Kuinka aloitan?

Jos sinulla on ScanSnap Evernote Edition -skanneri, Evernoteen skannaus edellyttää laiteohjelmistopäivitystä. Vaiheittaiset ohjeet päivityksestä ja skannerin valmistelust aon kohdassa Päivitä ScanSnap Evernote Edition -skanneri.

Voinko vaihtaa ScanSnap Evernote Edition -skannerin Fujitsu iX500 -skanneriin?

Kyllä, toimi näin voidaksesi jatkaa ScanSnap Evernote Edition -skannerin käyttöä Evernoteen skannaamiseen. Huomaa, että ScanSnap Evernote Editionin ja ScanSnap iX500:n välillä on muutama ero. Kun päivität skannerin, se on peruuttamatonta, etkä voi palata.

Kuinka skannattuja tiedostoja voi ladata tai jakaa?

Jokainen skannattu tiedosto tallennetaan automaattisesti Evernote-muistiinpanoon. Oletuksena asiakirjat tallennetaan PDF-muodossa, kun taas kuitit, valokuvat ja käyntikortit tallennetaan jpg-tiedostoina. Koska niiden muoto on Evernote, kaikki tiedostot ovat käytettävissä kaikissa tietokoneissa ja mobiililaitteilla, kun käytössä on Evernote.

• Tiedoston avaaminen: Tiedosto avataan tietokoneen työpöydältä kaksoisnapsauttamalla sitä tai valitsemalla hiiren oikealla painikkeella Open.
  • Tiedoston tallentaminen tietokoneelle: Tiedosto tallennetaan tietokoneelle napsauttamalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla Save tai vetämällä tiedosto ulos Evernote muistiinpanosta haluttuun kansioon tietokoneellasi.
  • Tiedoston jakaminen sähköpostilla: Yksittäinen skannattu tiedosto jaetaan sähköpostilla napsauttamalla Share-kuvaketta, joka on Evernote muistiinpanon sisäpuolella. Valitse Email jolloin sähköpostiohjelmasi aukeaa ja liittää sisällön sähköpostiisi.
  • Koko muistikirjan jakaminen: Koska skannatut tiedostot järjestetään automaattisesti omiin muistikirjoihin, voit jakaa muistikirjan toisten Evernote käyttäjien kanssa. Napsauta muistikirjaa tietokoneen Notebook-näkymässä ja valitse Share.