Asiakirjojen skannaaminen iPhonella tai iPadilla

Skannattava sankarikuva

Lataa Scannable App Storesta, jotta voit tehdä korkealaatuisia skannauksia, jotka voit tallentaa tai jakaa muiden kanssa.

Scannablella voit skannata kuitit, asiakirjat, valokuvat, käyntikortit ja minkä tahansa kokoiset tai muotoiset paperit suoraan puhelimellesi. Sillä voi myös skannata asiakirjoja miltä tahansa samaan Wi-Fi-verkkoon liitetyltä ScanSnap Evernote Edition -skannerilta.

Kun olet kaapannut kuvan, Scannable rajaa ja parantaa automaattisesti kuvan kirkkautta, kontrastia ja selkeyttä.

Scannableen kaapatut kuvat voidaan helposti tallentaa suoraan laitteellesi tai Evernoteen, jakaa sähköpostitse tai tekstiviestillä tai avata muilla laitteesi sovelluksilla.

Pika-aloitus

Aloita skannaus näillä kolmella vaiheella:

Step 1Osoita ja skannaa

Aseta asiakirja, kuitti tai muu paperi eriväristä taustaa vasten ja osoita sitten kamerallasi skannattavaa kohdetta. Pidä laite suoraan kohteen yläpuolella ja liikuta sitä lähemmäs tai kauemmas, kunnes näkyviin tulee sininen asiakirjan tunnistussuorakulmio.

Kun ajastin (animoitu ympyrä) saavuttaa nollan, skannaus on valmis.

Osoita ja skannaa

Step 2Tarkista ja hyväksy

Skannauksen jälkeen kuvat lisätään skannauslokeroon. Voit esikatsella skannauksia pyyhkäisemällä (tai napauttamalla) kuvia skannauslokerossa. Voit lähentää kuvaa napauttamalla tai avata kuvatyökalut ja poistaa, kiertää, rajata tai palauttaa kuvia.

Kun olet tarkistanut skannauksen, napauta paluunuolta palataksesi skannauslokeroon, jotta voit jatkaa skannausta tai poistaa lokeron koko sisällön ja aloittaa alusta. Napauta valintamerkkiä hyväksyäksesi skannatut kuvat.

Tarkista ja hyväksy

Step 3Lähetä ja tallenna

Kun kuvat on hyväksytty, voit

• Tallentaa suoraan laitteen kameran kuviin
  • Tallentaa suoraan Evernoteen
  • Lähettää sähköpostitse tai tekstiviestinä
  • Jakaa toisen yhteensopivan sovelluksen kanssa

Huom. Voit valita sovellusasetuksista, tallennetaanko skannatut kuvat kuvina vai PDF:inä. Oletusasetuksena yksittäisten sivujen skannaukset tallennetaan kuvina ja usean sivun skannaukset PDF:änä.

Lähetä ja tallenna

Lisätietoja Scannablesta

Lisätietoja Scannablen ominaisuuksien ja toimintojen käytöstä on Scannablen käyttöoppaassa.

Tämän artikkelin pika-aloitusvaiheiden lisäksi aiheina on

• Pika-aloitus
  • Osoita ja skannaa
  • Tarkista ja hyväksy
  • Lähetä ja tallenna
  • Usein kysytyt kysymykset

Avainsanat:

• scannable
  • asiakirjaskanneri
  • skannaa asiakirjoja