Mistä ScanSnap Evernote Editionion voi hankkia?

Osta ScanSnap Evernote Edition Fujitsulta.

Kuinka aloitan?

1. Lataa Windows- tai Mac installer Evernote verkkosivulta.
  2. Lue tämä tuoteopas

Onko ScanSnap Evernote Edition Software yhteensopiva muiden skannereiden kanssa?

Koska laitteisto ja ohjelmisto ovat niin merkittävästi yhteydessä toisiinsa, eri toiminnot kuten automaattinen täyttäminen edellyttävät ScanSnap Evernote Edition -laitteen käyttöä.

Kuinka ScanSnap Evernote Edition ja ix500 eroavat toisistaan?

Koko skannausprosessi asetuksista itse skannaukseen on kuvitettu ScanSnap Evernote Editionia silmällä pitäen. Suurimmat erot ovat:

• Pääset skannaamaan nopeammin kaikkien ajureiden ja ohjelmiston yksivaiheisella asetuksella
  • Automaattinen asiakirjan tyypin tunnistaminen ja automaattinen täyttö: skanneri tunnistaa asiakirjat, käyntikortit, kuitit ja valokuvat ja tallentaa sen asianomaiseen Evernote muistikirjaan
  • Sinun ei tarvitse välittää sellaisista termeistä kuin resoluutio, DPI, värin syvyys tai puristussuhde. ScanSnap Manager Evernote Edition valitsee automaattisesti optimaaliset asetukset visuaalisen laadun ja levytilan suhteen
  • Yksivaiheinen Wi-Fi-skannaus pitää pöydän vapaana johdoista
  • Käyntikortit muutetaan automaattisesti muistiinpanoiksi, joissa on tiedot LinkedIn-palvelusta
  • Tunkeilematon skannaus: skannaus ei keskeytä työnkulkuasi. Saat ilmoituksen skannauksista, mutta pystyt samalla keskittymään käsillä olevaan työhösi.

Voinko käyttää ScanSnap Evernote Editionia useissa tietokoneissa?

Kyllä. ScanSnap Evernote Edition skannaa ensisijaisesti siihen tietokoneeseen, joka on kytketty USB-johdolla. Jos USB-liitäntää ei ole saatavilla, skanneri ottaa yhteyttä valittuun tietokoneeseen Wi-Fi-yhteyden avulla. Se tarkoittaa, että voit kytkeä skannerin tietokoneeseen Wi-Fi-yhteyden kautta ja kytkeä sen USB:n avulla tarvittaessa toisiin tietokoneisiin.

Voinko skannata myös muihin kohteisiin (kuten Dropbox, Google Drive tai Box)?

Kyllä, skannatessasi Evernoteen voit myös määritellä kohdekansion raakaskannatuille tiedostoille. Sen voi tehdä valitsemalla tallentaa skannattujen tiedostojen kopiot Yleistä-välilehdeltä ScanSnap Manager Evernote Editionissa.

Voiko ScanSnap Evernote Editionilla skannata suoraan mobiililaitteelle?

Kyllä, asenna Scannable voidaksesi skannata suoraan ScanSnap Evernote Editionista matkapuhelimeesi.

Skannaako ScanSnap Evernote Edition suoraan pilveen (ilman tietokonetta)?

ScanSnap Evernote Edition skannaa kohteeseen Evernote omalla tietokoneellasi USB:n tai langattoman Wi-Fi-yhteyden kautta. Skannatut asiakirjat synkronoidaan tietokoneeltasi omalle Evernote -tilillesi, josta niihin pääsee käsiksi kaikilta laitteitasi. Teimme tietoisen ratkaisun parhaan käyttäjäkokemuksen tarjoamiseksi ilman teknisiä rajoituksia. Osa perusteluistamme:

