Merkitse avaintiedot

HTML-korostustyökalu

Ei tällä hetkellä saatavilla Microsoft Edgeen

Kaksi tapaa lisätä visuaalisia merkintöjä sivulle:

1. Korosta tekstiä: Korosta tekstiä Internet-sivulla ja leikkaa ja tallenna tai jaa leike.
  2. Lisää visuaalisia merkintöjä: Ota sivusta näyttökuva ja merkitse se kommenttityökaluilla ennen sen tallentamista ja jakamista.

1. Korosta tekstiä

Voit korostaa tekstiä verkkosivulla napsauttamalla ja vetämällä korostinkursoria tekstin yli. Voit poistaa korostuksen asettamalla kursorin korostetun tekstin päälle ja napsauttamalla X.

Korosta tekstiä

Korostintyökalu: Kursori muuttuu korostintyökaluksi, kun Verkkoleikkuri havaitsee sivulla tekstiä.

Kun valitset Artikkeli, Yksinkertaistettu artikkeli tai Koko sivu, kursori muuttuu korostustyökaluksi, jotta voit korostaa sivun tärkeitä tai inspiroivia kohtia tai muistuttaa itseäsi niistä.

2. Lisää visuaalisia merkintöjä

Merkitse näyttökuva nuolilla, muodoilla ja tekstillä nopeampaa ja selkeämpää viestintää varten.

Muototyökalut

Muototyökalu: Piirrä nuolia, ympyröitä, viivoja ja muita muotoja näyttökuvaan.

Väriasetukset

Värivaihtoehdot: Valitse tai muokkaa uusien tai valittujen muotojen väriä.

Leimatyökalut

Leimatyökalu: Lisää otsikoita ja nuolia sisältäviä leimoja. Valitse leima ja sijoita se näyttökuvaan. Lisää nuoli tai tekstinimike napsauttamalla + tai a.

Muut kommentointityökalut

• Kynätyökalu Kynätyökalu: Piirrä digitaalisella musteella.
  • Tyyppityökalu Kirjoitustyökalu: Lisää tekstikommentteja.
  • Pikselöintityökalu Pikselöintityökalu: Pikselöintityökalu sopii täydellisesti muuttamaan epäselviksi kuvien alueita, jotka on pidettävä anonyymeina, kuten kasvoja tai muita tunnistettavia tietoja.
  • Rajaustyökalu Rajaustyökalu: Rajaa näyttökuva vetämällä viivoja.
  • LähennäLähennä ja loitonna: Lähennä ja loitonna ottamaasi näyttökuvaa.
  • LoitonnaLähennä ja loitonna: Lähennä ja loitonna ottamaasi näyttökuvaa.