Ovatko käyttäjän henkilökohtaiset muistikirjat tai henkilökohtaiset tiedot muiden Evernote Business -käyttäjien tai valvojien käytettävissä?

Ovatko käyttäjän henkilökohtaiset muistikirjat tai henkilökohtaiset tiedot muiden Evernote Business -käyttäjien tai valvojien käytettävissä?

Ovatko käyttäjän henkilökohtaiset muistikirjat tai henkilökohtaiset tiedot muiden Evernote Business -käyttäjien tai valvojien käytettävissä?

Kun liityt yrityksesi Evernote Business -tiliin, henkilökohtaisten muistikirjojesi ja henkilökohtaisten muistiinpanojesi hallinta- ja omistusoikeudet säilyvät sinulla. Niitä ei liitetä kehenkään toiseen Business-käyttäjään tai valvojaan tai anneta millään tavalla heidän käyttöönsä, paitsi jos nimenomaisesti jaat muistiinpanosi tai muistikirjasi heidän kanssaan.

Sähköpostiosoite ja henkilökohtaiset tiedot

Henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa Evernotessa. Vain henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi mahdollisesti näkyy, jos

1. jaat henkilökohtaisen muistikirjan tai muistiinpanon
  2. Et ole vielä lisännyt työsähköpostiosoitetta tilin asetuksiin ja jaat tai muokkaat muistiinpanoja Business-muistikirjoissa
  3. Et ole vielä lisännyt työsähköpostiosoitetta tilin asetuksiin, ja valvojasi tarkistaa Business-käyttäjien luettelon hallintakonsolista

Suojaus

Evernote Business -valvojat näkevät, oletko ottanut kaksivaiheisen varmennuksen käyttöön Evernote-tililläsi, ja he näkevät myös salasanan edellisen palautuspäivän. He eivät näe salasanaasi tai muiden käyttämiesi varmennusmenetelmien tietoja. Nämä tiedot on annettu valvojien käyttöön, jotta he pystyvät tarkistamaan käyttäjien laitteissa olevien yritystietojen turvallisuuden.