Evernoten asentaminen

< Edellinen / Seuraava >

Evernoten asentaminen

Voit asentaa Evernoten käytettäväksi kaikissa laitteissasi. Kirjaudu vain Evernoteen kullakin laitteella samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla, jotta voit laatia ja synkronoida muistiinpanoja saumattomasti.

Huomautus: Evernoten käyttäminen useammalla kuin 2 laitteella vaatii maksullisen Evernote-tilauksen.

Evernoten asentaminen

Noudata alla olevia käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita:

• Mac

Lataa Evernote-sovellus osoitteesta evernote.com/download tai asenna se Mac App Storesta.

• Windows

Lataa Evernote-sovellus osoitteesta evernote.com/download tai asenna se Microsoft Storesta.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

Asenna App Storesta.

• Android

Asenna Google Play Storesta.

• Internet

Asennusta ei tarvita. Siirry vain verkkoselaimella osoitteeseen evernote.com ja napsauta Kirjaudu sisään.

Avainsanat:

• asenna
  • asenna evernote
  • asenna sovellus
  • lataa
  • lataa evernote
  • lataa sovellus