Lue ilman häiriöitä

Evernote Clearly tarjoaa häiriöttömän näkymän web-sisältöön yhdellä napsautuksella. Olipa kyse blogeista, uutisartikkeleista, viiteaineistoista tai mistä vain, Evernote Clearly muuttaa tekstin siistiksi ja helppolukuiseksi, jotta voit keskittyä sisältöön ilman mainoksia, navigointia ja muita häiriötekijöitä.

Ennen ja jälkeen -kuvat

Evernote Clearlyn käyttö

Jos haluat avata web-sivun Evernote Clearlylla, napsauta Evernote Clearly -kuvaketta selainikkunan osoitepalkin vieressä.

Selaimen kuvakaappaus

Web-sivun pääsisältö näkyy ilman mainoksia, navigointia ja muita häiriötekijöitä. Kaikki sisällön linkit, kuvat ja muu media säilyvät ennallaan ja ovat käytettävissä.

Evernote Clearly -työkalupalkki

Sen lisäksi, että Evernote Clearly muuttaa tekstin siistiksi ja häiriöttömäksi, siinä on loistavia lisäominaisuuksia, jotka parantavat lukukokemustasi. Näitä ovat esimerkiksi tekstin korostaminen, leikkeiden ottaminen Evernote-tilillesi, tulostaminen sekä tekstin koon ja fontin muokkaus.

Evernote Clearly -työkalupalkki

Seuraavat työkalut ovat käytettävissä työkalupalkissa aina, kun katsot sisältöä Evernote Clearlylla:

Return to Web iconPalaa web-näkymään: Napsauttamalla tätä poistut Evernote Clearlysta ja palaat nykyisen sisällön normaaliin web-näkymään

Web Clipper iconWeb Clipper: Napsauttamalla otat leikkeen Evernote Clearlyn näyttämästä sisällöstä Evernote-tilillesi. Kun sisällöstä on otettu leike onnistuneesti, vahvistus tulee näkyviin. Avaa sisältö Evernotessa napsauttamalla Muokkaa-painiketta vahvistusikkunassa

Web Clipper -vahvistus

Highlighter iconKorostus: Ota korostustyökalu käyttöön napsauttamalla tätä. Sitten voit napsauttaa ja maalata tekstiä, jonka haluat korostaa. Korostettu teksti jää ennalleen, kun otat leikkeen sisällöstä Evernote-tilillesi

Korostusesimerkki

Adjust text iconMuokkaa tekstin kokoa ja fonttia: Napsauttamalla tätä voit valita väriteeman, muuttaa tekstin kokoa tai luoda oman muokatun teeman Evernote Clearlyn sisällön näyttämiseen

Tekstivalikko

Print iconTulosta: Tulosta napsauttamalla tätä

Liittyvät muistiinpanot

Liittyvät muistiinpanot on eräs tehokas tapa, jonka avulla Evernote-tuoteperhe auttaa sinua muistamaan mitä tahansa. Aina, kun avaat web-sivun Evernote Clearlyssa, näet myös otteita Evernote-tilillesi tallennetuista aiheeseen liittyvistä muistiinpanoista. Napsauttamalla liittyvää muistiinpanoa voit avata sen Evernotessa.

Liittyvät muistiinpanot