Luo tallennettu haku

< Edellinen / Seuraava >

Luo tallennettu haku

Jos käytät hakusanaa tai -lausetta usein, voit tallentaa sen Evernoteen. Tallennetut haut synkronoidaan kaikissa laitteissasi. Tallennettuja hakuja käytetään napsauttamalla tai napauttamalla hakupalkkia.

Tallenna haku

• Mac

Evernoten uusi Mac-versio: suorita haku, napsauta asetuspainiketta (kolme pistettä) hakutulosten yläpuolelta ja napauta sitten Tallenna haku... Voit myös tallentaa haun käytettyäsi suodattimia muistiinpanoluetteloon.

Evernoten vanhempi Mac-versio: Suorita haku ja valitse valikkoriviltä Muokkaa > Etsi > Tallenna haku.

• Windows

Evernoten uusi Windows-versio: suorita haku, napsauta asetuspainiketta (kolme pistettä) hakutulosten yläpuolelta ja napauta sitten Tallenna haku... Voit myös tallentaa haun käytettyäsi suodattimia muistiinpanoluetteloon.

Evernoten vanhempi Windows-versio: Valitse Tiedosto > Uusi tallennettu haku... valikkoriviltä tai napsauta + kohdan Tallennetut haut vierestä vasemmassa paneelissa.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

Evernoten uusi iOS-versio: suorita haku, napauta asetusvalikkoa (kolme pistettä) ja napauta sitten Tallenna haku.

Evernoten vanhempi iOS-versio: suorita haku ja napauta haun tallennuspainiketta (suurennuslasi, jossa on plus-merkki).

• Android

Uusi Evernote Androidille: suorita haku, napauta asetusvalikkoa (kolme pistettä) ja napauta sitten Tallenna haku.

Vanhempi Evernote Androidille: suorita haku, napauta kolmen pisteen painiketta ja napauta sitten Lisää Aloitusnäyttöön.

Huomautus: Evernoten vanhemmassa Android-versiossa luotuja tallennettuja hakuja ei synkronoida kaikissa laitteissa. Ne ovat käytettävissä vain siinä Android-laitteessa, jossa ne luotiin.

• Web

Suorita haku, napsauta kolmea pystypistettä muistiinpanoluettelopaneelin ylälaidassa ja napsauta Tallenna haku... Voit myös tallentaa haun käytettyäsi suodattimia muistiinpanoluetteloon.

Avainsanat:

• tallenna haku
  • tallennettu haku
  • haku