Evernote Business -tilauksen hallinnointi

TÄMÄN ARTIKKELIN AIHEET:

Tilaa Evernote Business

Evernote Businessin tilaaminen:

1. Siirry Evernote Business -sivustolle ja napsauta Hanki Business -painiketta.
  2. Täytä lomakkeeseen koko nimesi, yrityksesi nimi, yrityssähköpostisi ja tilin salasana.

Jos sinulla on jo Evernote-tili ja haluat käyttää siihen tiliin liittyvää sähköpostia uudella Evernote Business -tilillä, sinua pyydetään kirjautumaan sisään ja valitsemaan toinen henkilökohtainen sähköpostiosoite olemassa olevalle tilillesi, jotta voit käyttää yrityssähköpostiosoitettasi uudella tilillä.

Lisätietoja >>

Poista Evernote Business käytöstä

Evernote Business -tilit, jotka on luotu ennen 15. syyskuuta 2017:

Jos haluat laskea tason Evernote Businessistä Plussaan tai Premiumiin, sinun on ensin poistettava Evernote Business käytöstä.

Kun tilisi on poistettu käytöstä ja palaa Evernote Basic -tasolle, voit tilata Evernote Plussan tai Premiumin.

Huomaa: Jos sinulla oli Plus- tai Premium-tilaus ennen päivittämistä Evernote Businessiin ja sait lahjakoodin päivityksen yhteydessä, voit lunastaa sen täällä.

Evernote Business -tilit, jotka on luotu 15. syyskuuta 2017 tai sen jälkeen:

Poista yksinkertaisesti Business-tili käytöstä ja luo uusi henkilökohtainen tili tai käytä olemassa olevaa henkilökohtaista tiliä. Jos haluat käyttää yrityssähköpostiosoitettasi henkilökohtaisella tililläsi, sinun on vaihdettava Business-tilin sähköpostiosoite ennen käytöstä poistoa.

Vaihda kuukausi- ja vuosimaksujen välillä

Voit vaihtaa kuukausi- ja vuosimaksujen välillä lähettämällä tukipyynnön Evernoten tueen. Business-tukiasiantuntija auttaa suorittamaan vaihdon. Tämä voi kestää hetken ja edellyttää, että kaikki tilin käyttäjät ovat kirjautuneet pois tililtä muutoksen ajaksi.

Vaihda luottokortti- ja laskumaksujen välillä

Voit vaihtaa luottokortti- ja laskumaksujen välillä lähettämällä tukipyynnön Evernoten tueen. Business-tukiasiantuntija auttaa suorittamaan vaihdon. Tämä voi kestää hetken ja edellyttää, että kaikki tilin käyttäjät ovat kirjautuneet pois tililtä muutoksen ajaksi.

Päivitä maksutiedot

Maksutietojen päivittäminen:

1. Siirry hallintakonsolissa Laskutustiedot-sivulle
  2. Napsauta Muokkaa laskutustietoja
  3. Anna päivitetyt laskutustiedot ja napsauta Päivitä laskutustiedot

Evernote Businessin ilmaiskokeilu

Uudet käyttäjät voivat kokeilla Evernote Businessiä ilmaiseksi. Jos valitset luottokorttimaksun, ilmoittamaasi korttia veloitetaan kokeilujakson lopussa. Jos valitset laskutuksen, saat ensimmäisen laskun 30 päivää kokeilujakson päättymisen jälkeen. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Tilaus peruutetaan yksinkertaisesti poistamalla Evernote Business -tili käytöstä. Jos peruutat tilauksen ennen kokeilujakson päättymistä, voit käyttää tiliäsi kokeilujakson loppuun saakka, mutta sinulta ei peritä veloitusta. Jos haluat peruuttaa ja poistaa tilin käytöstä heti, ota yhteyttä asiakastukeen.

Avainsanat:

• automaattisesti uusiutuva
  • laskutus
  • osta
  • peruuta
  • peruuta automaattinen uudistaminen
  • peruuta tilaukseni
  • peruuta maksu
  • peruuta Business
  • poista Business käytöstä
  • peruuta tilaus
  • hallinnoi tilaustani
  • hallinnoi maksua
  • hallinnoi tilauksia
  • maksettu tilaus
  • maksa
  • maksu
  • maksut
  • osta
  • hanki Business
  • tilaa
  • tilaus
  • päivitä
  • vaihda alempaan versioon
  • luottokortti
  • vaihda maksua
  • lasku
  • kokeilu
  • ilmaiskokeilu