja Yhdysvallat.

Voinko aloittaa Evernote Business -tilin käytön heti?

Heti kun avaat Evernote Business -tilin, luottokortiltasi veloitetaan yksi paikka (tilin avannut tilinvalvoja). Voit aloittaa Evernote Businessin käytön heti.

Laskupyyntö hyväksytään tavallisesti kolmen työpäivän kuluessa. Tänä aikana et pysty käyttämään Evernote Businessin toimintoja.

Jos yritysasiantuntija on hyväksynyt laskupyyntösi ennakkoon, yrityksesi aktivoidaan välittömästi. Joissakin tilanteissa voit halutessasi vahvistaa osoitteesi luottokortillasi, jotta se aktivoidaan välittömästi.

Veloitetaanko minua, kun lisään käyttäjiä Evernote Business -tiliini? Mitä tapahtuu, jos lisään uuden käyttäjän laskutusjakson aikana?

Jos laskutusjaksosi on kuukausi, luottokortiltasi veloitetaan täysi yhden kuukauden hinta päivänä, jona uusi käyttäjä liittyy Evernote Business -tilillesi, riippumatta siitä, onko kyseinen päivä kuukausittaisen laskutusjakson sisällä.

Jos laskutusjaksosi on vuosi, sinulta veloitetaan prorata-summa seuraavalta suuremmalta kuukausimäärältä päivänä, joka uusi käyttäjä liittyy Evernote Business -tilillesi. Jos esimerkiksi lisäät käyttäjän, kun laskutusjaksoa on jäljellä yhdeksän ja puoli kuukautta, prorata-veloitus peritään 10 kuukaudelta.

Veloitus jokaisesta lisätystä käyttäjästä erääntyy koko Evernote Business -tilisi eräpäivänä.

Voit lisätä käyttäjiä paikkamäärääsi saakka ilman lisäveloitusta.

Jos haluat lisätä paikkojen määrää, voit lähettää pyynnön Evernote Business Account Executivelle hallintakonsolin Tilin yhteenveto -sivulta. Account Executive kasvattaa paikkarajoitusta ja lähettää sinulle sähköpostitse laskun uusista paikoista tavallisesti yhden työpäivän sisällä.

Veloitus jokaisesta lisätystä käyttäjästä erääntyy koko Evernote Business-tilisi eräpäivänä. Jos lisäät paikkojen määrää kesken vuoden, sinulta laskutetaan seuraavaa suurempaa kuukausilukua vastaava summa. Esimerkiksi jos lisäät käyttäjän, kun laskutusjaksoasi on jäljellä 9 ja puoli kuukautta, laskutus suhteutetaan 10 kuukauteen.

Mitä tapahtuu, kun käyttäjä poistuu Evernote Business -tililtä?

Kun tilauksesi uudistetaan seuraavan kerran, sinua ei veloiteta tästä käyttäjästä.

Tililläsi tulee olemaan käytettävissä yksi paikka. Voit kutsua jonkun toisen käyttämään kyseisen Business-tilisi paikan. Et saa takaisinmaksua käyttämättömistä paikoista.

Mikä laskutettaessa katsotaan käyttäjäksi?

Jokaista yksittäistä yrityksesi Business-tilille liittyvää Evernote-tiliä pidetään käyttäjänä, ja veloitus tapahtuu tämän mukaisesti.

Sinua ei veloiteta avoimista, lähetetyistä kutsuista.

Kukin yrityksesi Business-tiliin liittynyt Evernote-tili huomioidaan paikkarajoituksessa.

Odottavat kutsut liittyä Evernote Business -tiliisi otetaan myös paikkarajoituksessasi huomioon, sillä jokainen kutsu on yhtä paikkaa koskeva varaus.

Milloin tilaukseni uudistetaan?

Päivästä, jona luot Evernote Business -tilisi, tulee yrityksesi laskutuskauden ensimmäinen päivä. Jos esimerkiksi luot Evernote Business -tilisi 10. syyskuuta ja valitset maksavasi kuukausittain luottokortilla, luottokorttiasi veloitetaan siitä lähtien aina kuun 10. päivä.

Päivästä, jona luot Evernote Business -tilisi, tulee yrityksesi laskutuskauden ensimmäinen päivä. Jos esimerkiksi luot Evernote Business -tilisi 10. syyskuuta ja valitset vuosilaskutuksen, seuraava lasku erääntyy 10. syyskuuta seuraavana vuonna.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=zh-cn-yxbj

Avainsanat:

• yrityslaskutus
  • yritysmaksu
  • evernote business
  • hallinnoi laskutusta
  • hallitse maksuja