Miten kahden Evernote-tilin sisältö yhdistetään

Evernote tekee helpoksi siirtää muistiinpanoja tililtä toiselle. Jos sinulla on useampi kuin yksi Evernote-tili, voit yhdistää kaikki muistiinpanosi ja muistikirjasi yhdeksi tiliksi. Tämä on mahdollista vain Evernoten Mac- tai Windows-pöytätietokoneversiossa.

Muistiinpanojen ja muistikirjojen siirtäminen yhdeltä tililtä toiselle:

1. Kirjaudu miltä tahansa Mac- tai Windows-pöytätietokoneelta tilille, joka sisältää muistiinpanot, jotka haluat siirtää toiselle tilille.
  2. Vie muistikirjasi Evernote XML (.enex) -tiedostona tältä tililtä ja muista, mihin kansioon tai hakemistoon tallensit ne. Kaikki muistiinpanon sisältö ja avainsanat tallennetaan tähän ENEX-tiedostoon.

Huomautus: Muistiinpanopinot on sidottu yksittäisille tileille, eikä niitä voi siirtää toiselle tilille. Kun olet tuonut kaikki muistikirjasi toissijaiselle tilille, ne on järjesteltävä pinoihin uudelleen.

3. Kirjaudu ulos tililtä, jolta olet juuri vienyt muistiinpanoja, ja kirjaudu toiselle tilille.
  4. Tuo ENEX (.enex) -tiedostot toissijaiselle tilille.

Lisätietoa muistiinpanojen ja muistikirjojen viennistä ja tuonnista

Tuodut muistiinpanot tallennetaan automaattisesti muistikirjaan nimeltä "Tuo {muistiinpanon tai muistikirjan nimi}", esimerkiksi "Tuo Omat muistiinpanot" tai "Tuo Ideamuistikirja". Tuonnin jälkeen muistiinpanot voidaan siirtää tai kopioida mihin tahansa henkilökohtaiseen tai Business-muistikirjaan.

Lisätietoja muistiinpanojen siirtämisestä toiseen muistikirjaan

Avainsanat:

• yhdistä käyttäjätilit
  • yhdistä muistiinpanot
  • siirrä muistikirjoja
  • siirrä muistiinpanoja
  • siirrä muistiinpanoja ja muistikirjoja
  • kaksi tiliä