Skannerin asetukset

< Edellinen / Seuraava >

Skannerin asetukset

Vaihe 1: Lataa ja asenna ohjelmisto

Ennen skannerin kytkemistä tietokoneelle on ladattava ja asennettava skanneriohjelmisto jostain seuraavasta linkistä.

Vaihe 2: Kytke skanneri verkkovirtaan ja avaa se

Scansnapin kytkeminen

Kytke mukana toimitettu USB-kaapeli ja virta-adapteri skanneriin ja kytke USB tietokoneeseen.

Kun avaat skanneriin, sen virta kytkeytyy päälle.

Vaihe 3: Tee automaattisen arkistoinnin asetukset

Kun skannaat tiedostoja, ScanSnap Evernote Edition -skanneri tunnistaa automaattisesti kaikki tiedostotyypit ja järjestää ne osoittamaasi Evernote muistikirjaan sekä halutessasi lisää tägin. Asetusprosessissa vlitaan muistikirja jokaiselle asiakirjatyypille: asiakirjat, kuitit, valokuvat ja käyntikortit.

Scansnapin automaattinen täyttö

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br