• Olemme huomanneet, että käyttäjät arvostavat skannausten silmämääräistä tarkastelua ennen alkuperäisten pois heittämistä. Suoraan pilveen skannaaminen ei sitä mahdollista kovintaan helposti. Sen sijaan olemme minimoineet ajan skannauksen ja asiakirjojen näytölle saamisen välillä.
  • Skannaus pilveen tekee monen käyttäjän ympäristöistä haastavia, sillä valitessaan kohdetta Evernote käyttäjältä edellytettäisiin asetusprosessia ja tietoturvakysymysten pohdintaa tietoturvan varmistamiseksi.
  • Jos Internet-yhteyttä ei olisi käytettävissä, emme voi tyhjentävästi vastata, mitä tapahtuisi suoraan pilveen skannatuille asiakirjoille.

Voiko ScanSnap Evernote Editionin PDF-tiedostoja hakea OCR-tunnistuksella?

Kyllä, ScanSnap Evernote Edition hyödyntää alan johtavaa ABBYY-tekstintunnistusohjelmaa, jotta asiakirjojen tekstiä voidaan hakea ja valita.

Tukeeko ScanSnap Evernote Edition värin syväyksen, kuvan resoluution ja pakkauksen manuaalista ohjausta?

Kyllä, mutta optimoimme asetuksesi automaattisesti kuvan laadun ja koon suhteen skannatun asiakirjatyypin mukaan. Esimerkiksi asiakirjat skannataan hakukelpoisina PDF-tiedostoina, mutta valokuvat korkealaatuisina JPEG-tiedostoina.

Kuinka käyntikortin skannaaminen tapahtuu?

Kun skannaat käyntikortin ScanSnap Evernote Editionin avulla, me käytämme omaa palvelinpohjaista kuvantunnistustekniikkaamme perustietojen tallentamiseen ja käyttämiseen muistiinpanoissa.

Jos annat luvan Evernote muodostaa yhteys omaan LinkedIn-tiliisi, käytämme kortilta saamiamme perustietoja LinkedIn-hakuun puolestasi tietojen täydentämiseksi esim. yritystietojen, tehtävän ja valokuvan suhteen.

Tässä ruutukaappauksessa esitetään muistiinpano, joka on luotu skannaamalla käyntikortti ja poimimalla automaattisesti lisätiedot sosiaalisesta verkosta.

ScanSnapilla kaapatut yhteystiedot

Kuinka skannattuja tiedostoja voi ladata tai jakaa?

Jokainen skannattu tiedosto tallennetaan automaattisesti Evernote-muistiinpanoon. Oletuksena asiakirjat tallennetaan PDF-muodossa, kun taas kuitit, valokuvat ja käyntikortit tallennetaan jpg-tiedostoina. Koska niiden muoto on Evernote, kaikki tiedostot ovat käytettävissä kaikissa tietokoneissa ja mobiililaitteilla, kun käytössä on Evernote.

• Tiedoston avaaminen: Tiedosto avataan tietokoneen työpöydältä kaksoisnapsauttamalla sitä tai valitsemalla hiiren oikealla painikkeella Open.
  • Tiedoston tallentaminen tietokoneelle: Tiedosto tallennetaan tietokoneelle napsauttamalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla Save tai vetämällä tiedosto ulos Evernote muistiinpanosta haluttuun kansioon tietokoneellasi.
  • Tiedoston jakaminen sähköpostilla: Yksittäinen skannattu tiedosto jaetaan sähköpostilla napsauttamalla Share-kuvaketta, joka on Evernote muistiinpanon sisäpuolella. Valitse Email jolloin sähköpostiohjelmasi aukeaa ja liittää sisällön sähköpostiisi.
  • Koko muistikirjan jakaminen: Koska skannatut tiedostot järjestetään automaattisesti omiin muistikirjoihin, voit jakaa muistikirjan toisten Evernote käyttäjien kanssa. Napsauta muistikirjaa tietokoneen Notebook-näkymässä ja valitse Share.

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br