Mitä teen, jos Evernote Verkkoleikkuri ei toimi

Jos sinulla on ongelmia Evernote Web Clipperin käytössä, varmista ensiksi, että olet asentanut Evernote Web Clipperin uusimman version selaimellesi ja suorita sitten alla olevat asiaankuuluvat vaiheet.

Internet Explorer

Ota "Lisää Evernoteen" käyttöön

Siirry Internet Explorerissa työkaluvalikkoon (hammasrataspainike) ja napsauta Lisäosien hallinta > Työkalurivit ja laajennukset. Varmista, että "Lisää Evernote 5:een" on käytössä. Jos ei, ota se käyttöön ja käynnistä selain uudelleen.

Lisää Verkkoleikkuri työkaluriville

Napsauta työkaluvalikkoa (hammasrataspainike) oikealla painikkeella ja varmista, että "Komentorivi" on valittu. Komentorivillä pitäisi näkyä Evernoten elefanttipainike Verkkoleikkurille. Ellet näe Evernote Verkkoleikkuri -painiketta tai haluat muuttaa painikkeiden järjestystä, napsauta komentoriviä hiiren oikealla painikkeella ja valitse "Mukauta".

Microsoft Outlook

1. Avaa Outlook ja valitse Tiedosto > Asetukset > Apuohjelmat
  2. Varmista, että sekä "Evernote Outlook Contact Connector" että "Evernote.Outlook" on valittu kohdassa "Aktiiviset sovellusapuohjelmat"
  3. Valitse "COM-apuohjelmat" valintaluettelosta ja napsauta Siirry
  4. Valitse kaksi Evernote-ruutua kohdasta "Käytettävissä olevat apuohjelmat"
  5. Voit joutua käynnistämään Outlookin uudelleen, ennen kuin Evernote-apuohjelma on käytettävissä

Matkapuhelimet ja tabletit

Matkapuhelimet ja tabletit eivät tue verkkoleikkeitä samalla tavoin kuin pöytätietokoneiden selaimet. Vihjeitä leikkeiden tekoon mobiililaitteella on artikkelissa, joka käsittelee verkkosivujen ja sisällön leikkaamista Android- ja iOS-laitteissa.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi en pysty leikkaamaan tiettyä sivua tai verkkoleike ei näytä samalta kuin alkuperäinen sivu?

Jotkin verkkoleikkeet eivät välttämättä näytä samalta kuin alkuperäinen sivu tai eivät ehkä leikkaudu ollenkaan. Näin käy usein, kun alkuperäisellä verkkosivulla on suunnitteluelementtejä, interaktiivista sisältöä tai multimediaa, kuten videoita tai ääntä.

Alla on joitakin vihjeitä ongelmallisten sivujen leikkaamiseen. Paras ratkaisu ja käytettävissäsi olevat ratkaisut vaihtelevat laitteesta ja selaimesta toiseen.

• Vaihda Artikkeli-, Yksinkertaistettu artikkeli ja Koko sivu -tilojen välillä leikataksesi eri osia sisällöstä
  • Yritä valita vain se osa sisällöstä, jonka haluat leikata, ja napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella tai control-napsauta ja liitä valinta kohteeseen Evernote
  • Kaappaa sivu käyttämällä näyttökuvatilaa (Verkkoleikkurin uusin versio Chromessa, Safarissa ja Operassa)

Ellet yllä olevia vaihtoehtoja kokeiltuasi vieläkään pysty leikkaamaan sisältöä Evernoteen, ota yhteyttä Evernoten tukeen ja ilmoita verkkosivu, jota yrität leikata.

Avainsanat:

• Leikkuri
  • verkkoleike
  • verkkoleikkuri
  • verkkoleikkeet