Miten Evernotesta kirjaudutaan ulos

• Mac

Napsauta työkalurivillä nimeäsi ja napsauta sitten Kirjaudu ulos [nimi] tai valitse Evernote > Kirjaudu ulos [nimi] valikoriviltä.

• Windows

Napsauta työkalurivillä nimeäsi ja napsauta sitten Kirjaudu ulos [nimi] tai valitse Tiedosto > Kirjaudu ulos [nimi] valikoriviltä.

• iPhone, iPad ja iPod Touch

Avaa Tili-välilehti ja napauta sitten Kirjaudu ulos.

• Android

Napauta navigointivalikossa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Asetukset > Tilitiedot > Kirjaudu ulos.

• BlackBerry

Napauta kolmen pisteen kuvaketta, napauta asetukset, selaa kohtaan tili ja napauta sitten Kirjaudu ulos.

• Windows Phone

Napauta kolmen viivan kuvaketta ja napauta sitten Tilin tiedot > Kirjaudu ulos.

• Netti

Napsauta profiilin valokuvan painiketta ja valitse Kirjaudu ulos.

• Verkkoleikkuri

Napsauta Verkkoleikkurin kuvaketta työkalurivillä ja napsauta sitten leikkurin paneelissa Asetukset > Kirjaudu ulos.

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=ar,id,ms,th,vi

Avainsanat:

• kirjaudu ulos
  • kirjaudu ulos
  • kirjaudu ulos
  • kirjaudu ulos