Skannerin vianhaku

Estä paperitukokset

Näillä vinkeillä voit estää paperitukokset:

• Älä skannaa liikaa sivuja yhdellä kertaa
  • Skannaa samankokoisia sivuja samassa erässä (kuitit, kortit, valokuvat, asiakirjat)
  • Säädä paperinohjaimen leveyttä hieman leveämmäksi kuin paperin leveys
  • Varmista, että asiakirjat ovat keskellä paperinsyöttäjää

Paperitukoksen selvittäminen

Selvitä ScanSnapin paperitukokset

Paperitukoksen sattuessa voit nostaa ScanSnapin oikealla puolella olevaa vipua ja avata skannerin sekä poistaa paperin varovasti.

Wi-Fi-skanaukseen liittyviä ongelmia

Jos skanneri ei onnistu muodostamaan Wi-Fi-yhteyttä, yritä seuraavaa:

• Varmista, että skannerin takana oleva Wi-Fi-antenni on On -asennossa.
  • Aja ScanSnap Wireless Setup Tool for Evernote Edition. Etsi ja aja työkalu ohjelmien sisällä tai sovellusvalikossa.
    • Windows: Programs > ScanSnap Evernote Edition > ScanSnap Wireless Setup Tool for Evernote Edition
    • Windows: Programs > ScanSnap Evernote Edition > ScanSnap Wireless Setup Tool for Evernote Edition
  • Tarkista, minkä tyyppinen tietoturva langattomassa verkossasi on. Useimmat langattomat verkot toimivat moitteetta. Jos sinulla on ongelmia, löydät apua Ohje ja oppiminen -sivustolta.

Paranna käyntikortin tarkkuutta

Käyntikorttiasetukset ScanSnap Manager -ohjelmistossa

Voit parantaa käyntikorttien skannaustarkkuutta säätämällä skannauslaatua. Tämä tapahtuu seuraavasti:

1. Avaa ScanSnap Manager Evernote Edition
  2. Valitse Käyntikortit-välilehti
  3. Valitse Kuvatarkkuus-valikosta Paras
  4. Valitse Pakkaus-valikosta Matala

Estä ongelmat huoltamalla skanneri säännöllisesti

Skannerin kontaktipinnat ja telat kannattaa pitää puhtaina. Seuraavissa videoissa kerrotaan vaihe vaiheelta, miten kontaktit ja telat puhdistetaan ja miten uudet telat tilataan tarvittaessa.

Lasin puhdistus -video
Lasin puhdistus -video

Lasin puhdistus

Jos skannatuissa asiakirjoissa näkyy viivoja, pisteitä tai mustejäämiä, skannerin lasi saattaa olla syytä puhdistaa.

Pyörien puhdistus -video
Pyörien puhdistus -video

Pyörien puhdistus

Jos arkit luistavat tai taipuvat tai sivuja menee läpi useita kerralla, yritä puhdistaa pyörät niin, että paperi tarttuu niihin paremmin.

Pyörien vaihto -video
Pyörien vaihto -video

Pyörien vaihto

Pyörät kestävät noin vuoden tai 200 000 skannausta. Jos olet yrittänyt puhdistaa pyöriä, mutta sivujen syötössä on edelleen ongelmia, vaihda pyörät. Varaosia voi ostaa verkosta.

Etkä vieläkään löydä mitä etsit?

Yksityiskohtasempia vianmääritysvinkkejä on ScanSnapin tukisivulla tai Evernoten Ohje ja oppiminen -sivustolla.

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br