Merkitse avaintiedot

< Edellinen / Seuraava >

Merkitse avaintiedot

Kommentti

Ei tällä hetkellä saatavilla Microsoft Edgeen

Lisää visuaalisia merkintöjä leikattuihin näyttökuviin

Kun otat näyttökuvan verkkoleikkurilla, merkintätyökalut avautuvat. Niillä voit lisätä nuolia, muotoja ja muita visuaalisia merkintöjä tehdäksesi kommunikaatiosta nopeampaa ja selkeämpää.

Muototyökalut

Muototyökalu: Piirrä nuolia, ympyröitä, viivoja ja muita muotoja näyttökuvaan.

Väriasetukset

Värivaihtoehdot: Valitse tai muokkaa uusien tai valittujen muotojen väriä.

Leimatyökalut

Leimatyökalu: Lisää otsikoita ja nuolia sisältäviä leimoja. Valitse leima ja sijoita se näyttökuvaan. Lisää nuoli tai tekstinimike napsauttamalla + tai a.

Muut kommentointityökalut

• Merkintätyökalu Merkintätyökalu: Piirrä digitaalisella musteella.
  • Tekstityökalu Tekstityökalu: Lisää tekstimerkintöjä.
  • Pikselöintityökalu Pikselöintityökalu: Pikselöintityökalu sopii täydellisesti muuttamaan epäselviksi kuvien alueita, jotka on pidettävä anonyymeina, kuten kasvoja tai henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja.
  • Rajaustyökalu Rajaustyökalu: Rajaa näyttökuva vetämällä viivoja.
  • Lähennä Lähennä
  • Loitonna Loitonna