Voivatko muut Evernote Businessin käyttäjät käyttää henkilökohtaista sisältöäni?

Voivatko muut Evernote Businessin käyttäjät käyttää henkilökohtaista sisältöäni?

Voivatko muut Evernote Businessin käyttäjät käyttää henkilökohtaista sisältöäni?

Kun luot muistiinpanoja ja muuta sisältöä Business-muistikirjoihin, Evernote Businessin tilinvalvojat voivat käyttää tällaista sisältöä riippumatta siitä, oletko jakanut sen muiden kanssa. Lisäksi, jos lisäät Business-muistikirjoihin henkilökohtaista sisältöä, nämä tiedot saattavat olla muiden Business-tilin käyttäjien käytettävissä. Kuitenkin mikään henkilökohtaisissa muistikirjoissa tai erillisellä, henkilökohtaisella tilillä säilytetty sisältö ei ole muiden käytettävissä, paitsi jos nimenomaisesti jaat sen.

Jos Evernote Business -tilisi on luotu ennen 15.syyskuuta 2017, henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi voi olla näkyvillä seuraavissa tapauksissa:

• jaat henkilökohtaisen muistikirjan tai muistiinpanon
  • Et ole vielä lisännyt työsähköpostiosoitetta tilin asetuksiin ja jaat tai muokkaat muistiinpanoja Business-muistikirjoissa
  • Et ole vielä lisännyt työsähköpostiosoitetta tilin asetuksiin, ja valvojasi tarkistaa Business-käyttäjien luettelon hallintakonsolista

Suojaus

Evernote Businessin tilinvalvojat näkevät, oletko ottanut kaksivaiheisen varmennuksen käyttöön Evernote-tililläsi sekä koska salasanasi nollattiin viimeksi. He eivät näe salasanaasi tai muiden käyttämiesi varmennusmenetelmien tietoja. Nämä tiedot ovat tilinvalvojen käytettävissä, jotta he pystyvät tarkistamaan käyttäjien laitteissa olevien Business-tietojen turvallisuuden.