Miten Evernote asennetaan ja päivitetään

Synkronoi kaikki laitteet

Kirjaudu kaikista laitteista samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla Evernoteen, jotta voit luoda ja synkronoida muistiinpanoja saumattomasti.

Hanki Evernote

Download EvernoteLataa ja asenna Evernote tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin

Log in to your accountKirjaudu Evernote-tilillesi kaikissa laitteissa

Miten Evernote asennetaan ja päivitetään

Evernote Mac- ja Windows-pöytätietokoneille

• Asennus: Lataa Evernote Internet-selaimella.
  • Päivittäminen: Valitse Evernote-sovelluksen valikkorivillä Ohje > Hae päivityksiä.

Evernote iPhonelle, iPadille ja iPod Touchille

• Asenna ja päivitä App Storesta.

Evernote Androidille

• Asenna ja päivitä Google Play Storesta.

Evernote Web

• Evernote Web päivitetään automaattisesti viikoittain. Jos käytät vanhaa versiota Evernote Webistä, hanki uusin versio napsauttamalla Kokeile heti -painiketta sivun ylälaidassa olevassa bannerissa.

Jos tarvitset apua Evernoten asentamisessa tai päivittämisessä, ota meihin yhteyttä.

Avainsanat:

• päivityksen jälkeen
  • päivityksen jälkeen
  • päivitä
  • päivitä
  • päivitetty