Jot Script 2 Evernote Edition -piirtokynä - usein kysytyt kysymyksiä

Jot Script 2 Evernote Edition -piirtokynä - usein kysytyt kysymyksiä
< Edellinen / Seuraava >

Jot Script 2 Evernote Edition -piirtokynä - usein kysytyt kysymyksiä

Jot Script ei tunnu toimivan ollenkaan. Miksi?

Digitaalinen Jot Script -kynä on yhdistettävä Penultimateen asianmukaisesti. Lue tästä oppaasta vinkkejä yhteyden tarkistamisesta.

Jot Script 2 -piirtokynän merkkivalo on sammuksissa. Onko se normaalia?

Kyllä. Merkkivalo syttyy vain, kun digitaalista kynää synkronoidaan tai ladataan tai kun se havaitsee, että Penultimate on käynnistetty. Akkua säästääkseen piirtokynän merkkivalo sammuu hetken päästä, mutta kynä pysyy yhteydessä Penultimateen.

Voinko vaihtaa Jot Script 2 -piirtokynällä kirjoittamisen ja sormella kirjoittamisen välillä?

Kyllä. Penultimate jättää oletuksena huomioimatta kaikki muut näyttökosketukset, kun se havaitsee, että käytät Jot Script 2 -piirtokynää. Tämä tekee asioista helpompaa ihmisille, jotka lepuuttavat mielellään kättään näytöllä kirjoittaessaan. Jos haluat kirjoittaa sormella, napauta yksinkertaisesti digitaalista kynätyökalua muistiinpanon työkalurivillä ja napauta sitä piirtokynää, jonka yhteyden haluat purkaa.

Toimiiko Jot Script 2 muiden sovellusten kanssa?

Kyllä. Jot Script 2 on yhteensopiva monien muiden sovellusten kanssa, kuten GoodNotes ja NoteShelf.

Lisää Adonitin Jot Script -valmiiden sovellusten luettelosta

Miten sammutan piirtokynän?

Piirtokynää ei tarvitse sammuttaa. Se sammuu automaattisesti, kun sitä ei ole käytetty kahteen minuuttiin. Koska piirtokynä kytkeytyy päälle vain, kun sitä käytetään, akun lataus ei tuhlaannu.

Mikä on Jot Script 2 -piirtokynän akunkesto?

Voit kirjoittaa jatkuvasti jopa 20 tuntia täysin ladatulla piirtokynällä.

Miten Jot Script 2 ladataan?

Magneettinen lataustelakka

Kytke magneettinen lataustelakka USB-porttiin. Vihreä synkronointimerkkivalo ilmoittaa, että digitaalista kynää ladataan.

Kauanko Jot Script 2 -piirtokynän lataaminen täyteen vie?

Kiinteä USB-litium-ioniakku latautuu täyteen jo 45 minuutissa.