Voivatko muut Evernote Businessin käyttäjät käyttää henkilökohtaista sisältöäni?

Voivatko muut Evernote Businessin käyttäjät käyttää henkilökohtaista sisältöäni?
< Edellinen / Seuraava >

Voivatko muut Evernote Businessin käyttäjät käyttää henkilökohtaista sisältöäni?

Kun luot muistiinpanoja ja muuta sisältöä Business-muistikirjoihin, Evernote Businessin tilinvalvojat voivat käyttää tällaista sisältöä riippumatta siitä, oletko jakanut sen muiden kanssa. Lisäksi, jos lisäät Business-muistikirjoihin henkilökohtaista sisältöä, nämä tiedot saattavat olla muiden Business-tilin käyttäjien käytettävissä. Kuitenkin mikään henkilökohtaisissa muistikirjoissa tai erillisellä, henkilökohtaisella tilillä säilytetty sisältö ei ole muiden käytettävissä, paitsi jos nimenomaisesti jaat sen.

Jos Evernote Business -tilisi on luotu ennen 15.syyskuuta 2017, henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi voi olla näkyvillä seuraavissa tapauksissa:

  • jaat henkilökohtaisen muistikirjan tai muistiinpanon
  • Et ole vielä lisännyt työsähköpostiosoitetta tilin asetuksiin ja jaat tai muokkaat muistiinpanoja Business-muistikirjoissa
  • Et ole vielä lisännyt työsähköpostiosoitetta tilin asetuksiin, ja valvojasi tarkistaa Business-käyttäjien luettelon hallintakonsolista

Suojaus

Evernote Businessin tilinvalvojat näkevät, oletko ottanut kaksivaiheisen varmennuksen käyttöön Evernote-tililläsi sekä koska salasanasi nollattiin viimeksi. He eivät näe salasanaasi tai muiden käyttämiesi varmennusmenetelmien tietoja. Nämä tiedot ovat tilinvalvojen käytettävissä, jotta he pystyvät tarkistamaan käyttäjien laitteissa olevien Business-tietojen turvallisuuden.

LANGUAGES_ALL