Pika-aloitus

Merkitse Skitchillä

Skitch tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi työkalut, jotta voit viestiä ideasi visuaalisesti, jakaa palautetta ja toimia yhteistyössä ystävien ja työtovereiden kanssa. Kun mobiililaitteellasi on Skitch, voit keskittyä tärkeisiin kohtiin kuvissa tai PDF-tiedostoissa, merkitä niihin ajatuksiasi ja lähettää ne eteenpäin.

Käytä olemassa olevaa kuvaa tai ota uusi kuva, lisää nuolia ja muotoja tai kirjoita kuvaan kynällä tai korostustyökalulla. Kun olet lisännyt ideasi, jaa kuva muiden kanssa, jotta saat liikettä projekteihin.

Aloittaminen on helppoa! Voit ladata Skitchin uusimman version Skitchin tuotesivulta.