Miten kahden Evernote-tilin sisältö yhdistetään

< Edellinen / Seuraava >

Miten kahden Evernote-tilin sisältö yhdistetään

Evernote tekee helpoksi siirtää muistiinpanoja tililtä toiselle. Jos sinulla on useampi kuin yksi Evernote-tili, voit yhdistää kaikki muistiinpanosi ja muistikirjasi yhdeksi tiliksi. Tämä on mahdollista vain Evernoten Mac- tai Windows-pöytätietokoneversiossa.

Muistiinpanojen ja muistikirjojen siirtäminen yhdeltä tililtä toiselle:

1. Kirjaudu miltä tahansa Mac- tai Windows-pöytätietokoneelta tilille, joka sisältää muistiinpanot, jotka haluat siirtää toiselle tilille.
  2. Vie muistikirjasi Evernote XML (.enex) -tiedostoina tältä tililtä ja muista, mihin kansioon tai hakemistoon tallensit ne. Kaikki muistiinpanon sisältö ja avainsanat tallennetaan tähän ENEX-tiedostoon.
    Huomautus: Muistiinpanopinot on sidottu yksittäisille tileille, eikä niitä voi siirtää toiselle tilille. Kun olet tuonut kaikki muistikirjasi toiselle tilille, ne on järjesteltävä pinoihin uudelleen.
  3. Kirjaudu ulos tililtä, jolta olet juuri vienyt muistiinpanoja, ja kirjaudu toiselle tilille.
  4. Tuo ENEX (.enex) -tiedostot toissijaiselle tilille.

Lisätietoa muistiinpanojen ja muistikirjojen viennistä ja tuonnista

Tuodut muistiinpanot tallennetaan automaattisesti muistikirjaan nimeltä Tuodut muistiinpanot. Tuonnin jälkeen voit siirtää tai kopioida ne mihin tahansa henkilökohtaiseen tai Business-muistikirjaan.

Lisätietoja muistiinpanojen siirtämisestä toiseen muistikirjaan

Nyt kun olet siirtänyt muistiinpanot tililtä toiselle, saatat myös haluta vaihtaa niiden sähköpostiosoitteen.

Avainsanat:

• yhdistä käyttäjätilit
  • yhdistä muistiinpanot
  • siirrä muistikirjoja
  • yhdistä tilit
  • siirrä muistiinpanoja
  • siirrä muistiinpanoja ja muistikirjoja
  • kaksi tiliä