Pika-aloitus

Scannable on tällä hetkellä tarjolla iPhonelle, iPadille ja iPod Touchille

Scannable -esittelykuva

Scannablella voit skannata kuitit, asiakirjat, valokuvat, käyntikortit ja minkä tahansa kokoiset tai muotoiset paperit suoraan puhelimellesi. Sillä voi myös skannata asiakirjoja miltä tahansa samaan Wi-Fi-verkkoon liitetyltä ScanSnap Evernote Edition -skannerilta.

Kun olet ottanut kuvan, Scannable rajaa kuvan ja parantaa sitä automaattisesti säätämällä kirkkautta, kontrastia ja tarkkuutta. Scannablen avulla otetut kuvat voi tallentaa vaivatta laitteeseesi tai Evernoteen ja jakaa sähköpostitse tai tekstiviestissä, viedä tai avata laitteen muissa sovelluksissa.

step 1Osoita ja skannaa

Aseta asiakirja, kuitti tai muu paperi eriväristä taustaa vasten ja osoita sitten kamerallasi skannattavaa kohdetta. Pidä laite suoraan kohteen yläpuolella ja liikuta sitä lähemmäs tai kauemmas, kunnes näkyviin tulee sininen asiakirjan tunnistussuorakulmio.

Kun ajastin (animoitu ympyrä) saavuttaa nollan, skannaus on valmis.

Scannable ottaa kuvan iPhonella

step 2Tarkista ja hyväksy

Skannauksen jälkeen kuvat lisätään skannauslokeroon. Voit esikatsella skannauksia pyyhkäisemällä (tai napauttamalla) kuvia skannauslokerossa. Voit lähentää kuvaa napauttamalla tai avata muokkaustyökalut ja poistaa, kiertää, rajata tai palauttaa kuvia.

Kun olet tarkistanut skannauksen, napauta paluunuolta palataksesi skannauslokeroon, jotta voit jatkaa skannausta tai poistaa lokeron koko sisällön ja aloittaa alusta. Napauta valintamerkkiä hyväksyäksesi skannatut kuvat.

Scannablen näyttö, jossa näkyy skannatun asiakirjan esikatselu

step 3Lähetä ja tallenna

Kun kuvat on hyväksytty, voit

• Tallentaa suoraan laitteen kameran kuviin
  • Tallentaa suoraan Evernoteen
  • Lähettää sähköpostitse tai tekstiviestinä
  • Jakaa toisen yhteensopivan sovelluksen kanssa

Huom. Voit valita sovellusasetuksista, tallennetaanko skannatut kuvat kuvina vai PDF:inä. Oletusasetuksena yksittäisten sivujen skannaukset tallennetaan kuvina ja usean sivun skannaukset PDF:änä.

Esimerkki tallennetusta kuvasta Scannablessa