Miten useita muistiinpanoja yhdistetään yhdeksi muistiinpanoksi

Miten useita muistiinpanoja yhdistetään yhdeksi muistiinpanoksi

Miten useita muistiinpanoja yhdistetään yhdeksi muistiinpanoksi

Muistiinpanoja on helppo yhdistää. Valitse Evernoten Windows- tai Mac-versiossa useita muistiinpanoja pitämällä Ctrl+napsautus painettuna Windowsissa tai Cmd+napsautus Macissä ja valitse sitten Yhdistä muistiinpanot muistiinpanoluettelon viereen avautuvassa ikkunassa. Tämä yhdistää valitut muistiinpanot yhdeksi muistiinpanoksi ja siirtää alkuperäiset muistiinpanot Roskakori-muistikirjaan. Jos haluat säilyttää alkuperäiset muistiinpanot yksittäisinä muistiinpanoina tai jos yhdistät muistiinpanoja vahingossa, voit palauttaa yksittäiset muistiinpanot Roskakori-muistikirjasta.

Miten yhdistetyt muistiinpanot järjestellään?

Evernote Macille

• Yhdistetyt muistiinpanot järjestellään samaan järjestykseen kuin ne ovat luettelossa Järjestelyperuste:-valinnan mukaan (esimerkiksi Nimi, Luomispäivä, Päivityspäivä tms).
  • Uuden muistiinpanon nimeksi tulee luettelon ylimmän muistiinpanon nimi.

Evernote Windowsin työpöydälle

• Yhdistetyt muistiinpanot järjestellään samaan järjestykseen kuin missä muistiinpanot valitaan yhdistettäväksi, joten ensimmäisen muistiinpanon sisältö näytetään ylimmäisenä ja viimeiseksi valitun muistiinpanon sisältä muistiinpanon lopussa.
  • Uuden muistiinpanon nimeksi tulee ensimmäisen yhdistettävän muistiinpanon nimi.