Evernote Business -tilauksen hallinnointi

TÄMÄN ARTIKKELIN AIHEET:

Tilaa Evernote Business

Evernote Businessin tilaaminen:

1. Siirry Evernote Business -sivustolle ja napsauta Hanki Business -painiketta.
  2. Täytä lomakkeeseen koko nimesi, yrityksesi nimi, yrityssähköpostisi ja tilin salasana.

Jos sinulla on jo Evernote-tili ja haluat käyttää siihen tiliin liittyvää sähköpostia uudella Evernote Business -tilillä, sinua pyydetään kirjautumaan sisään ja valitsemaan toinen henkilökohtainen sähköpostiosoite olemassa olevalle tilillesi, jotta voit käyttää yrityssähköpostiosoitettasi uudella tilillä.

Lisätietoja >>

Poista Evernote Business käytöstä

Evernote Business -tilit, jotka on luotu ennen 15. syyskuuta 2017:

Jos haluat laskea tason Evernote Businessistä Plussaan tai Premiumiin, sinun on ensin poistettava Evernote Business käytöstä.

Kun tilisi on poistettu käytöstä ja palaa Evernote Basic -tasolle, voit tilata Evernote Plussan tai Premiumin.

Huomaa: Jos sinulla oli Plus- tai Premium-tilaus ennen päivittämistä Evernote Businessiin ja sait lahjakoodin päivityksen yhteydessä, voit lunastaa sen täällä.

Evernote Business -tilit, jotka on luotu 15. syyskuuta 2017 tai sen jälkeen:

Poista yksinkertaisesti Business-tili käytöstä ja luo uusi henkilökohtainen tili tai käytä olemassa olevaa henkilökohtaista tiliä. Jos haluat käyttää yrityssähköpostiosoitettasi henkilökohtaisella tililläsi, sinun on vaihdettava Business-tilin sähköpostiosoite ennen käytöstä poistoa.

Vaihda kuukausi- ja vuosimaksujen välillä

Voit vaihtaa kuukausi- ja vuosimaksujen välillä lähettämällä tukipyynnön Evernoten tueen. Business-tukiasiantuntija auttaa suorittamaan vaihdon. Tämä voi kestää hetken ja edellyttää, että kaikki tilin käyttäjät ovat kirjautuneet pois tililtä muutoksen ajaksi.

Vaihda luottokortti- ja laskumaksujen välillä

Voit vaihtaa luottokortti- ja laskumaksujen välillä lähettämällä tukipyynnön Evernoten tueen. Business-tukiasiantuntija auttaa suorittamaan vaihdon. Tämä voi kestää hetken ja edellyttää, että kaikki tilin käyttäjät ovat kirjautuneet pois tililtä muutoksen ajaksi.

Päivitä maksutiedot

Maksutietojen päivittäminen:

1. Siirry hallintakonsolissa Laskutustiedot-sivulle
  2. Napsauta Muokkaa laskutustietoja
  3. Anna päivitetyt laskutustiedot ja napsauta Päivitä laskutustiedot

Avainsanat:

• automaattisesti uusiutuva
  • laskutus
  • osta
  • peruuta
  • peruuta automaattinen uudistaminen
  • peruuta tilaukseni
  • peruuta maksu
  • peruuta Business
  • poista Business käytöstä
  • peruuta tilaus
  • hallinnoi tilaustani
  • hallinnoi maksua
  • hallinnoi tilauksia
  • maksettu tilaus
  • maksa
  • maksu
  • maksut
  • osta
  • hanki Business
  • tilaa
  • tilaus
  • päivitä
  • vaihda alempaan versioon
  • luottokortti
  • vaihda maksua
  • lasku