Sivujen avainsanojen määrittäminen smart stickereillä

avaa muistikirja

Evernoten älytarrat tekevät Evernote-muistikirjoistasi entistäkin fiksumpia. Niiden avulla voit automaattisesti määrittää avainsanoja ja järjestellä muistiinpanoja, kun ne tallennetaan Evernote-tilillesi Evernote-kameralla. Jokainen Evernote-muistikirja täyden sisältää sarjan älytarroja.

Jokaisen Evernote-muistikirjan mukana toimitetaan kuusi erilaista Smart Stickeriä. Jokaiseen niistä on yhdistetty yksi oletusavainsana. Voit myös muokata jokaista Smart Stickeriä ja yhdistää niitä mihin tahansa muistikirjaan ja enintään kuuteen avainsanaan.

Seuraavat oletusavainsanat on yhdistetty Evernote Smart Stickereihin:

• KotiKoti
  • ToimintoToiminto
  • HylättyHylätty
  • HyväksyttyHyväksytty
  • MatkustusMatkustus
  • TyöTyö

Älytarroilla voit lisätä avainsanoja sivuille

Älytarrat

Voit automaattisesti määrittää avainsanoja muistiinpanoillesi ja määrittää Evernote-muistikirjassa niiden tallennuskohteen, kun liimaat älytarroja sivulle tekstin läheisyyteen. Tämä varmistaa, että älytarrat kaapataan kuvankaappausalueella.

Huomaa, että Evernote-kamera tunnistaa vain Evernote-muistikirjoihin lisätyt älytarrat.

Älytarrojen mukauttaminen

iOS- tai Android-laitteen Evernote-sovelluksella voit määrittää, mihin avainsanaan ja muistikirjaan haluat liittää minkäkin älytarran. Kun ne kaapataan Evernoteen, kaikki älytarroja sisältävät muistiinpanot tallennetaan automaattisesti valituin avainsanoin.

iPhone, iPad ja iPod Touch

Voit mukauttaa Smart Stickereitä iPhonessa, iPadissa tai iPod Touchissa seuraavasti:

1. Avaa Tili-välilehti
  2. Napauta Asetukset > Kamera > Moleskine-muistikirja
  3. Napauta muokattavaa älytarraa. Älytarraan liittyvä oletusmuistikirja ja avainsana esitetään näytössä.
  4. Voit vaihtaa mihin tahansa älytarraan liittyvää muistikirjaa tai avainsanaa napauttamalla Muistikirja tai Avainsana ja hakemalla sitten muistikirjaa tai avainsanaa tai valitsemalla sen luettelosta. Muutokset tallennetaan automaattisesti.

Android

Voit mukauttaa Smart Stickereitä Android-laitteessa seuraavasti:

1. Avaa navigointivalikko pyyhkäisemällä näytön vasemmasta laidasta tai napauttamalla valikkopainiketta (kolme viivaa)
  2. Selaa listaa alaspäin ja napauta Asetukset.
  3. Napauta Kamera > Moleskine-muistikirja. Näytössä esitetään kaikki älytarrat ja niihin liittyvä avainsana ja muistikirja.
  4. Napauta muutettavaa avainsanaa tai muistikirjaa ja valitse uusi listalta.
  5. Tallenna muutokset napauttamalla OK.